Jurák Kata korábbi posztjában azt írta, a Nyugat-Európában pusztító árvíz Isten büntetése az LMBTQ-propaganda miatt. Szerinte Isten most nem jóságos öregúr, hanem Júda oroszlánjaként csap le a neki nem tetsző tömegekre.

"Már meg is akarnak ölni, bezáratni" – kiborult a Fideszes újságíró, aki szerint a többszáz halálos áldozatot követelő árvíz isten büntetése
Fotó: Facebook/Jurák Kata

Bár mint szinte mindig, most is sikerült elferdíteniük azt, amit írtam...azonban sem időm, sem kedvem sincs elmagyarázni, hogy az, amit olvastak, egyébként helytálló Isten igéjének ismeretében. A szövegértelmezési problémákkal és a bibliai tudás hiányával sem tudok mit kezdeni.

- kezdi bejegyzését a PestiSrácok újságírója.

Kiemelte azt is, továbbra sem fogja eltűrni a vallásgyalázást és a keresztényüldözés semmilyen formáját és nem hajlandó megtagadni Istent. Még akkor sem, ha ez másoknak nem tetszik, ha ezért kigúnyolják.

Viszont hívő emberként sem vagyok köteles mindent eltűrni, azokkal közösséget vállalni – nekik platformot biztosítani –, akik trágár, ocsmány módon kommentelnek az én oldalamon. 

- tette hozzá.

Többen már meg is akarnak ölni, bezáratni...De nem érdekel. És kérem, véssék jól magukba, amit most írok: mindenünket elvehetik, a vagyontárgyainkat, bármit...de a hitünket nem adjuk, a nemzetünket pedig megvédjük. Isten, haza, család. Nekünk ez az alap. És önöknek?

- zárta a bejegyzését, ami abból a szempontból érdekes, hogy amikor ők akarnak listázni, vagy átnevelni, az számukra egyáltalán nem probléma. Ma Jakab Péter erős szavakkal kommentálta Jurák posztját.

A Fidesz egyik agyonsztárolt "újságírója" megtagadva mindent, ami az embert emberré teszi, azt találta írni, hogy a Németországot és a Benelux államokat sújtó és több mint száz halálos áldozatot követelő áradás nem más, mint Isten büntetése, amiért a Nyugat átértelmezte a szivárványt.

- írta a Jobbikos politikus.

Címlapkép: Facebook/Jurák Kata

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Megint a vallás...az felelős minden szarért!
Vajon Jurák Pennát is Isten alkotta? Felmerül a kérdés bennem, mint amikor bögöly csíp meg, hogy EZT minek teremtette?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
Megint a vallás...az felelős minden szarért!
Vajon Jurák Pennát is Isten alkotta? Felmerül a kérdés bennem, mint amikor bögöly csíp meg, hogy EZT minek teremtette?!
Clavigo
@Pegero: Itt nem Dzsoziról van szó...Örülök ,hogy segithettem egy gyenge elméjű polgártársnak..
Néro
Akar a fene megölni , vegetálj tovább agyhalottként a bibliáddal a hónod alatt.
csipetke
Hülye pitcha. Senki nem akar megölni,pedig igény biztos vóna rá,de jobb,ha életben maradsz,és látod,hogy mennyien megvetnek az idióta irományodért
Babgulyás
forgokinpad.blog.hu/2021/07/17/szivarvanyos_istencsapasa

Egyébként senki sem akarja megölni. Egy NER-kompatibilis debil, aki több szót nem is érdemel.
human
OK. Átolvastam még egyszer a bejegyzését, hátha tényleg csúnya csúsztatás volt a cikk.
1. Kedves Kata! Nem volt itt semmi félreértelmezés, szövegkörnyezetből kiemelés. Árvíz = Isten büntetése. Ez volt az üzeneted.
2. Az írtad, hogy a melegek kisajátították a szivárványt, mint szimbólum. Azt remélem tudod, hogy a szivárvány az egy látványos természeti jelenség. Ezt miért ne használhatná bárki szimbólumnak? Vagy ha te azt mondod kisajátították a melegek, akkor a bejegyzésed alapján a te vallásod is kisajátította, hisz rossz néven veszed, hogy mások is használják.
Peller Anikó
@justhpeter: @Néro: A pagéró most írta: Old meg!
Pálinkás Pál
katka...képeidet elnézve, tehetségedet máshol kéne kamatoztatni...
Gazella
Ez nem Isten büntetése! Hanem az emberiség ostobasága!!
A természet visszaveszi azt amit az emberiség elvett tőle!
Tönkre basztuk az élőhelyünket a bolygónkat!!
nezelodo
Kedves Kata! Szerintem senki sem akarja megölni, tudja a tiszta kéz többet ér, de ha vallásos, megrugdalni sem akarja, ha találkozik kiskegyeddel! Az lehet, hogy szánakozik, de az "őszinte" vakhitét sem akarja elvenni sem öntől, sem az elhíresült egykori KISZ titkárjainktól, sem az egykori MSZMP klerikális reakcióról szónokoló fizetett, de marxizmusban hívő munkatársaitól.
simmering73
Hát Kata neked is csak azért van egyel több agytekervényed mint a csirkének, hogy ne szarj az udvar közepére.
ómió
Ha igazat írsz, "liberóék környékén", bizony, nem árt a golyóálló mellény!
Nessy
Mindnyájan Isten kezébe vagyunk, csak időként van, aki akit fejre ejt.! Egyébként ez a bigott vallásosság elég gyakori kis hazánkban is. Néha az ember ledöbben, amikor mindenért Isten a felelős, akár mekkora szamárságot is csinál a hívő.
nezelodo
@ómió: Szegény miniszterelnökünknek sem kellene annyit kóricálni az általa egykor szellemileg is vezetett "libernyák" elbarátai között, mert rohadtúl kényelmetlen lehet neki a rettegése miatt hordott kevlár, nagyon nyomhatja a zsírmáját.
simmering73
"Mint minden ezredforduló, tömegkatasztrófa, természeti jelenség és ledőlt ház esetén, most is megjelentek a hamis próféták, akik már összefüggést találtak a németországi és a belgiumi árvíz, valamint a magyar homofób törvény elutasítása között. Jurák Kata, a Pesti Srácok újságírója, a Facebook oldalán osztotta meg, amit egykor a Hit Gyülekezetében, a mesterétől, Németh Sándortól tanult. A Hit Gyülekezetében tanítják az embereket arra, hogy bármi rossz történik, az Isten büntetése. Kivéve, ha Németh Sándor kap szívinfarktust, mert akkor az az ördög támadása."
nepszava.us/nemeth-sandor-tanitvanya-jurak-kata-aki-szerint-isten-buntetese-a-belga-es-nemet-arviz-a-homofob-torveny-elutasitasa-miatt/
balos
@ómió: Tévedés!1 fideSSesért annyit adnak,mint 1 RENDES EMBERÉRT!Na jó itthon még a szar úszik a kurmánnyal,de a "csatorna" már közel
Eladott Ország
@simmering73: ma, 07:51 ♦ A küszöbre szarás után Kata becsenget a WC papírért, és a seggtörlés után is visszaadja. Ha a nyugat-európai országokat sújtó áradások tényszerűen Isten bosszújának és haragjának bizonyítékai lennének, ha Isten minden neki nem tetsző cselekedetet meg akarna torolni, akkor szerintem Magyarország már régen víz alatt lenne. A marihuánatermesztők, a luxuskurvázó derék családapák, a meleg orgiákról ereszcsatornán menekülő emberi roncsok kábítószerrel és vazelinnel a hátizsákban, a kenőpénzes zacskókban utazó, vagy éppen a közpénzből főhercegi uradalmat építő morális hajótöröttek prédikálnak az Istennek tetsző életről, a kereszténynemzetikonzervatív létezés fontosságáról és a nemzeti büszkeségről. Az áldozatgyalázás a fidesz kultúrájában mélyen beágyazódott. A gyűlöletszekta ehhez hasznot remélőn és lihegve asszisztál. Nem mostani dolog, hogy a fidesz átgázol a bajba jutottakon, legyenek bár a vírus áldozatai, a fideszes pénzcsalók balekjai, a mozgáskorlátozottak, a hajléktalanok, vagy éppen az Iványi Gábor által felkarolt árvák. A fidesz tudatosan becsmérli a veszteseket, mert a fasizmus ugyebár az erősek ideológiája. Állig felfegyverezve ugye milyen hősi erővel tudták éheztetni a rákos menekültgyerekeket a határon?! Ki vár ezektől együttérzést a természeti katasztrófák áldozatai iránt? A magyarok szégyene a fidesz és az őt kiszolgáló gyűlöletszekta.
Csizmás Kond
Ha valaki elhiszi, hogy a buziság egészséges, normális életfunkció akkor hogy nem lehetne elhinni hogy a természeti csapás Isten bosszúja ?
namihami
@Eladott Ország: 15.41: ""A magyarok szégyene a fidesz és az őt kiszolgáló gyűlöletszekta.""
Na, ez az a tény, amiért a brüsszeli és a nyugati világnak valóban minden oka meglehet a ""magyarok"" jelző globális használatához. Ez, valóban, a magyarság szégyene.
Amit csinálhat, az a mértéktelen lopás és rablás---ez bűncselekmény.
Az, hogy 10 éve csinálhatja---ez a nemzeti megbélyegzés reális alapja. És mára szinte súlyosabb stigma...
Toller Béla
Ezt a jurákkatát ki tartja normálisnak ? A kond, a papucsos, , az igen, de az maga sem normális, mint közismert ! Egy idiótával meg nem áll le az ember érdemben vitatkozni, csevegni. A meteorológia az isteni akarat kifürkészője, aztán meg az történik, amit a ravszdi, szándékait soha fel nem fedő Jóisten akar, nem igaz ? És ugyan már, ki támadja ennek a buggyantnak a nemzeti hitét ? Hisz valami olyanféle nemzetben, ami nincs, lelke rajta. A nemzet egészen más, de hát ha ő nem akar minket tanítani, kik vagyunk mi, hogy őt megpróbálnánk ! Szóval, gyenge eresztés, visszadobjuk, hadd fejlődjön (ha meg nem fullad a vízben) ...
teuton57
@Csizmás Kond: Te azt is elhiszed, hogy Orban epeszü? Ja, a hit...
teuton57
Ez a hülye picsa is eltünik a süllyesztöben jövöre, ha elapadnak a közpenzforrasok a mocsokmedianak, lasd pesti volt kerületi fideszujsagok...
Aki Én
@Csizmás Kond: ,,Ha valaki elhiszi, hogy a buziság egészséges, normális életfunkció "
Buziság, mint ,,életfunkció"
Bravó :)
Egyébként több sebből vérzik amit írtál, óriás ellentmondás is van benne.

Egyrészt megint istenre hivatkozol, kinek létezését soha, senki nem bizonyította. Másrészt ha hiszünk benne, akkor a melegeket is el kell fogadni (pláne a kereszténydemokratáknak!!!), mert ők is léteznek, és mint ilyen, isten teremtményei. Nem kell őket szeretni, ahogy mondjuk a macskákat sem, de nem irtjuk ki őket, nem kampányolunk ellenük.
A melegség pedig nem egy választott ,,életfunkció"
Akinél az, ahhoz meg senkinek semmi köze.
istván irén
A pesti suttyók újság írója a ti istenetek egy rohadt szar szemét veletek együtt te se az eszeddel keresed a kenyered hány szopáson vagy túl hogy ilyen magasra jutottál
istván irén
gondolom a a járványt is a te istenednek köszönhetjük,ha találkozol vele mond meg neki bassza telibe a kurva anyját
ómió
@nezelodo: Szóval, saját magatoktól véded őt? Na, ne má"!
FL4K
@ómió: 1247

"Nincs más hátra, mint szindikálni a XXI. századi színvonalú piaci megjelenést."
ómió
@balos: Na! Ezt bolSSi "vadászként" írod, vagy csak kihagytál egy tempót, hogy alámerülj a bolSSi latrinában és helyette inkább álmodozol egyet?
ómió
@FL4K: Akkor, szindikáljad, vazze! Az amúgy is a bolsi tetübandátok "fogásainak" egyike!
FL4K
És nem bírta ki a paraszt. Tudtam! Harmadszorra sem értette meg ómió, hogy a bullshit generátor 2.0-val beszélget.
Próbáltam rávezetni, hogy a hozzászólásai a bullshit generátor szintjén vannak, de nem kapcsol.
Úgy tűnik ómió kriptonija, a bullshit generátor 2.0-be beírt hozzászólásainak átkonvertálása.
Úgy tűnik ezt nem bírja idegileg a csávó.
Ha ki akarod hozni a sodrából ómiót, csak másold be a hozzászólását a bullshit generátor 2.0-ba és azt küld vissza neki.

www.vancso.hu/bullshit/

ómió: "Akkor, szindikáljad, vazze! Az amúgy is a bolsi tetübandátok "fogásainak" egyike!" - amire ezt dobta a gép:

@ómió: "Egy megoldás van: fejleszteni az összehangolt háttérszolgáltatásokat." - és ezt teljes lelki nyugalomban (ommm) küldtem el ómiónak
ómió
@FL4K: Szóval, te lennél a bullshit generator 2.0? Az más! Akkor - minden előzmény nélkül - nyilván ezért fogalmaztál ilyen "rejtélyesen". Mert, ugye, a szindikálni olyasmit jelent, hogy a szindikalizmus szerint politizálni. A szindikalizmus meg azt jelenti, hogy "a párt vezető szerepét, szükségességét tagadó, a munkásosztály harcát csupán gazdasági követelésekre és szakszervezeti mozgalomra korlátozni akaró áramlat a munkásmozgalomban". Netán a nevetekből a munkást kitagadva már ezt is "újraértelmeztétek", amiről én, távol a bolsi tetübandától, már megint "lemaradtam"? Márpedig a még általam ismert verzió alapján ez a "piaci megjelenéstől" kb. olyan távol esik, mint te, idiótája, a józan észtől!
istván irén
@ómió: isten te hol élsz a sötét középkorban ennyi faszom agyhalottat isten ha találkozol vele mond meg neki bassza telibe anyádat hát ha jézuska leszel
FL4K
@ómió: Már ne haragudj, de te tényleg még mindig nem érted, vagy csak viccelsz?

Lassan írom, hogy te is megértsd: A válaszaid sokszor az értelmetlenség határát súroljak, illetve néha át is lépik.
Én fogom a te értelmetlen kommentedet, bemásolom a bullshit generátor 2.0-ba és erre generál valami bullshit szöveget, amit én bemásolok neked.

Szerintem ezt rajtad kívül mindenki érti (így érti), te miért nem tudod felfogni az eljárás lényegét?

Tudod mit? Teszteljük magunkat. Kezdjünk el kurvára komoly dolgokról diskurálni.

Az én első kérdésem: Szerinted mi számít kurvára komoly dolognak? (a meghatározás és az alapok letétele fontos)
ómió
@FL4K: Ezt most azért írod, mert az első nekem szóló kommented tartalmát magad se tudod hova tenni és azt maszatolnád? Figyu! Filozófiai kérdésekbe mászni meg jelenleg nincs időm. Talán majd a későbbiekben!
ómió
@istván irén: Ha csak ordenáréul kommunikálsz, folytathatjuk úgy is, de nem javaslom! Jobb, ha a mocskaidat megtartod magadnak! Azonos vagy velük!
FL4K
@ómió: Egész nap itt esz a penész. Miért is nincs időd? A mire is?

Amikor "maszatolok", "rejtek", "furcsa vagyok", esetleg "agresszív" az maga a vizsga.
Átmentél? Nem mentél át? És ennyi. Valójában csak két lehetőség van, hiába próbálják árnyalni az emberek.
Igen vagy nem - mire mondasz Igent vagy nemet? Mindenkinek csak két választása van: Igen vagy Nem (szerintem ez kurvára gyakorlatias és nem filozófiai nézőpont)
ómió
@FL4K: Téged egész nap itt esz a penész? De, akkor, ezt miért hazudnád rám?
istván irén
@Csizmás Kond: talán azért mert a ti istenetek nem csak a buzikat bünteti az árvízzel???
karma1
nyuszika, akar teged a rosseb megolni - tudod, erted is annyit kapnanak a kaptarba, mint egy rendes emberert, szoval nem kell felned! De meseld mar el, ugy Gyort azert ontotte el a Duna, mert borkai szepen kefelgetett egy ikerpart azon a bizonyos yachton, ugye-ugye? Akkor lecci, erre is talalj ki valami nagyon bibliait azzal a fene nagy hiteddel, mert szodoma meg gonorrhea (fabry sanyi utan szabadon) leszunk emiatt a dicso fideszes politikus miatt. ugye?
Istenakinincsen
Isten az nincsen.
Kizárhatjuk a történetből?
Egy árvíz nem büntetés.Annak nyilvánvaló oka van:az ostoba ember.
Az emberiség régóta azon munkálkodik,hogy elpusztítsa magát,ez a szerencsétlen újságíró
most megmutatta hogyan kell saját maga alatt vágni a fát.
Yoda69
Ekkora csöcsökkel inkább a sarokra kéne kiállni, nem pedig Istenről osztani az észt.
karma1
@Yoda69: Honnan tudod, mit muvel a papok szoknyaja alatt? Te sem lehetsz ott minden sekrestyeben?
Yoda69
@karma1: A papok a kisfiukra buknak :) Tisztelet a kivetelnek.
F_Viktor
"mindenünket elvehetik, a vagyontárgyainkat, bármit...de a hitünket nem adjuk, a nemzetünket pedig megvédjük. Isten, haza, család."

Ezt (is) "felvéstem"!
Kíváncsi leszek, hogy majd jövőre, mikor a pestistricik, a pestitv és a kvarc nem milliárdos közvagyonból gazdálkodik, akkor is ezt fogod fröcsögni?
Lesz majd miből a mocskos, szarszagú szádat 3 ezer forintos málnával tömni?
karma1
@Yoda69: Meg a hazvezetonore...:) Foleg a fiatalabb papok a fiatalabb hazvezetonore,...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.