Kásler Miklós emberügyi minisztert ismét nagy tisztesség érte: díszpolgár lett a felvidéki falucskában, Ipolyhídvégen. S ha már ott volt, beszédet is mondott, megemlékezett mindennapi közös dolgainkról, nemkülönben egynémely fontos világpolitikai jelentőségű témáról. Előre bocsátom, a miniszter úr nem a hivatali kompetenciájába tartozó közügyekről, például az egészségügyről, a járványról, a 3. oltásról vagy az iskoláztatásról, a magyarok fogyatkozásáról, netán a népesség egy részének szociális elnyomorodásáról elmélkedett.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
miniszterke no meg a történelem??? a közép-európai régió??? Te szaros bunkó tudod-e, hogy mi az??? "Historically, Central Europe comprised most of the territories of the Holy Roman Empire and the territories belonging to the two neighboring kingdoms to the east (Poland and Hungary). Hungary and parts of Poland were later parts of the Habsburg Monarchy, which was also a significant shaping force in its history. "

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/16/Central_Europe_%28Brockhaus%29.svg/800px-Central_Europe_%28Brockhaus%29.svg.png
RonaGyuri
@RonaGyuri: sine Germanorum, non est Central Europe!!! =))
Qqberci
kaKásler is elhúzhatna már keresni Petőfit... 'Oszt ha megvan, melléfeküdni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.