A férfi elmenekült a helyszínről, később feladta magát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint közúti veszélyeztetés és más bűncselekmények miatt indítottak eljárást egy július 18-ai eset kapcsán, amely a III. kerületi Hídfő utcában történt.

Elütötte, majd közel 50 méteren át a motorháztetőn vitte a közterest a gázoló a fővárosban

Fotó: Illusztráció/police.hu

A közlemény szerint itt teljesített szolgálatot két közterület-felügyelő, akik megállítottak egy autós 18-án délután 15:20 körül, majd a férfit adatai igazolására szólítottak fel, de ennek ő nem tett eleget. Ehelyett a kocsi előtt álló közterest elütötte, majd közel 50 méteren keresztül az autó motorháztetőjén vitte magával, míg az le nem esett onnan. A közterület-felügyelőt a mentők könnyű sérülésekkel vitték kórházba.

A helyszínről a gázoló 22 éves férfi elhajtott, majd másnap, július 19-én 14 órakor önként bement a rendőrségre, mert megtudta az ismerőseitől, hogy keresik a rendőrök. V. L. Zsoltot a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztályán hivatalos személy elleni erőszak, közúti veszélyeztetés és járművezetés az eltiltás tartalma alatt bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, akik őrizetbe is vették a férfit.

Forrás: police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.