Tragikus hirtelenséggel elhunyt Igrici polgármestere, Kislászló Csaba – írja a tenyek.hu.

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a polgármester, Tállai András is gyászolja

A TV2 hírportálja úgy értesült, a polgármester autóval utazott Hejőszalonta környékén, amikor valószínűleg szívrohamot kapott vezetés közben. Az autója lesodródott az útról, és a szántóföldre hajtott. 

Kislászló Csabát az egész falu gyászolja, a térség országgyűlési képviselője, Tállai András is megemlékezett róla:

Forrás: tenyek.hu

Fotó: tenyek.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
@Néro: .
Nem tudhatom!
.
De 86. évet megélve azt tapasztalom/tam, hogy minden rosszban van valami jó!
.
Milyen uncsi lenne a világ ha mindenki egyforma gondolkozású, beállítottságú lenne!
.
Például: A II. világháborúban lejöttek az orosz katonák a pinyóba, megtanultam az egyik, az orosz frontról hazatért rokonomtól oroszúl köszönni!
.
Drasztvujtye tovaris köszöntéssel fogadtam őket a pinyó alján!
.
Olyan örömet azóta sem láttam emberek szemében, össze, vissza pusziltak, odaadtak mindent ami a zsebükben maradt abból ami a lakásban megtetszett nekik. Emlékszem az órát szerették nagyon: szkolko csász!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Ismeretnül osztozom a család fájdalmában.
.
----Zámbó Jimmy - Csak a jók mennek el
www.youtube.com/watch?v=20labn6xE90
--------------
.
!!!
Néro
@tudode: Tudod e , hogy jó volt e ? Madarat tolláról ...
justhpeter
@Néro: Igen tudni !!! Egy tisztességes, független Tanárember volt. Részvétem a családjának.
tudode
@Néro: .
Nem tudhatom!
.
De 86. évet megélve azt tapasztalom/tam, hogy minden rosszban van valami jó!
.
Milyen uncsi lenne a világ ha mindenki egyforma gondolkozású, beállítottságú lenne!
.
Például: A II. világháborúban lejöttek az orosz katonák a pinyóba, megtanultam az egyik, az orosz frontról hazatért rokonomtól oroszúl köszönni!
.
Drasztvujtye tovaris köszöntéssel fogadtam őket a pinyó alján!
.
Olyan örömet azóta sem láttam emberek szemében, össze, vissza pusziltak, odaadtak mindent ami a zsebükben maradt abból ami a lakásban megtetszett nekik. Emlékszem az órát szerették nagyon: szkolko csász!
anyuci
Részvétem ! Brutális számú hirtelen halált látok és a nagyon nagy többség oltott, valaki remélhetőleg ezeket is számolja és utánajár lehet-e köze az oltásnak a halálhoz ? !
tudode
@fideszes gyökér: .
Tíz évesen voltam a világégéskor. Emlékszem arra, hogy a pinyóban anyukám, és a rokonom, akinek a budai villájában hűztuk meg magunkat, elhagyva az otthonunkat, a dunyha alá bújtak, mert az orosz katonák tekergették a csajokat. De abba a budai villába ahol meghúztuk magunkat, a pinyóba a család, a lakásban pedig magasrangú orosz katona, és stábja alakította ki a harcálláspontjának!
.
Az orosz magas rangú tisztnek hasonlítottm a gyermekére, mikor visszajött a csatából, felvitetett a csicskájával/segédjével a lakásba, térdére ültetett, és minden földi jóval elhalmozott. Aztán egyszer csak jött a hír, hogy az ezredes sora "kaput" lett.
.
Amikor elvonultak az éléskamrában összepiszkítottak mindent a melléktermékükkel!
.
Reggel még elmegy az emlékezés, de a mai napig is ha félálomban repülőgép zúgást hallok bombázóra asszociálok!
tudode
@sgl: .
Igen!
.
Tanácsolom a fiatalabbaknak azt, hogy minden rosszban meg kell találni a jót! Az életnél nincs klasszabb móka!
.
Jelenlegi helyzetben is ezt teszem, de még nem találom!
.
Talán annyi, hogy bizonyítási kényszerben szenved, akinek nehéz gyermekkora volt, nem rendelkezik belátási képességgel! De belelátok a cinkelt kártyáiba, mivel kis megszakításokkal az államigazgatásban szolgáltam, a szó legszorosabb értelmében. Talán Gyurcsány Ferenc az aki azt is látja milyen módon cinkel a hapsi!
tudode
@sgl: .
Számomra az sors azt a feladatot adta, hogy agyvérzést kapott a gyermekem, miután nagynehezen megfogant, valószínűsítve amiatt, mert 56-ban felfáztam, vidékról meg kellett jelennem a munkahelyemen, szakemberek segítségével gyermekem elvesztett funkcióit a szükséges mértékben sikerült szorgalmával visszaszereznie, teljes életet él egy XXI. századnak megfelelő csodálatos intézményban, nyugdíjat szerzett, amelyet ellátássá minősített a regnáló akárki, férjhez ment.
.
Nem akarták beiskolázni, ragaszkodtam a beiskolázásához, elfogadva korlátait, mint most már én is, teljes életet él, továbbképzőbe járt, férjhez ment.
.
Ami óta közösségbe (iskola, intézmény) mindig évtizedekig végeztem önként vállalt, eredményes társadalmi munkát, annyi elismerést, szeretetet nem kaptam senkitől, mint a sérültek társadalmától!
.
Nyugodt lelkiismerettel hajtom le este a fejemet, remélve azt, hogy reggel üdvözölhetem a napot. Ha valami fáj bekenem, beborogatom, bekapom a patkánymérget, és a műsor megy tovább!
.
Ez az egész hercehurca, amiben élünk talán még jót is tesz az emlékezőtehetségemnek, amivel a kommentelő társaim legtöbbnyire okéznak, de ha elolvassák amit leírok, már akkor sem éltem aznap hiába!
.
Így lesz szép az életem!
tudode
@sgl: .
Nwm csak általában, mindig csak akkor reagálok kommentelő társaimnak, ha megszólítanak!
.
Tapasztalatom szerint az idő az nagyobb úr, mint mi halandók, utólag bebizonyítja a jó, és rossz döntéseinket!
.
A vallásról annyit, hogy a háború előtt hittan tantárgy is volt, amelyre időnként az rk. katolikus templomban került sor, és nem a misztikumot, hogy ki a sátán, meg hol van a Jóisten, meg megver bennünket ha rosszak leszünk, hanem a tisztességre úgy, hogy pl. a rajzolt karácsonyfára akkor rajzolhattunk szaloncukrot ha valakinek a segítségére voltunk, egymás elfogadására, tiszteletére, a tisztességre, amely annyira belémrögződött, hogy ha többet ad vissza a pénztáros megreklamálom, és visszaadom, legnagyobb megdöbbenésre.
.
Ami óta a félresikerült politikusok sertepertélnek a templomokban, az otthonom a templom!
.
Édesanyámnak csak 6 elemije volt, hányatott sorsa miatt, mert a mostani olaszországban az Édesapját 2018-ban elnyelte a tenger a Szent István csatahajó beosztottjaként, de gyermekei mindennapjait úgy osztotta be, hogy hét orakor lider auf, egyszer egyik gyerek takaríott, mosott, főzött.
.
A háború utáni szegénység pedig megtanított arra, hogy az első 738 Ft-os fizetésem 10%-át félretettem, és az óta is saját bankom van, saját magamtól kérek kölcsön, majd visszaadom. A jelenlegi inflációs helyzetben apad a bankom is!
.
A linkekkel amiatt ilusztrálom a hozzászólásaimat, hogy az éppen aktuális témában talán ne kelljen kifejtenem a kialakúlt helyzetről a véleményem, mert az nyomdafestéket nem tűrne!
.
Politikával soha nem foglalkoztam, a Vöröskeresztben, és a Szakszervezetben, és az elesettek érdekében végzek még mindig ha lehetőségem megengedi önként vállalt társadalmi munkát!
.
Tisztelet minden hozzászólónak, akik hasonlóan hozzám nem tudják a klaviatúrát tíz újjal püfölni!
tudode
@sgl: .
Bocs elgépeltem, vagy a tavasz, vagy a korom, de Édesanyám Édesapját1918-ban nyelte el a tenger!
tudode
@sgl: .
Köszönöm, hogy megtisztel azzal, hogy másképp, de megjárta a hadakútját, nehézségek árán a tudást választotta, amit én nem ltem át, mert polgári családból származom, postás dinasztia tagja vagyok, úgy, hogy az apai nagyanyám életre hozott 11 gyermeket, 7-et felnevelt a családfő kézbesítői keresetéből, építettek egy kilen lakásos sarok házat azzal, hogy a szülők, a házmester, és a hét gyermek otthona lesz. Egyik sem lakott benne, államosították, majd az örökösök, pl. én negyvennyolcezer kárpótlást kaptam.
.
Édesapám szintén a postán volt műszaki főtanácsos, 200 pengő fix-el anyukám háztartásbeliként nevelt bennünket úgy, hogy 9-12-ig jártunk ovodába, aztán jött a háború, a mélyszegénység!
.
Felcseperedve a ma már más kézen lévő POSTAPALOTÁBAN kezdtem el pályafutásomat, ahova jótanulóként az iskolából választottak ki!
------------------------
.
Nem csak a kedves vezetőből kiábrándultaknak, a legújabb cikkben nevén nevezik a kalandorokat
.
----- Beért Orbán vetése: a szivárványos zászlókat úgy üldözik Pesten, mint egykor a zsidókat
nepszava.us/beert-orban-vetese-a-szivarvanyos-zaszlokat-ugy-uldozik-pesten-mint-egykor-a-zsidokat/
---------------------
.
Álmomban nem gondoltam, hogy szép korúan ilyen mocsokban leszek kénytelen éln, nyugalmazott közszolgaként szégyelve magam amiatt, hogy kik kotlanak a bársonyfotelekben/hokedlikben!
karma1
@tudode: @sgl: Mindkettotoknek egy-egy nagy gratula - meg egy jotanacs: nem szabad a lelegzest koran abbahagyni - artalmas az egeszsegre!
Es igen, minden rosszban van valami jo, - de sajnos forditva is igaz: nincsen orom urom nelkul...Mar csak ilyen a jin es jang...:)

Maradjatok meg ilyeneknek - szuperek vagytok!...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.