Az M7-esen egy korábbi baleset lassítja a forgalmat.

Az Útinform hétfő reggel 6:53-kor kiadott összefoglalója szerint az alábbi a helyzet az ország útjain:

- Az M3-as autópályán, a hétfő reggeli erős forgalom miatt Bag és Gödöllő térségében, illetve Mogyoródtól lassabb a haladás a főváros felé.

- Szintén az M3-ason, de kissé távolabb, Őr településnél felborult egy kisteherautó. Budapest felé a 266-os km-nél csak egy sáv használható.

Útinform: lassú a haladás a főváros felé az M3-as autópályán

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- Az M7-es autópályán, Budapest felé Székesfehérvárnál korábban egy autó a korlátnak csapódott. Az 57-es km-nél a leállósávot lezárták.

- Budapest felé Szabadbattyánnál, a 70-es jelű kijáratnál szintén egy baleset lassítja le a forgalmat.

- Kiskunfélegyháza déli elkerülőjén a 451-es főúton egy motoros kisbusszal karambolozott. Az 1-es km-nél a fél útpályát lezárták.

- Ugyancsak Kiskunfélegyházánál, az 5-ös főúton, a déli vasúti átjáró közelében egy személyautó elsodort egy kerékpárost. A 114-es km-nél félpályás korlátozás van érvényben.

- Az M0-s autóút déli részén, az M1-es autópálya felé az erős forgalom miatt lelassult a forgalom. Az M5-ös felől érkezők a két Duna híd között, a Hárosi-híd közepéig araszolásra készüljenek.

- Ugyancsak az M0-son, és szintén az M1-es felé az Annahegyi pihenő közelében egy autós a külső védőkorlátnak csapódott. A 7-es km-nél már csak a leállósávot tartják zárva.

- A 611-es főúton, a Dombóvár és Sásd közötti szakaszon a heves esőzés korábban alámosta az utat. A 10-es km-nél a fél útpályát lezárták, jelzőlámpa irányít.

- A 31-es főúton, Mende és Sülysáp között felújítják a burkolatot. A 34-es km-től a 45-ös km-ig, több szakaszon a fél útpályát lezárták. Napközben jelzőőrök irányítják a forgalmat.

- Pest megyében, Dunakeszin a Fóti úton, a Tisza utca és az Andrássy Gyula utca között egy korábbi csőtörés miatt beszakadt a burkolat. Az utat lezárták, a forgalmat várhatóan hétfő délelőttig a Kossuth Lajos utca – Hajcsár út útvonalon keresztül terelik el.

- Az M1-es autópályán, a főváros felé a Remeteségi pihenőnél a gyorsítósávot lezárták, mert korábban a heves esőzés alámosta a burkolatot. A főpályára való felhajtásnál STOP táblát helyeztek ki.

Forrás: utinform.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.