Pegasus-botrány miatt a Fidesz Lendvay utcai székházához a Momentum vezető politikusai és képviselőjelöltjei molinón vittek „Elvtársak, vége” feliratú üzenetet  a – írja a 24.hu.

„Elvtársak, vége” – molinóval üzentek a kormánynak a Fidesz székházánál
Fotó: Facebook

A lehallgatási botrány a rendszerváltás utáni magyar poltikatörténet egyik legsötétebb fejezete. A Fidesz ugyanúgy viselkedik, mint a szocializmus idején a pártállam: nem csak abban, hogy a hozzá hű oligarchákat hízlalja, a független állami intézményeket hozzá hű káderekkel tölti fel, ellenőrzése alá vonja a médiát, vagy mint a tanácsrendszerben, a központi pártvezetés dönti el, hogy melyik város mennyi pénzt kap. Most már abban is a szocialista pártállam nyomdokaiba lép, hogy ÁVH-s módszerekkel az általa veszélyesnek titulált újságírókat, ellenzéki politikusokat, aktivistákat lehallgatja, megfigyelteti.

Hozzátették:

Sem jogilag, sem erkölcsileg nincs rendben civilek, újságírók, politikai ellenfelek lehallgatása. Egy európai jogállamban ilyen botrány után lemondanak a felelősök. Épp ezért követeljük a kormány lemondását! Viszont tudjuk, hogy ezt nem fogják megtenni, ezért olyan üzenetet küldtünk nekik, amit ők is értenek: A Momentum képviselőjelöltjei a Fidesz-székháznál üzenték meg egy molinóval: 2022-ben véget vetünk a NER-nek!

A Lendvay utcai épületre kifeszített molinón oroszul, cirill betükkel szerepel a mondat. Ez volt az MDF egyik plakátjának jelmondata a rendszerváltáskor, és ezzel üzentek a Magyarországon állomásozó szovjet csapatoknak.

Forrás: 24.hu
Címlapkép: Facebook

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
@Pegero: Az oroszok kivonultak? Javaslom látogass el Hévíz, Cserszegtomaj, vagy Sármellék környékére, az orosz tudásodat előtte frissítsd fel, hogy szót érthess az ottaniakkal, vagy próbálj ügyfele lenni az orosz kémbanknak, aztán értékeld újra a kivonulásukat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Tisztelet a mommentumnak a véleménynyilvánitásáért!
.
De nem lehet az almát összehasonlítani, csak annyira, hogy mindkét étek gyümölcs!
.
Átélve a II. világháborúval együtt a rendszerváltást, az az élettapasztalatom, hogy a kedves vezető összelittyentett ÚJ ÁLLAMA átkosabb az un.gulyáskommunizmusnál, átkosnál!
.
Miért is?
.
Eltűntek az romok, épültek a hidak, helyreálltak a közüzemi szolgáltatások, nem kellett petróleumlámpánál tanulni a gyerekeknek, a tudás kapui nyitvaálltak mindeki előtt, éültek a lakótelepek, a kultúrházak, tisztes szegénység volt, a közszolgákat nem lehetett indoklás nélkül passzra verni, az állami alkalmazottaknak volt jövője, ha valami huncutságért nem vonták meg bárkitől a bizalmatstb. stb.
.
Őfélesége ÚJ ÁLLAMA kuriózum, ahol sunyi félművelt parasztok az urak, a cuccolásról nem is szólva, nem kímélve a közvagyont, stb. stb., stb.
tudode
Még annyit!
.
Kis miska a felcsúti melldöngetése abban, akiből annyi tellett a rebdstert véktü kerekasztalnál, ha ő lenne a tárgyaló fél Németh Miklós miniszterelnöknek, és a többieknek azt mondtaná, hogy "Ide figyeljetek gyerekek, ha nem írjátok alá akkor végetek van. Aki elképzeli a peresztrojkát ápoló Gorbacsovval tárgyalhatott volna egy kerti törpe ezzel a hangnemmel:
.
---- Az Ellenzéki Kerekasztal története 1/17
www.youtube.com/watch?v=VIDnK4bQNnc&t=177s
.
Ebben a szakálberci már kimutatta a lyukaSS fogát, amit ma már kikupálódva sztaniolba csomagolva ad elő!
Yoda69
@Pegero: Csak szerinted. Az oroszok mar ujra a spajzban vannak, a fideSS hozta be oket. Ugyhogy ujra aktualis a "tobaris konyec".
Pipás
@Pegero: Az oroszok megint itt vannak. Hol élsz?
nezelodo
@Pegero: Az oroszok kivonultak? Javaslom látogass el Hévíz, Cserszegtomaj, vagy Sármellék környékére, az orosz tudásodat előtte frissítsd fel, hogy szót érthess az ottaniakkal, vagy próbálj ügyfele lenni az orosz kémbanknak, aztán értékeld újra a kivonulásukat.
Gauntlet
Az a választás egy legitimáció! orbáné !
Ővé a választási bizottság,a tanács, átírta a kerületeket, megszállt mindent !
Ha belementek őt legitimáljátok !
ómió
Ha meg vége, akkor miért álltak oda az efftársak!?
istván irén
nagyot fordult az óta a világ most csak az ilyen országokkal barátkozik kína török ruszki suba a subával
csak úgy....
@Pegero: "Hála Káslernek, nekem 6 hetente injekciózzák a szemem (időskori szembetegség) nedves makula degeneráció miatt. 2019 óta kilenc injekciót kaptam TB támogatással ingyen, bérmentve! (1 EYLEA 40 mg/ml oldatos injekció ára 276734 Ft) Számold ki mennyibe kerültem csak a szemem miatt ennek a "mocskos" Fidesz kormánynak és ha tudnád hány szakrendelésre járok még ezen kívűl (kardiológia, urológia, endokrinológia, reumatológia)?! "
@Pegero: @Pegero: és még te betegezel másokat?
csak úgy....
@Pegero: a látóképességed nem javult azt látom! a te betegségeddel dilidokihoz kell fordulni, nem szemészhez és a többi fölsorolthoz..
csak úgy....
@Pegero: akkor nem volt fölösleges a drága szuri! :) hallgass rám, csinálj egy idöpontot a dilidokinál,meglátod jót fog tenni!
nezelodo
@Pegero: Na igen te valóban nem ismered a helyzetet, olyan beteg ember vagy! Úgy látszik a makuladegenerációhoz demencia is párosult, mert a kettő együtt már tényleg nem tesz alkalmassá, hogy rápillants az ottani ingatlanbirtokosok névsorára. Ukrajnában is ez történt. Minden átutazó idegentől rettegni kell de az itt letelepedő orosz, ukrán, arab kinai stb. maffiózóktól nem kell félni. Aztán azt gondolod az orosz kémbank is csak turistaként jött ide? Ha azokat kitessékelik, a dolog természeténél fogva itt marad azok szeme és füle, lehet éppen a "jó hazafiak" álcájában. Nézd meg mi történt Bulgáriában! A tengerparti üdülőövezetük az orosz maffia kezében van. Mielőbbi jobbulást!
nezelodo
@Pegero: Nehogy felébredj, mert nagyon meg fogsz lepődni. menj be a területileg illetékes földhivatalba, és nézz körül, vagy az önkormányzatoknál kifüggesztett adásvételi szerződésekbe olvass bele. Így akkor te is szemlélheted onnan a kis hazánkat, ahonnan én.
nezelodo
@Pegero: Te tényleg beteg vagy, törvény írja elő kötelezően a kifüggesztést. Amilyen nagy arcnak láttatod magad, annyira lapos vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.