Lehet, hogy összeesküvés elmélet, de mi biztos manapság Magyarországon? Most, hogy Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke rendes évi szabiját tölti és nincs helyette senki, aki dönthetne egy vizsgálat elindításáról, itt állunk "eldöntetlenül". A hír: informatikai hiba miatt rengeteget kell várni a határátkelőknél.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
meglátásom szerint ennek nincs köze a Pegasus-hoz, csak a mostanság szinte minden rendszernél fellépő a dilettantizmusukból eredő hibák újabbja.
Ha mégis van, akkor sokkal nagyibb a baj, mert arra utal, hogy a rendre összerogyó rendszereikbe is beépítették a Pegasus elemeit! =))
FL4K
Ha Péterfalvi Attila meghal, vele hal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság is.
Nessy
Ha emlékeim nem csalnak nem olyan régen volt informatikai gond a határ átkelőknél. Talán nem a haver műkedvelő rokonával kellene programot készíttetni. Egyre gyakoribb, hogy beharangozott regisztrációknál, lekérdezéseknél, valaminek a letöltésénél a program az első pár órában, sőt pár percben megadja magát. "Túl terhelés" miatt! Könyörgöm nem 100 millió ember akarja használni egyidőben, csak pár tízezer, max, százezer.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.