Tűz volt kedden a paksi atomerőmű területén, a lángokat eloltották, senki nem sérült meg – közölte honlapján az atomerőmű.

Döbbenet! Tűz volt a paksi atomerőmű területén

MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

A tűz egy külső vállalkozó által használt konténerben, egy bekapcsolt hőlégfúvó miatt keletkezett. Az atomerőmű létesítményi tűzoltósága a konténer áramtalanítása után a tüzet eloltotta – írták.

A tűz az atomerőmű technológiai rendszereit, a dolgozókat, a környezetet és a környéken élő lakosságot semmilyen formában nem veszélyeztette, az esemény kivizsgálása folyamatban van – tették hozzá.

Forrás: MTI

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
@Pegero: A gugli a barátod, nézd meg de a dolgok ismétlődnek. Volt dolga az oroszokkal... Ja a múltba amúgy kormányzatunk szeret nagyon visszarévedni sokkal régebbre, mint amikor ez a paptanár született. Ja a málnáéval szinte azonos a szöveged.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
FL4K
Ha akkora szárazság lesz, hogy kritikus szint alá csökken a Duna vize, mivel hűtik a rektorokat?
csak úgy....
@FL4K: az 30 évre titosítva! majd kiderül ha beborul..
nezelodo
Olyan hideg volt Pakson, hogy fűteni kellett a konténerben? Még szerencse, hogy az áramot nem importálni kellett hozzá.
Clavigo
@Pegero: Körbehuggyozás ?,,,,, Öreg,,ez nem a Kossuth tér,,Andrássy út,,,,,ahova üríteni jártok,,nemzethhyleg.
Clavigo
@nezelodo: Áramimport...Lölő megoldotta volna ezt is...
Clavigo
@Pegero: Aha... Végül is tök mindegy,hogy hova szartok- hugyoztok.,nemzethyleg .. Én mindenképpen wc- re járok.. .. Sajnálom,,hogy anyád nem bírt ilyesmire megtanítani... Gyakorolnod kellene a szobatisztaságot...
kereső
@Pegero: Azért azt a 4,2 milliárdot én leverném valakiken, amennyibe az altalajcsere került. A többiről már ne is beszéljünk. Fizetni fogtok, a qrva életbe már.
kereső
A témához: nagyon hozzáértő külső vállalkozások lehetnek az atomerőműnél, ezeket is fideSS pedigré alapján válasszák, nem szakértelem alapján?
nezelodo
@Pegero: Összegyűlt a csőcselék, jó buli volt. Gondolod, nem fordul elő ha a dakota is annyit küzd érte mint a Fletó? Dehogynem, ugyanazok a lumpenek lesznek ott, ahogy akárhova odamennének, ha balhé van, a legtöbbet a focimeccseken láthatsz a dolgos mérnökökből tanárokból orvosokból, meg lakatos, esztergályos pincér stb szakikból. Ja nem, azok már elpucoltak tündérországból. Itt a szomszédokban is így tettek a fiatalok, már a gyerekek is kint születtek, max. a szülők temetésén léthatjuk őket, aztán majd csak akkor jönnek ha a kanyarban beelőztük az EU többi országát.
nezelodo
@Pegero: Nem gondolta volna a Fletó, hogy megfogadják legalább félmillióan a tanácsát, hogy jobb ha elhúznak innen, de csak a Viktornak.
nezelodo
@Pegero: A tágabb családból már van aki pakol, de előbb leperli a gatyát valakiről még ha Hága mondja is ki az áment.
nezelodo
@Pegero: Á nem hagynálak magadra, még lenyúlnád a kis vagyonkámat a vezéred példáját követve.
nezelodo
@Pegero: Megfontolom a jó tanácsot Te meg gyógyulj, hátha visszatér az éleslátásod, jobb egészséget kívánok.
nezelodo
@Pegero: Ja és ne hireszteld, hogy lelépnék, mer a hatvanas évek közepén a G.Töhömmről is bemondta baráti Szabad Európa rádió, hogy disszidált. Na aztán pokollá tették az életét a mai országmentők felmenői, pedig már akkor egy hónapja okitotta a "nyavalyás" diákjait a Ferences gimiben. Nem szeretnék úgy járni, mint az unoka húga, akikre nemrég rátörte a rendőrség hajnalban az ajtót. Ja kérem nem veszélytelen egy állás felmondása Tündérországban.
nezelodo
@Pegero: A gugli a barátod, nézd meg de a dolgok ismétlődnek. Volt dolga az oroszokkal... Ja a múltba amúgy kormányzatunk szeret nagyon visszarévedni sokkal régebbre, mint amikor ez a paptanár született. Ja a málnáéval szinte azonos a szöveged.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.