Bohóc orrot és sipkát szerkesztett a Jobbik Deák Dániel fotójára. A párt a Facebookon tette közzé a képet, és azt is írták, hogy a Fidesz pribékjei, köztük Deák Dániel is, meg akar felelni a „nagyfőnöknek”, azaz Orbán Viktornak.

Bohócot csinált a Jobbik a Fideszes XXI. Század Intézet 29 éves vezető elemzőjéből – így reagált rá Deák Dániel
Kép: Facebook

A párt szerint a fiatal „propagandisták” nem fogják fel, hogy ilyen fiatalon eladják a lelküket, és ha bukik a miniszterelnök, akkor utána senkinek nem fognak kelleni. 

Az elemző orrára egy bohóc orrot, a fejére pedig egy koronát szerkesztettek. Azt írták:

Iszonyatosan kínos és fájdalmas látvány, ahogy a Fidesz pribékjei egymást túllicitálva próbálnak megfelelni a »nagyfőnök« elvárásainak. Jurák Kata erősen kezdett az árvizek isteni büntetésként való értelmezésével, a győztes mégis Deák Dániel, akinek sikerült egy már-már klasszikus Sorosozással nyugtáznia a kémbotrányt. A valójában semmihez nem értő propagandisták csak azt nem fogják még fel, hogy ha ilyen fiatalon eladják a lelküket, akkor Orbán Viktor bukása után senkinek nem fognak kelleni.

Deák Dániel erre úgy reagált:

Érdekes, hogy a Jobbik nemrég még ügynökszervezetnek minősítette volna a Soros-szervezeteket, ma meg már úgy tesz, mintha nem is léteznének. Ez inkább a Jobbik pálfordulásairól és elveiről mond el sok mindent...

Az elemző hozzátette azt is:

a bizonyítékokat fel nem mutató üggyel először az a Direkt36, illetve a Telex.hu portál foglalkozott. Előbbinek egyik fő partnere a bevándorláspárti tőzsdespekulánshoz, Soros Györgyhöz köthető Open Society Foundations (OSF), utóbbi pedig a minap jelezte: teljes egészében közlik a Direkt36 anyagait.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak rámutattak, valójában ez az idétlen majom csinál magából bohócot! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Csak rámutattak, valójában ez az idétlen majom csinál magából bohócot! =))
volvós
Danikislány, a fidesz vezérhomokosa !!!
csak úgy....
@Shikari: na ne hülyülj tibim,ezét is!? :) te egy igazi bohóc..
Emmersson71
@Shikari: Ha a tieid "bohóckodnak", az rendben van, mi?!
adrenalink
@Shikari: 20:32-re A rendszerváltás óta volt itt már valamikor elszámoltatás?:-(
Nessy
Miért van úgy megsértődve az ijjú fidesz katona? Hiszen tőlük tanulta a Jobbik a bohóc képet. Csak a Jobbik nem tud közpénzből óriás plakátokat csináltatni, és elárasztani vele az országot , mint a mentoruk, a fidesz tette nem is olyan régen!
Néro
Diák ez abból a fajtából amikor apuka beerőlteti segg hülye gyermekét az egyetemre és a kegyelemkettesére azt hiszi ő az osztály esze. Pedig a kettes is csak azért van mert lelkesen éljenzi a rektort.
adrenalink
@Pegero: 22:57-re Vagy ki tudja! Végre megújulnának, jöhetnének az új arcok, remélhetőleg más szemléletmód. Szerintem sokan várnak már erre. És miért vagy abban biztos, hogy egy igazságos elszámoltatás (tudom ez csak egy vágyálom) alapjaiban nem rengetné meg a fideszt?
ómió
Aszta! Böszme bohócai csinálnának másból bohócot?
Aki Én
@Pegero: 22:57 A fidesznek egyáltalán nem lenne ellenzéke, hiszen nem lenne fidesz.
Aki Én
Tegnap este néztem ezt az identitászavaros, ellenszenves embert, és komolyan mondom, arra gondoltam, mi lesz ezekkel ha megbukik orbán? Valószínűleg önerőből éhen halnak majd, mint ahogy Mészáros 2010 előtt.
A fidesz az összes nyomorult, semmihez sem értő csicskát összeszedte, nincs egy önálló gondolatuk, és házőrzőként védik a gazdát, mintha minimum párttagok lennének.
Bármilyen ostobaságot, egyértelmű bűnt képesek védeni, pont mint a buta @ómió: @Shikari: meg a többiek.
nezelodo
@Shikari: Igazad van provokálnak a te jelződet idézve a "taknyok". Először Hatvanban láttam évekkel korábban egy tudósításban egy dakota fiút, amint provokálta bohócként (nem csak annak öltözve) az ellenzéki összejövetel résztvevőit. Aztán legutóbb a fiúknak a torkán akadt tapolcai kb 12 fős (!!!) kétharmad adta önmagát, bohócként, amint kirendelte őket a munkahelyükről a város elbukott császára a pártiroda elé téblábolva. Kár, hogy most nem vitt pezsgőt, mint a neki az utolsó választásán, önmaga megünneplésére, de csak a jobbikos új polgira ihatott volna, aki legyőzte. Na ennyit a bohócok sikeréről
nezelodo
@Shikari: Így van és itt nem nyafognak, mint az elbukottak, teszik a dolgukat, a sok kormányzati gáncsoskodás ellenére, tudva, hogy már fél lábon a jégen állva is kibírják, addig amíg vége lesz, és a régi negyven éves pártirodából 90 körül a fideszbe átigazolt mára már öreg fiúkat "nyugdíjba" küldik.
nezelodo
@Shikari: Hát errefelé mindent elkövetnek, hogy forgács legyen a fatörzsből amin ülnek a verebek! Lehet, hogy sokuknak nem sikerül elröppeni, csak Baracskáig, még ha csak a fele ügy kerül is napvilágra!
nezelodo
@Shikari: Kivárom, de elég nagy a zavar, most a fidesznél pattog a labda, és egyre kevésbé sikerül leütni nekik. Jobb helyeken már régen lemondtak volna de nekik nem jó, hanem nagyon nagyon jó helyük van... Persze, hogy foggal körömmel ragaszkodnak hozzá, élet-halál kérdése forog fenn.
nezelodo
@Shikari: A "libsi" elég tesze-tosza társaság, én nem rájuk tippelek az elcsalásban, legutóbb sem őnekik volt lehetőségük a szoftvert leállítani, és a választási iroda kopaszai sem közülük kerültek ki. A nejlonszatyros "átutalást" sincs nagyon módjuk alkalmazni, mert náluk rögtön jön a NAV. A birtokaikon sem terem potya krumpli, szóval maradhatnál látszólag a valóság talaján, úgy talán lennének olyanok akik elhiszik.
Előfordult még az ajánló cédulás korban, akik napszámosokkal gyűjttették a cédulát, a cége védelmet élvezett, amíg a képviselő el nem hajózott a whiskys folyón Kharón ladikján, aztán elbukott több mint ezer hektó hamis borral, adócsalással stb. megszünt a fideszes védelem. Na ennyit a választás tisztaságáról.
ómió
@Aki Én:Inkább töröld le a Böszmeszart a mocsokbolsi pofádról, bolsiék elmebetege! Hátha "hitelesebb" leszel!
nezelodo
@Shikari: De rémlik, munkámnál fogva igen sok és az ország minden részéből való emberekkel találkozok Autóbuszos vállalkozókkal is... Úgyhogy jobb ha hagyjuk ezt a fidesz által sokszor lemásolt találmányt. Legutóbb Pápán hordták az ukránokat a munkásszállókról, este hat után, nehogy leáldozzon az áldozónak...
nezelodo
@Shikari: Nevet, címet akarsz? Nem nagy ügy. Pedig egyáltalán nem is libsi-bolsi a jól értesült, csak kismacska szindrómája van. Nyílik a szeme a NER társnak, és úgy tűnik nem egyedül van, mert a fidesz (volt) szavazóik között is van tömegével jóhiszemű átvágott polgár. Sokan igen rosszul élik meg az átbaszást, és hogy visszaéltek a bizalmukkal. Nem igazán tatja némelyik helyesnek, hogy itthoni lakcímen is szerepel voksoláskor a névjegyzékben, és külföldi legális lakcímén is szavazhat "törvényesen".
nezelodo
@Shikari: Szeretnéd, ha mellébeszélés lenne, nem az, erre nehéz mit mondanod. Na ezért ez a sok terelés, és kormányzati mellébeszélés, és gumicsont. A hazai ellenzék meg ugrik rá... Elég hülyék, vagy korruptak.
nezelodo
@Shikari: A dedalon segít, ha hányingered van, nekem nem lesz hányingerem, véleményem az van róluk de nincsenek hatalmon, tehát érdektelen.
namihami
Nem kellett. Ez az egész orbáni adminisztráció és hívei, élén magával a Vezérrel, már régóta SAJÁTMAGÁBÓL csinál bohócot. És szívós kitartással már az európai és világporondon is bemutatják a produkcióikat.
A baj az, hogy a magyar cirkuszművészet bohócai híresek voltak, ezek pedig csak hírhedtek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.