Megállapodásunk értelmében a Bosch Automotive három beruházást is végrehajt Makláron, amelyek a kutatás-fejlesztéstől egészen a termelésig, teljesen lefedik a vállalat működési struktúráját – írta Facebook oldalára.

Hiába Európa legmagasabb inflációja, a romló EUR/Ft árfolyam – Szijjártó nagyon büszke a magyar gazdaságra
Kép:Facebook

Mindez 52,5 milliárd forintos értéket képvisel és 180 új munkahelyet hoz létre a heves megyei városban.

A tények és a számok az mutatják, hogy Magyarország még a legnehezebb világgazdasági folyamatok közepette is meg tudta őrizni a nemzetközi vállalatok bizalmát.

- emelte ki.

Annak ellenére is, hogy májusban az Európai Unióban 2,3 százalékos infláció alakult ki májusban az áprilisi 2,0 százalék után. Tavaly májusban 0,6 százalék volt az uniós infláció.

A legmagasabb inflációt Magyarországon regisztrálták májusban, 5,3 százalékost.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
félreértettétek: a saját gazdagodásukról beszélt! =))
justhpeter
Kíváncsi vagyok mit fog mondani félév múlva.
jesz
..."A legmagasabb inflációt Magyarországon regisztrálták májusban, 5,3 százalékost."...

Szégyelljék magukat..

Tudom, hogy nem teszik, mert a gazdagodásukhoz ez is hozzátartozik...
Én meg szopok...
Eladott Ország
Azért, mert egy pofátlan mocsok vagy! Mi vagyunk az Európai Unió második legszegényebb országa, jobban teljesít mint Bulgária. scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/104010780_874552583024650_9113932493920045952_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=QMgC1QerDGEAX_nPhbY&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=e85b704de79797a591e3919174c7e1b4&oe=60F89E98
Eriggyé má' hülyegyerek! Azt hiszed mindenki olyan hülye mint te vagy, wazze!
tudode
Minden stimmel, csak egy "g" hiányzik ahhoz, hogy valóságtartlma legyen ennek a szidolozásnak!
.
helyesen egyesek, kettesek "gazdagság"-a,, ahol a fél ország koldusbottal vásárolja ma már csirke farhátat!
.
Illene bocsánatot kérni már az önfényezésért, mint a Kistehén
.
---- Little Cow- Kistehén- Szájber gyerek
www.youtube.com/watch?v=S1jXMGUGFyw
--------------------------
.
Azzal a különbséggel, hogy a kódisok emelt fővel koldulhatnak, mig a méltóságos nagyurak ugribugrit játszanak a bombabiztos járgányukbó, miután a csak a papíron létező bérollót elvitte a szarkabőrbe bújt csúszóMÁSZÓKA,mert kiakadt, és a kukába dobta!
.
------ Tiborcztól Orbánig - A NER legnagyobb bukkálásai
hvg.hu/itthon/20180309_A_NER_legnagyobb_menekulesei
-------------------------

Mennyivel nyugisabb tisztességesen emelt fővel járni, kelni mindazoknak akiknek csak egy életük van!
namihami
""A tények és a számok az mutatják, hogy Magyarország még a legnehezebb világgazdasági folyamatok közepette is meg tudta őrizni a nemzetközi vállalatok bizalmát.""
A romló forint-Euro arány, a gyorsan emelkedő infláció, a kinti bérek töredéke---csupa olyan tényező, ami miatt büszkék lehettek, hogy a kintiek még itt fektetnek be. (ezt mondta a Peti)
Hasonló ""gazdasági szakértelmetek"" mellett még néhány eddigiekhez hasonló döntés és a magyar ipar és munkásai egy marék üveggyöngyért fognak dolgozni. Hülyék lennének elmenni, amíg ti biztosítjátok a feltételeket.
Gazella
Édes Istenem... Miért undorodok ettől a kakadutól..
Ma egy öreg néne mondta nekem .. Ha Gyurcsány nyer... én nagy szemekkel.. (Fletó nem indul a választáson) sokakl rosszabb világ lesz nekünk. Erre én igy is az lesz...
simmering73
@Gazella: Hasonló sztori: anyám szomszédasszonya (hithű fideszes). Beszélgetünk. Ő: Na ugye milyen jó, hogy nyugdíjas lettél (nyugger lettem). Jövőre már két heti 13.havi nyugdíjat fogsz kapni, de ha Gyurcsány kerül hatalomra, azt is el fogja venni. Rre én: Na szia, mennem kell.
Néro
De jó is , hogy csutilandnak van egy ilyen csodája mint ez a Papagáj Pitike .Hány száz MILLIÁRDOT is baxtál el védekezés címszóval te keretén. Petipumpáktól made in maó könnyén keresztül teveidnek kiosztott megmentőpénzen át templomtoronyra focipályákra külhonilag ... menj a francba a rohadt tolvaj hazug álszent bandáddal egyetemben.
csak úgy....
"A tények és a számok az mutatják, hogy Magyarország még a legnehezebb világgazdasági folyamatok közepette is meg tudta őrizni a nemzetközi vállalatok bizalmát." pötyi,itt szó sincs bizalomról,-szarért-fosér melózik a magyar látástól-vakulásig és ez az általatok sokat szidott multiknak tetszik! nincs,vagy alig létezik szakszervezet, akik a melósok érdekeit védik ! -csak a XXI.sz. i magyaros rabszolgatartásra lehettek büszkék! hallom külföldröl is hozattok rabszolgákat..
gina
Ezt a sok eszement baromságot csak fidesz szektatagok hiszik el, mert normális emberek átlátnak ezeken a hazug barmokon
ómió
Amikor Bokros efftársatok itt 25%-os inflációt "produkált" - intenzív népzsebivel "kísérve" - mintha kusikáltatok volna, efftársak! Pedig a jelenlegi infláció amögött csak messziről integet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.