A múlt héten bombaként robbant a hír a Karácsony Gergely által szervezett vakcina vizsgálat eredményéből ugyanis kiderült, hogy adatok nélkül állította a Fidesz, hogy minden vakcina hatékony a járvány elleni védekezésben idősek számára is. Összefoglalónk az utóbbi hetek történéseiből.

Vakcinabotrány után kémszoftverbotrány – Ez a Fidesz ámokfutás? Hol lesz a vége?

Az előzetes vizsgálatok szerint ugyanis a kínai vakcina kifejezetten gyenge eredményeket produkál, mert amíg  a Moderna 100, a Pfizer 99, a Szputnyik 95 százalékban váltja ki a megfelelő szintű védettséget:

a Sinopharm csak 76. Vagyis az oltottak közel negyedénél szinte teljesen hatástalan, erről bővebben itt olvashat.

Ez óriási botrány, hosszú ideje a legnagyobb amelybe belefutott a Fidesz, hiszen tényekkel van alátámasztva, hogy Orbánék hazudtak a magyaroknak. De a botrány csak dagad tovább, ugyanis a kínaiak vakcinája volt a legdrágább, mégis feleslegesen sokat vettek belőle Orbánék, ami mögött nagyon valószínű, hogy korrupció áll.

Ennek értéke meghaladja a 30 milliárd forintot. Ez rengeteg pénz, nem veszhet kárba. Éppen ezért a magyar kormánynak az a dolga, az a kötelessége, hogy elérje, a kínai állam vásárolja vissza Magyarországtól ezeket a vacinákat.

- mondta Karácsony Gergely.

Azonban ennél is nagyobb és súlyosabb botrány körvonalazódik most, amit a Direkt36 oknyomozó újságírói robbantottak ki Magyarországon.

Úgy tűnik, hogy Orbánék megfigyelik a politikai ellenfeleit, ehhez pedig egy izraeli kiberfegyvert, az NSO nevű fejlesztő Pegasus nevű kémszoftverét használja. A Pegasusról bővebben ebben a cikkünkben olvashat. 

Az Orbán-kormány szégyent hoz az országra, bűzös diktatúrákkal került egy csoportba, a szabadság, a tisztesség és a becsület ellenfeleinek sorába

– írta a Facebookon hétfő délben Karácsony Gergely.

Ez az első eset, amikor bizonyítható, hogy ellenzékinek mondott tényfeltáró újságírókat, polgármestert és a NER-hez nem kötődő üzletembert hallgatnak le Orbánék, feltehetően politikai célból.

A botrányt jól mutatja, hogy az Orbán-kormány egykori tagja is állást foglalt.

Diktatúrák, lator államok eszköztárát használja a magyar kormány saját polgárai ellen

- írta Facebook oldalán Pálinkás József, az Orbán-kormány volt minisztere, a Magyar Tudományos Akadémia egykori elnöke, most már az Új Világ Néppárt konzervatív jobboldali ellenzéki párt elnöke.

Már tényleg csak a politikai gyilkosságok nincsenek a kormány megfélemlítési eszköztárában?

- teszi fel Pálinkás a hátborzongató kérdést.

Az óriási botrány miatt az ellenzéki összefogás a nemzetbiztonsági bizottság összehívását kezdeményezte, azonban a frakció mást gondol erről.

Nem indokolt a nemzetbiztonsági bizottság ülésének összehívása, Magyarországon a nemzetbiztonsági szervek maradéktalanul betartják a törvényeket, működésük során mindig a jogszabályoknak megfelelően járnak el

– közölte a Fidesz-frakció.

A baloldali sajtóban megjelent hírek megalapozatlanok és pusztán a politikai hangulatkeltést szolgálják

- szögezte le Halász János, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke.

Továbbra is azt várják a nemzetbiztonsági szervektől, hogy minden törvényes eszközzel védjék meg Magyarország biztonságát, jogos érdekeit.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A csürhe egyre gagyibb megoldásokat alkalmaz a velük egyet nem értőkkel szemben, de mivel teljesen dilettantók rendszeresen lebuknak. A korábbi lopkodásokat is egy ideig tudták titokban tartani, most ezzel a hallgatózással buktak le.
Ez pedig csak agresszívabb hazudozást fog hozni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
" Hol lesz a vége? "...nekem lenne pár ötletem..
namihami
""Hol lesz a vége?""
Remélem, ahogy már többször le is írtam, a betonfal előtt.
ómió
Pedig Sinopharm hiányában néhány tízezer halottal több, az efftársilag tényleg bakfitty lett volna! (Gondoljunk csak a 100 milliójukra!) Erre a kémszoftverbotrányt ráhazudni meg már maga az "efftársi hab a tortán"!
istván irén
Szerintem még vesznek is ebből a kínai szarból hogy hősies módon meg mentség a nemzetet. enélkül a szar nélkül is pont ennyi áldozat lenne
Aki Én
@justhpeter: Rendszeresen lebuknak, de nem történik semmi.
Nézd meg például ezt az idióta @ómió: -t, mit ért meg ezekből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.