Varga Judit ma délután Ferihegyről üdvözölt mindenkit, ugyanis Brüsszelbe indult, ahol többek közt az Európa jövőjéről szóló konferencia eddigi eredményeiről lesz szó. 

Varga Judit elmenekül a megfigyelési botrány után?  – Ferihegyről mondta el miben vagyunk a legjobbak
Kép:Facebook/Varga Judit

A miniszter elmondta, hogy nyíltan kijelenthetjük, hogy hazánk az Európa jövőjéről szóló gondolkodásban is az élen jár, hiszen majdnem 80 regisztrált eseménnyel már a konferenciasorozat kezdete óta őrizzük dobogós helyünket.

Tudjuk jól, hogy az európai szintű eszmecsere nem lehet teljes a magyar emberek véleménye nélkül, szükség van a magyarok józan gondolkodására a kontinenst érintő párbeszédben is.

- írta a bejegyzésében.

 Ezt az álláspontot fogja képviselni ma a konferencia vezető testületi ülésén.

Mondjuk el világosan, hogy milyen Európában szeretnénk élni! Tartsanak velem! 

- zárta bejegyzését az igazságügy miniszter.

Ez már a menekülés a megfigyelési ügy után? Igazságügy miniszterként esetleg nincs arról mondanivalója, hogy kritikus újságírókat, üzletembereket, ellenzéki politikusokat figyeltek meg, méghozzá mind olyan ügyekben amely nem a nemzetbiztonság, hanem a Fidesz érdeke volt? Én ajánlanék egy megszólalást, a lemondásának benyújtását.

- írta neki kommentben Jámbor András politikus aki 2021-ben a Szikra Mozgalom színeiben indul.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook 

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Az igazságügyi miniszter. Igen, ő az. Még mindig. Nekem sem megy ki a fejemből, mióta megtudtam, hogy a 40 éves amazon a férjével kézen fogva, igazságosan és erkölcsösen dézsmálják a közöst. Ez ebben az országban teljesen természetes, sőt. Kezdem azt érezni, hogy az Orbán-kormány tagjainak egyenesen kötelező is. Ha itt valamelyik pozícióba kerül, azonnal elkezd ügyeskedni, törvényesen vagy törvénytelenül, de minden esetben erkölcstelenül gyarapodni. Én kurvára nem értem, hogy mi szükség van erre, de ők biztos tudják. Nincs már lassan olyan miniszter, akit ne értek volna tetten, akiről ne derült volna ki valami csilliárdos mutyi, helikopterezés, jachtozás, ingatlanozás. Ennyire nem jönnek ki havi 3,5 millióból meg a juttatásokból? Ingyen kocsi, lakhatás, kaja, pia, utazás, mindent mi fizetünk nekik, de nekik ez sem elég. Ennyire pitiáner ez a nő? Meg a férjecskéje is? Meg anyóska, akit beültettek az Országos Bírói Hivatalba alelnöknek? Tényleg azon Zimmer Feriztek a milliók mellé, hogy a férj lakását évi 7,4 milláért kiadták? Meg még felvették a 300 ezer havi lakhatási támogatást is? Itt van, ki lett oknyomozva. Ezeknek a világ pénze nem elég? Felveszi a CSOK-ot a balatoni vityilló építésére (bocsánat egy egykori parasztház romjain építettek hagyományőrző házat, a tetőre napelemeket helyeztek, az udvarba pedig medencét is csináltattak), utána meg mindenkit hülyének néz, és kiírja az általa üldözőbe vett Facebookra, hogy hagyják őt békén? Csak okosan! Bár tudom, nincs sok idő hátra, és minden fillér számít, de akkor is. Kicsit olyan, mint amikor a nácik az elrabolt műkincsekkel menekültek, mert tudták nemsokára rajtuk a sor. Töltik fel ezek is az éléskamrákat, visznek mindent, mint a piros hetes. Tényleg nagyon hazafias cselekedetek ezek, és tényleg nekünk van a legdemokratikusabb miniszterelnökünk, akinek több tisztelet jár. Több tiszteletet a miniszterelnöknek! Több tiszteletet a kormánynak! Több tiszteletet Varga Juditnak!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakcsubakka
@szegfue: Áh ! Nem számít. Van időm újraírni,és az elmémnek se megerőltető ezeket a birkákat minősíteni. Bár a magyar nyelv talán világon a leggazdagabb abban a tekintetben ,hogy egy szóra mennyi kifejezés létezik. Pl.szűk hazám a Hortobágy: Róna,síkság,pusztaság,alföld,rét ,mező,legelő...etc.
Van egy szótáram a fejemben,ami válogatott,de nem betanult durva szavakat kifejezéseket tartalmaz,és ha megkattint egy két aljas,tanulatlan,ostoba, buzi,dilettáns jellemtelen,szemét nyalógép,akkor nem tudok magamnak parancsolni.
A másik nagy baj: Ahogy a puszták népét általában engem tanítottak meg félni,csak igazságot keresni,s szolgáltatni.
Tanult ( diplomás ) idős ember vagyok. És nincs ember,nincs dolog ,esemény ami félelmet keltene bennem. Talán erre magabiztosságra alkatom,megjelenésem is okot ad,tiszteletet parancsol. Nem éltem vele vissza soha,de ellenségeim messze elkerülnek. Barátom elvi társam rengeteg van. És ne búsuljon senki ! 2022 itt egy teljesen új életet fog hozni
Már most sajnálom az új kormányt,mit fog tudni kezdeni ezzel a kifosztott országgal.
Gazella
Szegényke.. elmetudathasadásban szenved...
szegfue
@bakcsubakka: Igazán köszönöm, hogy irtál egy pár mondatot Magadról... igy legalább van sejtésem milyen ember van a nicknév mögött.
Ami az esetleges uj kormányt illeti, én várom is meg nem is... Jó lenne, ha eltünne a Fidesz, de bármilyen uj kormány csak "megszoritásokkal" lesz képes kormányozni. Sőt "visszacsinálni" az elszurt dolgokat, az is pénzbe kerül. Pl. a legegyszerübbek egyike: létrehozták a nemzeti kukahivatalt... mégis minek? Ez a vizfej szedi be a szolgáltatási dijakat és ő utalja át a ténylegesen munkát végző cégeknek. Tehát kell adminisztráció a cégeknek + a vizfejnek is. És akkor mi lesz a belgrádi vasuttal, a paksi atomerőmüvel, a kinai egyetemmel, az alapitványokba terelt egyetemekkel és még sorolhatnám...
bakcsubakka
@szegfue: Hogy mi lesz? Azt csak a Jóisten tudhatja.
Ha a forgatókönyvet én írhatnám,biztos nem lenne kínai egyetem,se Belgrád vasút. Az alapítványokat azonnal feloszlatnám és az egyetemek állami kezelésbe kerülhetnének...et cetera...
Ha meg rendező lehetnék,az első felvonásban ,az első szín a börtönök megtöltése azokkal akik az országot megosztották,kirabolták,sajátjukként kezelték a közpénzt,akik a nyugdíj megtakarítást röhögve,dalolva zsebelték be! Na meg a többi aljas résztvevőt is úgy bevarrnám pár évre,azt is megbánná,hogy megszületett.
szegfue
@bakcsubakka: Egy ilyenfajta "menetrenddel" egyetértek... de sajnos nem vagyunk sem forgatókönyvirók, sem rendezők, még politikusok sem, sőt fiatalok sem:) Csak annyit tehetünk: elmegyünk szavazni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok