Tragikus hirtelenséggel elhunyt Igrici polgármestere, Kislászló Csaba – írja a tenyek.hu.

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a polgármester, Tállai András is gyászolja

A TV2 hírportálja úgy értesült, a polgármester autóval utazott Hejőszalonta környékén, amikor valószínűleg szívrohamot kapott vezetés közben. Az autója lesodródott az útról, és a szántóföldre hajtott. 

Kislászló Csabát az egész falu gyászolja, a térség országgyűlési képviselője, Tállai András is megemlékezett róla:

Forrás: tenyek.hu

Fotó: tenyek.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
@Néro: .
Nem tudhatom!
.
De 86. évet megélve azt tapasztalom/tam, hogy minden rosszban van valami jó!
.
Milyen uncsi lenne a világ ha mindenki egyforma gondolkozású, beállítottságú lenne!
.
Például: A II. világháborúban lejöttek az orosz katonák a pinyóba, megtanultam az egyik, az orosz frontról hazatért rokonomtól oroszúl köszönni!
.
Drasztvujtye tovaris köszöntéssel fogadtam őket a pinyó alján!
.
Olyan örömet azóta sem láttam emberek szemében, össze, vissza pusziltak, odaadtak mindent ami a zsebükben maradt abból ami a lakásban megtetszett nekik. Emlékszem az órát szerették nagyon: szkolko csász!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
@sgl: .
Nwm csak általában, mindig csak akkor reagálok kommentelő társaimnak, ha megszólítanak!
.
Tapasztalatom szerint az idő az nagyobb úr, mint mi halandók, utólag bebizonyítja a jó, és rossz döntéseinket!
.
A vallásról annyit, hogy a háború előtt hittan tantárgy is volt, amelyre időnként az rk. katolikus templomban került sor, és nem a misztikumot, hogy ki a sátán, meg hol van a Jóisten, meg megver bennünket ha rosszak leszünk, hanem a tisztességre úgy, hogy pl. a rajzolt karácsonyfára akkor rajzolhattunk szaloncukrot ha valakinek a segítségére voltunk, egymás elfogadására, tiszteletére, a tisztességre, amely annyira belémrögződött, hogy ha többet ad vissza a pénztáros megreklamálom, és visszaadom, legnagyobb megdöbbenésre.
.
Ami óta a félresikerült politikusok sertepertélnek a templomokban, az otthonom a templom!
.
Édesanyámnak csak 6 elemije volt, hányatott sorsa miatt, mert a mostani olaszországban az Édesapját 2018-ban elnyelte a tenger a Szent István csatahajó beosztottjaként, de gyermekei mindennapjait úgy osztotta be, hogy hét orakor lider auf, egyszer egyik gyerek takaríott, mosott, főzött.
.
A háború utáni szegénység pedig megtanított arra, hogy az első 738 Ft-os fizetésem 10%-át félretettem, és az óta is saját bankom van, saját magamtól kérek kölcsön, majd visszaadom. A jelenlegi inflációs helyzetben apad a bankom is!
.
A linkekkel amiatt ilusztrálom a hozzászólásaimat, hogy az éppen aktuális témában talán ne kelljen kifejtenem a kialakúlt helyzetről a véleményem, mert az nyomdafestéket nem tűrne!
.
Politikával soha nem foglalkoztam, a Vöröskeresztben, és a Szakszervezetben, és az elesettek érdekében végzek még mindig ha lehetőségem megengedi önként vállalt társadalmi munkát!
.
Tisztelet minden hozzászólónak, akik hasonlóan hozzám nem tudják a klaviatúrát tíz újjal püfölni!
tudode
@sgl: .
Bocs elgépeltem, vagy a tavasz, vagy a korom, de Édesanyám Édesapját1918-ban nyelte el a tenger!
sgl
@tudode: o)))))

Egy kicsi rólam is:
...Apám gazdag volt majd 46 után államosították nyomdáját, aztán kitelepítés, börtön, teljes vagyonelkobzás, 3 milli Ft pénzbüntetés, - ezért Pasaréten ahol laktunk 30 villát lehetett akkor ott venni,- 56. okt.22-én szabadult Sopronkőhidáról, majd pár év múlva rehabilitálták.
Én osztályidegenként balhéztam - nappalikról kitíltottak, estin csak elvégeztem a BME-t, mint akkoriban a rendszer ellenesek.
Az a rendszer nagyhatalom árnyékában egy új ideológia rendszer alatt nyögött, országos összekacsintás, stb.
...Ezek a bélférgek meg a lopásra, gazdagodásra és ezek végrehatásához szükséges mindenáron a hatalom megszerzése és megtartására alakultak. Ezek banditák.
Az átkost már nem itélem el annyira mit ezeket a bélférgeket, pedig azt hittem az akkori rendszert és vezetőit nem lehet jobban megvetni.
Lehet.
tudode
@sgl: .
Köszönöm, hogy megtisztel azzal, hogy másképp, de megjárta a hadakútját, nehézségek árán a tudást választotta, amit én nem ltem át, mert polgári családból származom, postás dinasztia tagja vagyok, úgy, hogy az apai nagyanyám életre hozott 11 gyermeket, 7-et felnevelt a családfő kézbesítői keresetéből, építettek egy kilen lakásos sarok házat azzal, hogy a szülők, a házmester, és a hét gyermek otthona lesz. Egyik sem lakott benne, államosították, majd az örökösök, pl. én negyvennyolcezer kárpótlást kaptam.
.
Édesapám szintén a postán volt műszaki főtanácsos, 200 pengő fix-el anyukám háztartásbeliként nevelt bennünket úgy, hogy 9-12-ig jártunk ovodába, aztán jött a háború, a mélyszegénység!
.
Felcseperedve a ma már más kézen lévő POSTAPALOTÁBAN kezdtem el pályafutásomat, ahova jótanulóként az iskolából választottak ki!
------------------------
.
Nem csak a kedves vezetőből kiábrándultaknak, a legújabb cikkben nevén nevezik a kalandorokat
.
----- Beért Orbán vetése: a szivárványos zászlókat úgy üldözik Pesten, mint egykor a zsidókat
nepszava.us/beert-orban-vetese-a-szivarvanyos-zaszlokat-ugy-uldozik-pesten-mint-egykor-a-zsidokat/
---------------------
.
Álmomban nem gondoltam, hogy szép korúan ilyen mocsokban leszek kénytelen éln, nyugalmazott közszolgaként szégyelve magam amiatt, hogy kik kotlanak a bársonyfotelekben/hokedlikben!
karma1
@tudode: @sgl: Mindkettotoknek egy-egy nagy gratula - meg egy jotanacs: nem szabad a lelegzest koran abbahagyni - artalmas az egeszsegre!
Es igen, minden rosszban van valami jo, - de sajnos forditva is igaz: nincsen orom urom nelkul...Mar csak ilyen a jin es jang...:)

Maradjatok meg ilyeneknek - szuperek vagytok!...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.