Jakab Péter közösségi oldalán megosztott bejegyzésben fejezte ki felháborodását " Fidesz egyik agyonsztárolt újságírójával " kapcsolatban.

Jakab: "Orbán gyűlöletpolitikája újabb rothadó gyümölcsöt érlelt."
Fotó:MTI/Koszticsák Szilárd

Bejegyzését azzal kezdte:

Orbán gyűlöletpolitikája újabb rothadó gyümölcsöt érlelt. Minden eddiginél szégyenletesebbet.

Hozzátette:

A Fidesz egyik agyonsztárolt "újságírója" megtagadva mindent, ami az embert emberré teszi, azt találta írni, hogy a Németországot és a Benelux államokat sújtó és több mint száz halálos áldozatot követelő áradás nem más, mint Isten büntetése, amiért a Nyugat átértelmezte a szivárványt.

Azt is megjegyezte, hogy úgy gondolja ilyet nemhogy keresztény, de semmilyen jóérzésű ember nem írhat, de még csak nem is gondolhat.

Akkor sem, ha Orbánnak a szivárvány az új migráns, az új Soros, a régi gyűlöletkampány új céltáblája, és akkor sem, ha ma valaki úgy érzi Magyarországon, hogy az emberi minőség helyett inkább az orbáni gyűlöletnek kell mindenáron megfelelnie.

- jegyzi meg.

Úgy gondolja a szivárványról mindenkinek meglehet a maga véleménye.

De ott, ahol emberek tömegei halnak meg, tűnnek el, veszítik el egy élet munkáját, vagy magát az életet, ott érző ember csak egyvalamit mondhat: részvétem a gyászolóknak. A Fidesz újabb embertelen, álkeresztény gyalázkodása után pedig még valamit. Azt, amire Orbán és Szijjártó sosem lenne képes: bocsánatot kérünk!

- zárja bejegyzését.

Az újságíró közösségi oldalán azt írta

Azt hiszem, a szivárvány átértelmezése, a jelkép eredeti jelentésének meggyalázása nem várt következményekkel jár a haladó nyugati országok számára. Itt halkan jegyezném meg, hogy Isten nem csak egy szelíd, jóságos öregúr, mint ahogyan a haladó liberálisok elképzelik, hanem Júda oroszlánjaként is említi a Biblia. Nem igazán jó döntés feldühíteni.

A Jakab teljes bejegyzés itt olvasható:

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Jakabkának,teljesen mindegy!Ha esik,ha fúj!Miniszterelnök jelölt,röhej.A jobbikot is ledarálta ez a kis buzi,mit akar még?Mint a bolsi időkben,ezek mindenhez értenek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
@ómió: Szolgálatba helyezted magadat,,te csicskagyász..? Valaki eláshatna már,,mindenki jobban járna.
Nessy
Régebben sokszor hallottam rákos betegtől, csak otthon, a faluban meg ne tudják mi bajom, mert szerintük ez Isten büntetése bűneimért.
134.bátor
Minden szavával egyetértek!! A fidesz gyűlöletkeltő,hazug,tolvaj,embertelen,pedofil,
meleg,drogos figurák gyűjtőhelye!!! Elvárható lenne a bocsánatkérés ( ők mindenkitől elvárják) az ilyen ócska ribancokat ( jurák kata) el kell takarítani a közèletből,a mèdiából!
Néro
@Clavigo: A franc fáradna vele. Csak úgy lazán egy dög kútba. Az olyan hozzáillő. Szava se lehetne hiszen neki minden o mij jó. Ebben a kivitelben már másoknak is.
ómió
@Clavigo: Felébredtél, bolsiék (n)agybetege, vagy csak a szedáltságod múlt el!?
ómió
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Látom, a tiéd odaszakadt, bolsiék fajkreténje! Látszik a "portrédon"!
Clavigo
@ómió: Beléd is jó reggelt,,anyád majma...
Néro
Akkor ide is az agyonsztárolt újságíróhoz.
Szüzmáriaédasanyám ezek teljesen zakkantak. Ennyi idióta egy ilyen kis országban. Ideje lenne legalizálni a füvet mint más országokban mert látszik hogy ez a köröszt nevű drog teljes agykárosodást okoz és ugye a kisebbik rossz még mindig jobb.
ómió
@Clavigo: Beléd az már nem fér, baromarc! Az idiotizmusod elfoglalta a helyét!
human
@134.bátor: Értem a felháborodásból adódó hevületet, de azért kicsit árnyalnám amit írtál és amit rajtad kívül még sokan írnak hasonlóan.

A fidesz-el nem az a gond, hogy kiderült van köztük melege, pedofil, komcsi ügynök és drogos. Az a gond velük, hogy azt hazudják magukról, hogy köztük nincs ilyen és csak a másik oldalon vannak ilyenek. Ebbe az idealizált képbe szeretett belé a szavazó táboruk. A tábor minél több fideszest lát valami bűnnel megbukni annál dühösebb lesz. Az az érdekes, hogy nem a fidesz a bosszújuk tárgya, hanem még inkább a másik oldalt kezdik el hibáztatni mindenért. Vegyük például az egyházat. Az egyház sem a saját felelősségét kezdte le felmérni a szexuális zaklatások esetén, hanem a liberálisokat kezdte el okolni azért amit a saját emberei követtek el.

A magyar társadalom beteg és ennek egy tünete Orbán maga.
Clavigo
@Néro: De tényleg,,,mint egy zárt osztály,,olyan ez az ország.. És ilyen szardarabok úszkálnak a szennyvízen legfelül,,mint ez a jurák nevű némber...
Bástya Béla Elvtárs
Hogy van ez akkor? Te gyűlölöd Orbánt! De ő téged ?! Vagy, mi?
RonaGyuri
Az eredeti jelentés, na meg az ő meggyalázása

Ez messze túlmutat azon, hogy egy korlátolt orbáni propagandista miket lépes összehordani

Sokan akadtak ki – okkal és joggal A Fidesz egyik agyonsztárolt "újságírója" , Jurák Kata, a Pesti Srácok fírkásza és a Pesti TV riportere összehordott FB bejegyzésében.
Nos a dolog úgy áll, hogy leginkább azon vélekedésén akadtak ki, hogy „Isten nem csak egy szelíd, jóságos öregúr, … Nem igazán jó döntés feldühíteni.”, majd kifejtette, hogy „a Németországot, Belgiumot és Hollandiát sújtó, már több mint száz halálos áldozatot követelő áradásokat ” Isten büntinek szánta „a haladó nyugati országok számára”!
A dologra reagálva Jakab Péter kifejtette, hogy ő úgy „gondolja ilyet nemhogy keresztény, de semmilyen jóérzésű ember nem írhat, de még csak nem is gondolhat.”!
Jakab úgy értelmezte, hogy a liba szerint: „áradás nem más, mint Isten büntetése, amiért a Nyugat átértelmezte a szivárványt”!
Azonban a bejegyzés ennél sokkal durvább, ugyanis úgy vélekedett, hogy Isten haragját „a szivárvány átértelmezése, a jelkép eredeti jelentésének meggyalázása” váltotta ki.
Nos a dologban már az „átértelmezés” kifejezés használata sem semmi – főleg annak fényében, hogy Orbánék szinte minden alapvető fogalomnak egyedi értelmezést adnak -, azonban ez az „eredeti jelentésének meggyalázása” sokkal több.
Az egy dolog, hogy ez buta műveletlen liba nem tudja, hogy mi is a kifejezés eredeti jelentése. Na de hogy meggyalázás??? Főleg a már említett tények függvényében, hogy ők szinte mindet unortodox módon átértelmeznek!=))
tudode
Az un. agyonsztárolt újságíró saját magáról állította ki a bizonyítványát azzal, belekeverbe mentalitására jellemző véleményét, a műsoron lévő kisebbséget, pedig ha adna magára ilyen baromságot még gondolatbgan sem jutna a spécin működő szürkeállományába, mivel elvan marad, ami a Föld mozgását illetve legalább száz brossúrával, mivel megismételve a korábbi hsz-emet:
--------------------------------
.
Ennyire telik akkor, amikor
.
----- A NASA SZERINT AZ EMBERISÉG MIATT MOZDULT EL A FÖLD FORGÁSI TENGELYE
qubit.hu/2018/09/25/a-nasa-szerint-az-emberiseg-miatt-mozdult-el-a-fold-forgasi-tengelye
----------------------
.
------ A legnagyobb francia gleccser, a Mer de Glace Chamonix környékén 2020. február 13-án.
liner.hu/a-fold-tengelye-is-elmozdult-a-klimavaltozas-kovetkezteben-egy-tanulmany-szerint/
.
""""A gleccserek nagymértékű olvadása megdöntötte a bolygó forgástengelyét, ezzel mutatva, hogy az emberi tevékenységnek mekkora hatása van a Földre."""
-------------------------
.
Ahelyett, hogy bűnbakot keres, kütyüre rákérdez%
.
Tanulj tinó ökör lesz belőled!
-----------------------------
.
Erre képesek ki mivel, kivel cicózva azegy kézen megszámolható fideSS alapítók selejtjei!
.
De ez kell a magyar választók egyrészének, amiért az ország nagyrésze a fotelból, vagy a sámliról eltűri enek a pár sunyi félművelt parasztnak a tetteit
.
---- Orbán Viktor tanúságtétele
www.youtube.com/watch?v=RnMKDof5zlE
--------------------
.
Mint Rodolfó a kezemet fne a számra, mindig a kezemre figyeljenek
.
----- Rodolfo bűvész - archív videók
www.youtube.com/watch?v=hU9CAsbgAvQ
------------------
Láss csodát, ez a pár svihák hokizsebébe varázsolja el az egész országot, lélekrombolással fűSZEREZVE!
Néro
@Clavigo: Olyan hát. Teljes kapacitással működik a szék(let) házban ott ahol a Savazó Bácsika őrzi a kaput Rettegő Julis nénivel és a Kézcsókos Márival a Nemzeth Csótánya dalol és az ukrán megélhetési migráncs meg rendezi a kulturhás előadást minden ápolt nagy örömére kik állva tapsikolva éljeneznek és zúg a Hajrá. ( A valóság meg a Zúg Volga Rapülők).
dr. prédikátor
kiváncsi vagyok hogy a csüngőhasú pohos cigány mikor akarja betiltani az égen megje lenő szivárványt!!!
NKF
Jakabkának,teljesen mindegy!Ha esik,ha fúj!Miniszterelnök jelölt,röhej.A jobbikot is ledarálta ez a kis buzi,mit akar még?Mint a bolsi időkben,ezek mindenhez értenek!
Néro
@dr. prédikátor: Már tegnap éjfélkor Tömjénzsóti beadta a Tür-vény módosítást. Most húzza ki a Fidel-itász a létrát és keni át barnára. Barna ingben barnára a xar színére.
gina
@NKF: Te mást buzizol? magad még egy buzi nivójához sem jutsz fel,te rothadó emberi fekália tünj az Anyádba szemét provokátor, miért itt rontod a levegót te szar proli a te oldalad a Demokrata te patkány
Gazella
Egy ide kukkantam be egyet jót röhögni a megmondó narancsokon.
Kettő nagyon félhet a zsirháj ha már a németeket is bele színezte a szívárványba az egyik seggnyalóncán keresztül.
Tudjuk igennagy az Isten állatkertje, nem is értem, hogy Bp is miért kap rengeteg jeget és vizet... ott laknak a zsirhájék nem de?
Emmersson71
@Pegero: Na..akkor csak ki kell nevetnetek, nem rettegni kell :P
jesz
..."agyonsztárolt újságíró?...Bayer nem mond ilyent...a többi meg a futottak még kategória

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.