Müllerék 72 ezer forintot számoltak el fejenként egy kávéért, egy teáért, 5 dkg aprósüteményért, 4 deci vízért és 2 dl gyümölcsléért.

Néhány pogácsára és italra 72 ezer forintot számolt el Müller Cecília hivatala

Fotó: MTI/Soós Lajos

Minderről Hadházy Ákos honlapján a Nyunyóka kávéja című bejegyzésben lehet olvasni. A cikkből kiderült az is, hogy ezt a szerződést még az előző tisztifőorvos írta alá, de a teljesítéseket már Müller Cecíliának kellett szignóznia. Hadházy Ákos azt írja, „életemben egyszer beszéltem magánbeszélgetésen fideszes miniszterrel, akkor ő beismerte, hogy az EU projektek rendezvényszervezés/catering része a maffiáé.”

A Müller Cecília vezette Nemzeti Népegészségügyi Központ egyébként az a projekt, aminek kapcsán a tisztifőorvos egyszer egy válaszlevélben óvatlanul a címzettek között hagyta a független országgyűlési képviselőt. Ekkor tudhadta meg a nagyközönség, hogy hogyan zajlik az ötletelés a válaszadásokról a tisztirovos hivatalában. Müller akkor így fogalmazott a kollégáinak:

„Kedves Kollégák! Nincs erre jobb szövegünk? Ez a veszélyezteti a feladat ellátást, miért kell beleírni? Egyszerűen miért nem hivatkozunk a jogszabályra, hogy 45 nappal meghosszabbítjuk az adatszolgáltatást és kész. Köszönöm szépen! Cili”

A határidők kitolását szorgalmasan gyakorolják azóta is az NNK munkatársai, de egy-két részletet már megismert Hadházy. Ilyenek például a szűrőprogramhoz kapcsolódó rendezvényszervezés és catering szerződések.

Forrás: 444.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Emmersson71: Sajnálja a fene, minden baromságot végrehajt, amit parancsol neki az ország esze, és még szakmai aggályai sincsenek, ha voltak, már rég elfelejtette azokat. Remek páros a Káslerral, de tartok tőle ő nem gazdagodott meg, de talán majd most, kisfizetésű dolgozóként viszi valamire, vagy valamerre.
ómió
Pedig az még egy 40 cm-es "efftársi kilátóra" is kevés!
mágnes
@ómió: Mivan ? Itt is nyomatod az efftásozást ? Gyengeelmélyült ..-(((((((((((((
ómió
@mágnes: Nocsak! Neked még a 40 cm is magas, fajkreténje!? Akkor, ne forszírozd tovább!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.