A Direkt36 információi szerint magyar újságírókat, ellenzékiként beállított üzletembereket hallgattak le az NSO nevű izraeli kibercég Pegasus nevű kémprogramjával, amely okostelefonok feltörésére alkalmas. Erről a Telex-en megjelent cikkükben számoltak be részletesen.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pipás
Nem a fideSS volt. A Soros volt. A gyurcsány volt. Karácsony volt. A migránsok voltak. A buzik voltak. A háttérhatalmak voltak. A brüsszeliták voltak.
Néro
@Pipás: Emmá nem igaz ! Én voltam csak még nem tudok róla. De majd Prosti Srácok meg a KESMA bebizonyíjjjja.
FL4K
"„Nincs tudomásunk semmilyen állítólagos adatgyűjtésről”

– az ügyben küldött részletes kérdésekre egy kormányzati szóvivő mindössze ennyit reagált, ami Edward Snowden szerint a legárulkodóbb válasz.

„Magyarország a valaha látott legárulkodóbb választ adta a Pegasus-botrány kapcsán feltett kérdésekre. Én is mindig úgy vagyok vele, hogy ha »nincs tudomásom« arról, hogy tettem-e valamit vagy sem, akkor rögtön azt akarom tudni, hogy külföldi kémek szóltak-e róla annak, aki engem kérdez a dologról.”"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.