Müllerék 72 ezer forintot számoltak el fejenként egy kávéért, egy teáért, 5 dkg aprósüteményért, 4 deci vízért és 2 dl gyümölcsléért.

Néhány pogácsára és italra 72 ezer forintot számolt el Müller Cecília hivatala

Fotó: MTI/Soós Lajos

Minderről Hadházy Ákos honlapján a Nyunyóka kávéja című bejegyzésben lehet olvasni. A cikkből kiderült az is, hogy ezt a szerződést még az előző tisztifőorvos írta alá, de a teljesítéseket már Müller Cecíliának kellett szignóznia. Hadházy Ákos azt írja, „életemben egyszer beszéltem magánbeszélgetésen fideszes miniszterrel, akkor ő beismerte, hogy az EU projektek rendezvényszervezés/catering része a maffiáé.”

A Müller Cecília vezette Nemzeti Népegészségügyi Központ egyébként az a projekt, aminek kapcsán a tisztifőorvos egyszer egy válaszlevélben óvatlanul a címzettek között hagyta a független országgyűlési képviselőt. Ekkor tudhadta meg a nagyközönség, hogy hogyan zajlik az ötletelés a válaszadásokról a tisztirovos hivatalában. Müller akkor így fogalmazott a kollégáinak:

„Kedves Kollégák! Nincs erre jobb szövegünk? Ez a veszélyezteti a feladat ellátást, miért kell beleírni? Egyszerűen miért nem hivatkozunk a jogszabályra, hogy 45 nappal meghosszabbítjuk az adatszolgáltatást és kész. Köszönöm szépen! Cili”

A határidők kitolását szorgalmasan gyakorolják azóta is az NNK munkatársai, de egy-két részletet már megismert Hadházy. Ilyenek például a szűrőprogramhoz kapcsolódó rendezvényszervezés és catering szerződések.

Forrás: 444.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
Az ital lehet, hogy Orbán vizeletéből lett kivonva, plusz Putyin könnyét is belekeverték Erdogan köpetével együtt.
Ez egy NER lojális humanoid kezdeménynek minden kincset megér!
creativehun
AKi volt valaha vállakozó az pontosan tisztában van vele,hogy miylen trükkök léteznek a nyereség eltüntetésére költségelési oldalról. Nos..pontosan ezekkel a trükkökkel élnek amikor egy-egy projektnél többszáz millióba kerül valami..ami bármikor megvalósítható lenne a töredékéből. Ilyenkor persze a NAV-nak lenne rá lehetősége,hogy tételesen ellenőrizze a számlák hitelességét..amit bizonyára meg is tenne ha ellenzéki pártokról lenne szó..no de fidesz közeli pénzek tisztára mosását a büdös életben nem fogják ellenőrizni.
FL4K
Müller Cecilia hazudik és lop.
Aki hazudik, az lop is!
csak úgy....
cili és az infláció..., talán tud valamit és ezért a jövö évi árakkal matekozott.
nezelodo
Szegény Cili, a végén úgy jár, mint a tyúktolvaj, többet kap, mint a bankrabló. Szóval a Cili kishal, aki a fejétől (főnökétől) romlik, de lehet hogy ő viszi el a balhét.
Eladott Ország
Győrfi' Cecilia: csak az maradjon otthon aki nem megy sehova.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/123401696_984519072028000_8199512264890534100_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=GXPFtZ62vvcAX-qObWA&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=60d7d071b13662db230b808999a82805&oe=60FB0391
Nincs praxisengedélye nem lehetne főorvos sem . Müller Cecíliáról már kiderült, hogy tájékoztatásra teljesen alkalmatlan. Most bebizonyosodott, nem található praxisengedéllyel, önálló szakorvosi tevékenységet nem is folytathat. Nem lehetne főorvos sem, csak beosztott, amíg el nem végzi a kötelező továbbképzéseket. Miért mindig a lehetséges legalkalmatlanabb embereket választják ki a legfontosabb pozíciókra?! . Ez a rojtozott szájú szerencsétlenség, valamilyen erősebb mágnes közelébe járhatott, mert elvesztette a vas orrát! Egy mesekönyv illusztrátor minimum 100-as szögeket kéne vacsorázzon, hogy megálmodja ezt a pofát! Ez a szerencsétlen agyhalott úgy néz ki mint aki Európa országútjain integetett 40 évig. Azért van itt szegény mert őt a vírusok is messziről elkerülik még a hüvelygomba is, így kész veszteség a gyógyszer forgalmazóknak is. Pelikán elvtárs: 2020-ban ismertem meg Müller Cecíliát ..
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/99120467_3255455364488525_606287062496182272_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=D3NnzX_me00AX8Ay8ik&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=c56be5d7200dc056b8d3ce2e38964f4b&oe=60FB37A1
Néro
Nincs ennek a csutilandnak egy szeglete se amiből ne a bűz áradna szét. A Fityma-Köpnömkő moslékkoalíció Siker Siker és Sikerének köszönhetően.
namihami
Tökéletesen érthető. Ez a 3.6 (háromegész és hattized) százalékos infláció így megdobja az árakat. És egy ilyen illusztris társaságot illik tisztességesen megvendégelni.
jesz
@Eladott Ország: Sharon Ston visz mindent...
istván irén
Attól olyan drága mert a nyunyokának elő kell rágni a pogit azzal a csattogó mű foggal nem megy neki
Emmersson71
@nezelodo: Meg ne sajnáljuk már ezt a dilettáns!
134.bátor
Ezt hamar megtanulta a gazdától,az infatilis,debil kinèzetű "asszonyság"
solidedge
A lényeg a Fidesz holdudvar kitömése pénzzel. Ez törvényes úton lassú folyamat. Ezt gyorsították fel Orbánék, természetesen bűncselekmények garmadával.
Yeromos
Azért valjuk be cilikének nem ez volt a legnagyobb baklövése.
mágnes
Szerintem az méggázabb hogy ott beszél ,zabál ,kávézik 1-2 rendőr és körülötte pedig brutálisan lopnak . :-(((((((((((((
kereső
Ha csak ennyi bűne lenne a Tisztifőorvos asszonynak, a kezét is megcsókolnám- mert akkor nem lenne 30 ezer(?) számozott kövünk, nem maradt volna ellátatlanul 500 ezer krónikus beteg, ...
nezelodo
@Emmersson71: Sajnálja a fene, minden baromságot végrehajt, amit parancsol neki az ország esze, és még szakmai aggályai sincsenek, ha voltak, már rég elfelejtette azokat. Remek páros a Káslerral, de tartok tőle ő nem gazdagodott meg, de talán majd most, kisfizetésű dolgozóként viszi valamire, vagy valamerre.
ómió
Pedig az még egy 40 cm-es "efftársi kilátóra" is kevés!
mágnes
@ómió: Mivan ? Itt is nyomatod az efftásozást ? Gyengeelmélyült ..-(((((((((((((
ómió
@mágnes: Nocsak! Neked még a 40 cm is magas, fajkreténje!? Akkor, ne forszírozd tovább!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.