A Fidesz kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán szombaton közzétett videónyilatkozatában mondta, hogy nincs olyan nemzeti konzultáció, amelyet a baloldal ne támadna meg.

Fidesz: "Gyurcsányék brüsszeliták utasításait hajtják végre, amikor támadják a konzultációt"
Fotó:MTI/Szigetváry Zsolt

Most is hozzák a formájukat: vannak, akik a kérdőív felgyújtásával pózolnak a Facebookon

- mondta Hollik István.

Az egyértelmű, hogy a migráció és gyermekvédelem ügyében Magyarországgal szembeni támadásokat Brüsszelből irányítják. "Gyurcsány Ferencék tehát nem tesznek mást, mint megint a brüsszeliták utasításait hajtják végre, amikor támadják a konzultációt". Brüsszelben már megtanulhatták volna, hogy mit jelent, amikor "mi, magyarok ellenállunk", amikor ők nemcsak a magyar kormánnyal, hanem a magyar nép többségével kerülnek szembe. Ezért fontos, hogy állást foglaljunk a nemzeti konzultációban, ezzel is megüzenjük Brüsszelnek és az őket kiszolgáló hazai baloldalnak, hogy "a saját sorsunkról, gyermekeink jövőjéről nem dönthet senki más, csak mi"

- mondta Hollik István.

Hiába zsarolnak, hiába fenyegetnek, ebbe nem engedünk beleszólást senki másnak a magyarokon kívül

- szögezte le a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Forrás:MTI
Címlapkép:MTI/Szigetváry Zsolt

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Amikor egymillió a Fidesz által agymosott ember beküldi a válaszlevelét az nem nemzeti és nem is konzultáció. Ezzel akarják azt a látszatot kelteni, hogy a magyar emberek véleményéből kovácsolják a törvényeket, tehát demokrácia van az országban. Ez egy színjáték óvodásoknak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ez a hollik egy ritka buzipofájú féreg...
namihami
Ezt mondta? Jaaaaa persze, fideszkádéenpés. És még funkcionárius is. Orbáni termék...
134.bátor
Komplett idióták egytől- egyig. Ilyeneket mutogattak az OPNI- ban elrettentő pèldakènt. Ráadásul beteges üldözési mániájuk van
134.bátor
" Magyar nèp többsègèvel"?? Állítólag kb 1,5 millióan küldik általában vissza,az ugye kb 13-14% a lakosságnak. Ebből 11% a bèrkitöltők tènykedèse...
Giovanni Alba
Ha egy pillanatig is komolyan lehetne venni a fideszka kommunikációs igazgatóját (egyébként mi ez a marhaság?), akkor felmerül a kérdés, hogy mi szükség van a nemzetthy inzultációra, hiszen ha "Brüsszel"-nek akarnak üzenni, azt elmondhatná ex Magyarné, ex Veresné, vagy akár Tompika is személyesen. Igaz, akkor a haverok nem tehetnék zsebre az aprópénzt, amivel egy ilyen levelezés jár.
Van egyetlen ilyen levelezésről hitelt érdemlő összegzés és kimutatás? Az üres kartondobozok nem játszik, az bemutatás volt.
Subi2
A lakosság töredéke küldi viszza a hatalom szája íze szerint összeállított kérdésekre a választ. Sok értelme nincs, illetve annyi van, hogy a hithűek megerősítik, hogy hithűek. Ennyi!
csapnivalo
Ez a kopasz pedig putyiniták, erdogániták és hszicsinpingiták utasításait hajtja végre. Hopp, kopogtak. Orosz, török és kínai emberek állnak az ajtóban...
simmering73
Csak a nézését meg a járását...
Ez a véglény elmondhatja magáról, hogy kár volt megszületnie.
tudode
Nem tesz egyebet ez az un. karénekes, mint szégyent hoz az IGAZGATÓI tisztségre:
.
Tehát az igazgató szinonimái:
.
-"igazgató" szinonimái:
.
vezér, irányító, vezető, góré, fejes, főnök, diri, direktor, felettes, parancsnok, főmufti, mufti, elöljáró, feljebbvaló
-------------
.
Mintha a süketelő talpnyalók nem ebbe a kategóriába tartoznának, a többi sarzsival rendelkező sem, akik makognak, mint a majmok
.
---- Orbánt sérti ez a majmos videó - letiltották
www.youtube.com/watch?v=6opcusQwGk0
--------------------
.
Őfélesége konzultációs ívének méltó helye a KUKA!
.
Hogy kukulnának már be!
Clavigo
Hogy szomorodnál már meg te is,,idióta Hajasbaba...a kenyéradó dagadt Gazdaállatoddal együtt.
Macskaszem
Mekkora egy seggfej.Vagy inkább seggszáj
Pipás
Miért kell hülyének nézni az embereket?
szaboria1
Látszik egyre zavartabb lesz a fidesz tábor haszonélvezői.
csak úgy....
és csodálkozik pisti,hogy nem erednek meg a hajhagymák...
Csizmás Kond
...a kommunizmus is így kezdődött...néhányan eladták az országot és most is ugyanaz a tendenció csak most a leszármazottak csinálják...ezt nem szabad engedni.
Emmersson71
Ez egy ellenőrizetlen, ellenőrizhetetlen és hazug kampányfogás, mely "konzultációnak" van álcázva!
csak úgy....
@Csizmás Kond: kik és kinek adják el az országot? csak nem a fideszék kínának és a ruszkiknak?-ezt valóban nem szabadna engedni!
Emmersson71
@Csizmás Kond: Na..már id. Orbán Győző is eladta az országot?! Mert a fiacskája hektárszám teszi!
solidedge
Amikor egymillió a Fidesz által agymosott ember beküldi a válaszlevelét az nem nemzeti és nem is konzultáció. Ezzel akarják azt a látszatot kelteni, hogy a magyar emberek véleményéből kovácsolják a törvényeket, tehát demokrácia van az országban. Ez egy színjáték óvodásoknak.
Néro
Te Fidióta agyatlan barom. Utasításra csak az olyan mocskoknak van szüksége mint te mert utasítás nélkül még xarni se tudsz. Tudom nehéz elképzelni az utasítás nélküli életet mert ahhoz agy kéne , hogy egyáltalán életben maradj. Ha reggel nem mondják meg , mi után mit csinálj az estét nem éled meg a saját fejedtől.
Pipás
@Csizmás Kond: Pont ezt csinálják most a hőseid.
ómió
Naná! Hisz' a "népet" már Lenin rég "megkérdezte"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.