A Pegasus kémszoftver segítségével állítólagosan megfigyelt személyek egyike, a kormányközeli lapokban gyakran támadott médiavállalkozó jogi képviselője útján tudatta, hogy jogi lépésekre készül a lehallgatási ügy kapcsán.

Kémszoftver-botrány: jogi válaszcsapásra készül a megfigyelt magyar médiamogulFotó: Facebook

„Varga Zoltán jogi képviselőjeként megvizsgáljuk, hogy Varga urat ért jogsérelem miatt milyen jogi lépeseket teszünk. Ennek eldöntéséig sem én, sem ügyfelem, semmilyen formában nem nyilatkozunk. Megértésüket köszönjük!”

– áll a hétfői közleményben, amit nem sokkal ezelőtt juttatott el a Media1-hez Varga Zoltán, a Central Médiacsoport többségi tulajdonosának és vezérigazgatójának jogi képviselője, dr. Papp Gábor ügyvéd a médiavállalat sajtókapcsolati munkatársán keresztül.

Mint arról a Media1 is beszámolt vasárnap, Varga Zoltán, a 24.hu-t is megjelentető médiacég tulajdonosa is a megfigyelt célszemélyek között szerepelt a Direkt36 vasárnapi cikke szerint, mely arról számolt be, hogy hogy Magyarországon is több száz ember után kémkedtek az izraeli NSO Group Pegasus nevű kémfegyverének segítségével. 

Forrás: media1.hu

Címlapkép: Facebook

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: Te súlyos elmebeteg vagy, észrevehetné már valaki a környezetedben, hogy segítségért ordítasz.
Hát milyen emberek vesznek körül téged???
ómió
@namihami: A ti bolsi "oknyomozó újságíróitok" a hazugsággyártás nagymesterei! De nemcsak idehaza! "Internacionálisan" is! Van egy izraeli nyilatkozat, hogy ők nem szállítottak nekünk kémszoftvert (sőt, még fenyegetés is, hogy perlik az ezt hazudozókat), van egy magyar nyilatkozat, hogy mi nem vettünk ilyet (ami állítólag nyomot se hagy, de Gyuri gazdi "újságírói feltörték" a nemlétezőt), van egy belügyminiszteri nyilatkozat, hogy 2010. óta nálunk nincs magánszemélyek megfigyelése és az NBH a parlament nemzetbiztonsági bizottsága által felügyelten működik, ám ennek ellenére egyéb se dől belőletek, mint a "Zorbán lehallgat" mocsokbolsi hazugsága! Azért megkérdezném: ha a törvénytelen lehallgatásból szerzett információkat jogilag amúgy se lehet semmire se felhasználni, miért lenne érdeke bárkinek is olyanokat gyűjteni? Mit mond erről nálatok a józan ész hiánya és a bolsi hazugságlexikon?
ómió
@Aki Én: Na! Fennakadt a tű az idiotizmus-lemezeden, bolsiék fajkreténje!? Vagy csak a szedáltsághiányod teszi?
ómió
@Horizont: Üdébb aljasságokat kéne hazudoznod, bolsi idiótája! Ezek nem elég "átütőek"!
nezelodo
Pedig ez a médiamogul is végsősoron a dakotának köszönheti a birodalmát. Amikor Orbán üldözési mániája néhány éve hullámhegyen volt, megtámadta a Sanoma igazgatóit, akik egy budai vendéglőben együtt ebédeltek, azzal, hogy meg akarják buktatni őt, ezért az összejövetel. (A TEK által lefogott háborús emléktárgy gyűjtői nem bizonyultak elég ütős merénylőknek, ráadásul csak a Sanoma kiterjedt médiahálózat hirdetési felületeit kívánta meg). A Sanoma eredeti tulajdonosa pedig tudta miféle alak kötött bele, elunta, és tokkal vonóval eladta a céget a most kipécézett vállalkozónak. Mivel ez a Varga lehet, hogy elfelejtette, hogy NER tag lett, vagy nem is az, mostanra kiérdemelhette a Viktor szimatainak a figyelmét.
ómió
@Horizont: Művelődj tovább, talán majd megérted! De ahhoz a bolsi hazugságlexikon, mint "bázisjegyzet", kevés lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.