Korábban kiderült, hogy estétől reggelig egy rendőrautó áll Kásler Miklós emberi erőforrás miniszter budakeszi háza előtt – számolt be róla a Blikk.hu.

Kásler házát tényleg rendőrök őrzik? – itt a hivatalos válasz
Fotó: MTI/Komka Péter

A Hírklikk alapján a lap előzőleg úgy fogalmazott 

Kásler szomszédai szerint azért van szükség a rendőrség védelmére, mert korábban betörtek a miniszterhez, többek között vadtrófeákat is elvittek a házából

A Blikk megkeresésére, miszerint a hír valóban igaz-e, az Országos Rendőr-főkapitányság a következő választ adta a lapnak:

A rendőrök nem konkrét személy- vagy objektumvédelmi feladatot látnak el. A területileg illetékes rendőri szerv szolgálati feladatait a mindenkori közbiztonsági helyzet, illetve egyéb szakmai szempontok figyelembevételével látja el, a szolgálatot ennek megfelelően szervezi

- írták.

Forrás: Blikk.hu
Címlapkép: MTI/Komka Péter

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Azt hittem,, csak ápolók őrzik ezt a kretént...,, Rendőrök is,,?
F_Viktor
Tehát nem őrzik a rendőrök, akkor biztosan lehallgatják.
nezelodo
Mekkora hülyék ezek, mutogatni kellene őket! A betörök eddig a sárvári bungiba törtek be potyára, most már tudják hová kell menni!
namihami
Neeeem, dehogyis őrzik a házát? Miért tennék? Hiszen ez egy nép által imádott kormány egyik tagja, akit senkinek, mégcsak eszébe se jutna vegzálni.
A mi derék rendőreink csupán a feladatukat látják el és csak azért állnak ott, hogy a közrendre, biztonságra ügyeljenek. Hogy azon a környéken csupán egyetlen parkolóhely van? És az véletlenül (mert természetesen véletlenül) pont a szeretett és népszerű miniszter úr háza előtt van? Erről senki nem tehet. A rend védelmének betartására felesküdött rendőreinktől pedig senki nem várhatja el, hogy majd pont ők fognak szabályt szegni.
kereső
@F_Viktor: Ezt lehallgatni? Minek, hacsak nem akarnak hozzá hülyülni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.