A múlt héten bombaként robbant a hír a Karácsony Gergely által szervezett vakcina vizsgálat eredményéből ugyanis kiderült, hogy adatok nélkül állította a Fidesz, hogy minden vakcina hatékony a járvány elleni védekezésben idősek számára is. Összefoglalónk az utóbbi hetek történéseiből.

Vakcinabotrány után kémszoftverbotrány – Ez a Fidesz ámokfutás? Hol lesz a vége?

Az előzetes vizsgálatok szerint ugyanis a kínai vakcina kifejezetten gyenge eredményeket produkál, mert amíg  a Moderna 100, a Pfizer 99, a Szputnyik 95 százalékban váltja ki a megfelelő szintű védettséget:

a Sinopharm csak 76. Vagyis az oltottak közel negyedénél szinte teljesen hatástalan, erről bővebben itt olvashat.

Ez óriási botrány, hosszú ideje a legnagyobb amelybe belefutott a Fidesz, hiszen tényekkel van alátámasztva, hogy Orbánék hazudtak a magyaroknak. De a botrány csak dagad tovább, ugyanis a kínaiak vakcinája volt a legdrágább, mégis feleslegesen sokat vettek belőle Orbánék, ami mögött nagyon valószínű, hogy korrupció áll.

Ennek értéke meghaladja a 30 milliárd forintot. Ez rengeteg pénz, nem veszhet kárba. Éppen ezért a magyar kormánynak az a dolga, az a kötelessége, hogy elérje, a kínai állam vásárolja vissza Magyarországtól ezeket a vacinákat.

- mondta Karácsony Gergely.

Azonban ennél is nagyobb és súlyosabb botrány körvonalazódik most, amit a Direkt36 oknyomozó újságírói robbantottak ki Magyarországon.

Úgy tűnik, hogy Orbánék megfigyelik a politikai ellenfeleit, ehhez pedig egy izraeli kiberfegyvert, az NSO nevű fejlesztő Pegasus nevű kémszoftverét használja. A Pegasusról bővebben ebben a cikkünkben olvashat. 

Az Orbán-kormány szégyent hoz az országra, bűzös diktatúrákkal került egy csoportba, a szabadság, a tisztesség és a becsület ellenfeleinek sorába

– írta a Facebookon hétfő délben Karácsony Gergely.

Ez az első eset, amikor bizonyítható, hogy ellenzékinek mondott tényfeltáró újságírókat, polgármestert és a NER-hez nem kötődő üzletembert hallgatnak le Orbánék, feltehetően politikai célból.

A botrányt jól mutatja, hogy az Orbán-kormány egykori tagja is állást foglalt.

Diktatúrák, lator államok eszköztárát használja a magyar kormány saját polgárai ellen

- írta Facebook oldalán Pálinkás József, az Orbán-kormány volt minisztere, a Magyar Tudományos Akadémia egykori elnöke, most már az Új Világ Néppárt konzervatív jobboldali ellenzéki párt elnöke.

Már tényleg csak a politikai gyilkosságok nincsenek a kormány megfélemlítési eszköztárában?

- teszi fel Pálinkás a hátborzongató kérdést.

Az óriási botrány miatt az ellenzéki összefogás a nemzetbiztonsági bizottság összehívását kezdeményezte, azonban a frakció mást gondol erről.

Nem indokolt a nemzetbiztonsági bizottság ülésének összehívása, Magyarországon a nemzetbiztonsági szervek maradéktalanul betartják a törvényeket, működésük során mindig a jogszabályoknak megfelelően járnak el

– közölte a Fidesz-frakció.

A baloldali sajtóban megjelent hírek megalapozatlanok és pusztán a politikai hangulatkeltést szolgálják

- szögezte le Halász János, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke.

Továbbra is azt várják a nemzetbiztonsági szervektől, hogy minden törvényes eszközzel védjék meg Magyarország biztonságát, jogos érdekeit.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A csürhe egyre gagyibb megoldásokat alkalmaz a velük egyet nem értőkkel szemben, de mivel teljesen dilettantók rendszeresen lebuknak. A korábbi lopkodásokat is egy ideig tudták titokban tartani, most ezzel a hallgatózással buktak le.
Ez pedig csak agresszívabb hazudozást fog hozni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mirabilis
Na fidesz vallásúak! Még mindig ott van az agyatokban az orbáni hülyítés vakcina?
Pálinkás Pál
" Hol lesz a vége? "...nekem lenne pár ötletem..
namihami
""Hol lesz a vége?""
Remélem, ahogy már többször le is írtam, a betonfal előtt.
ómió
Pedig Sinopharm hiányában néhány tízezer halottal több, az efftársilag tényleg bakfitty lett volna! (Gondoljunk csak a 100 milliójukra!) Erre a kémszoftverbotrányt ráhazudni meg már maga az "efftársi hab a tortán"!
istván irén
Szerintem még vesznek is ebből a kínai szarból hogy hősies módon meg mentség a nemzetet. enélkül a szar nélkül is pont ennyi áldozat lenne
Aki Én
@justhpeter: Rendszeresen lebuknak, de nem történik semmi.
Nézd meg például ezt az idióta @ómió: -t, mit ért meg ezekből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.