Miskolcon kampányolt a budapesti főpolgármester, Karácsony Gergely – a fideszes média azt tartotta fontosnak kiemelni az eseményből, hogy Karácsony a beszéde közben súgógépet használt, persze a Pesti Srácok is beszállt a hadjáratba.

Mi történt? Pataky Attila beszólt Karácsonynak – Hagyja el a fővárost!
Kép:TV2

Karácsony a kampányeseményen kissé helytelenül idézte az EDDA slágerét is, egész pontosan azt mondta:

És amikor Miskolcról és a rockzenéről van szó, akkor persze mindig, nagyon sokaknak, megmondom őszintén, nekem is ugyanaz a dal jut eszembe, az "Itthagyom a várost", mert ahhoz a korosztályhoz tartozom, aki annyiszor hallotta ezt.

A Pesti Srácok most ennek kapcsán szólaltatta meg az EDDA frontemberét. Pataky Attila sérelmezte, hogy Karácsony rosszul idézte a slágerét, és megüzente neki, hogy hagyja el a fővárost.

Ha már Karácsony Gergely ennyire rockkedvelő és ennyire megkedvelte ezt a dalt, akkor ajánlanám figyelmébe átismételni a refrént, amely így szól: "Egyszer egy szép napon tudom, hogy elhagyom a várost, ahol élek…"

Ezt emelje be a programjába, az első helyre és tegye meg bátran, hagyja el a fővárost! Egészen biztos vagyok benne, rengeteg embernek nagy örömet okozna”

– fogalmazott Pataky, aki azt is hozzátette, hogy a múlt héten ügyintézés céljából kollégájával Budapest belvárosában járt, ahol a szmog, a forró aszfalt és a szemét bűzének egyvelege terjengett, ezért a “Szaga van” című daluk meghallgatását is javasolta Karácsonynak.

Forrás: Pestisracok.hu
Címlapkép: 

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Ufóskám, az meg sem fordult a fejedben, hogy azért idézte az eredetitől eltérően, nehogy NER buzgalmadban, az UFO-któl megszédülve bepereld plágiumért?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Márpedig Dugógeri szívesen csinálna országos dugót is!
Ábel
Attila, egyszer már véglegesen elvihetnének téged a Pegazus csillagképbe a szürke nagyszemű barátaid!
dr. prédikátor
@durbincs: agyatlan barom, mi a kurva anyádat ugatsz???!!!
ómió
@Ábel: Ti már úgy belejöttetek? Nem látszik rajtad!
Dr. Proktor
Szaros a nyelved Attila! Néha letörölhetnéd és az ufóiddal foglalkozhatnál, esetleg a gyíkemberekkel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.