Az NSO azt állítja, hogy a Pegasus-adatok nem az ő szervereikről kerültek ki, mert ők ilyet nem tárolnak. Hazudnak – írja Nemes Dániel információbiztonsági szakértő Facebook-oldalán. Az NSO az az izraeli cég, amitől a Pegasus nevű kémprogramot vehette a magyar állam a Direkt36 vasárnap megjelent oknyomozó cikke szerint, amiről mi is beszámoltunk.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ezek még abűnelkövetésben is a legbénábbak közé tartoznak. Aztán jön a hazugságcunami, amiben aztán egymásnak mondanak ellent.
RonaGyuri
Következmény??? Orbániában??? Hol élsz te??? =))
simmering73
"Elsősorban diktatúrák vették igénybe a kémszoftvert, hogy ellenfeleiket megfigyeljenek, és ennek alapján lejárató kampányokat indítottak ellenük, egyeseket be is börtönöztek. Magyarországnak Orbán bizalmas tanácsadója, Czukor József egykori hírszerző tiszt intézte el a kémprogram használatát, ennek érdekében még Netanjahu-val is találkozott. A Telex naponta hozza a részleteket, s a botrány egyre inkább dagad, miután a világsajtóban is a címlapokon szerepel a sztori.
nepszava.us/vilagbotrany-az-orban-gate-vallalkozok-ellenzekiek-es-ujsagirok-titkos-megfigyelese/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.