Lehet, hogy az egyre erősebben hömpölygő lehallgatási botrány készteti megszólalásra?

Fontos! Orbán Viktor rövidesen nagy bejelentést ígér a szívecskés ablaka mellől

Fotó: Facebook

Vagy éppen ellenkezőleg: valami más bejelelentéssel akarja ignorálni és bagatellizálni az évszázad hazai titkosszolgálati botrányát?

Rövidesen kiderül. Addig gyönyörködjünk a szívecskés ablakban, ez a cukiság csimborasszója eddig ezen a szép nyári szerdán.

Ezt írta ugyanis a Facebookon:

Fontos bejelentés. Hamarosan.

Címlapkép: Facebook

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Téged az első fára kellene felakasztani, bűnöző szarházi, csak kár hogy nincs halálbüntetés! És mi még mindig hagyjuk?!
"Szétvertem az alkotmányt, hagytátok. Elnémítottam az Alkotmánybíróságot, hagytátok. Lefejeztem a bíróságokat, hagytátok. Megakadályoztam a legfontosabb bűnök üldözését, és ezzel megszüntettem a Legfőbb Ügyészség tekintélyét, hagytátok. A közszolgálati tévéből és rádióból fake news gyárat csináltam, hagytátok. A legtöbb kereskedelmi tévével és rádióval, a helyi lapokkal ugyanezt tettem, hagytátok. Megszüntettem a szabad és tisztességes választás lehetőségét, hagytátok. Padlóra küldtem a forintot, amit azóta is nyögtök, hagytátok. Elvettem a nyugdíj-megtakarításokat, hagytátok. Elvettem a legalacsonyabb keresetűek adókedvezményét, hagytátok. Tönkretettem az oktatási és nyugdíjrendszert, a szociális segélyezést és az egészségügyet, hagytátok. A közbeszerzéseken csak a strómanjaim nyerhetnek, hagytátok. Az EU-tól érkező egyéb támogatásokat is az oligarcháimhoz tereltem, hagytátok. Kancellárokat ültettem az egyetemek nyakára, és elüldöztem a CEU-t, hagytátok. Most szétverem a Magyar Tudományos Akadémia kutatóintézeteit – mit hagytatok nekem, hogy tudjak még rombolni?" Erre csak egy maffiózó képes , akinek nem a Magyarok felemelkedése a célja , hanem a kirablása ! 100 - éve nem volt ilyen rabló kormánya Magyarországnak !”
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/151600772_4189290164455849_561306437423054275_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=FylanvtnszQAX9WrnjB&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=6dce2b4f49e9ab3979606cebb6d79fff&oe=60FD1B40
tudode
Ne!
.
Ha azt jelenti be, hogy abbbahagyja a műsorát a kémbotrány miatt!
.
Saját és az ország érdekében jobban tenné ha abbahagyná utcai harcosként ezt a kéjelgést, hogy előre bezengi, hogy szólni kíván nagy bejelentést tesz!
.
Vajon ki lesz a káros
.
www.youtube.com/watch?v=zp7nDG60xq8
Qqberci
a./ Lemond
b./ nyilvánosságra hozza a legutóbbi grazi zárójelentését
c./ Bejelenti, mikor választják pápává...
ómió
Na, de, efftársak! Valami olyasmit kéne ráhazudnotok, ami mögé bizonyítékokat is lehet! Már a saját mottótokat is elfelejtettétek, miszerint "hazudni csak mély összefüggésekben"!?
Yeromos
Lehet, hogy nagy meglepetéskét bejelenti, hogy a kormány szerint soros áll a pegazus botrány mödött.
Gauntlet
Nem kérünk belőled!
Mondj le, a transzkarikába!
ómió
@Eladott Ország: És - látom - egy agyilag zakkant "hírvivő" hozta! Mármint te! Hát, olyan is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.