Lasszóval kell fogni a matektanárokat. Majdnem ezer óvónő is hiányzik a rendszerből.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
A fene se érti, pedig akkora siker volt az életpálya modell, meg a portfolió készítés, hegyibe pedig a többszöri részletekben adott "hatalmas" fizetés! Vagy a tanári, óvoda pedagógusi pályán is érvényes az Orbán által a multiknak ígért Európa legolcsóbb munkaereje belengetése?
Nemrég beszéltem egy műszaki mérnök kollégával, gimnáziumban vállalt tanári állást, kezdőnek számítva 160 000 br fizetés a tábla szerinti juttatás. Rendesen kedvet csinált az irányítás a pályához. Egy kőműves mellett dolgozó segédmunkás tíz munkanap alatt keres most nettóban ennyit.
Néro
Nem számít csak a migráncs a Soros Prüsszel meg a Gyúúcsány. Minden más érdektelen. Majd a nagyobbak taníííják a kisebbeket a nagyon Siker Siker és Sikeres csutilandban .Oszt jónapot.
Nessy
Majd az EMMI ezt is cáfolja, mint az egészségügyi dolgozók hiányát! Nem elég, hogy pocsék a fizetés, de a tanítás örömét is elvették a tanároktól ezzel a NAT nevű borzalommal! Focizzon a srác, ne matekot tanuljon! Jobban jár manapság. Olyan bájos, amikor Orbán a "tudás alapú társadalomról" mesél.
istván irén
A nemzeti oktatás célja hogy még esély se legyen hogy meg felelő képzésben részesüljenek a gyerekek mert az ostoba tömeget lehet jól irányítani
nezelodo
@istván irén: Az új földesurak nem igénylik a tanult tehenészeket, fejőnőket stb. Meg elégednek azzal amit egy pápa környéki faluban átutazóban egy szüreti felvonuláson egy szekéren láttam, "Csányi Angyalainak" hívták magukat a felirat szerint a lányok. A jelek szerint még büszkék is voltak rá.
Aki Én
Az oktatásból és az egészségügyből tízezrével hiányoznak. Ez jól mutatja egy rendszer működését.
Katasztrófa.
DR PRÉDlKÁTOR
Pedig meg vannak fizetve! Most ment nyugdíjba egy vén dög, alattunk lakott... 327 ezer forint a nyugdíja! Na pupákok erre kössetek gombot! Még hogy kevés a fizetésük. Miért, mennyi kéne? Mint egy agysebésznek? Tizedannyit sem dolgoznak, mint egy bolti eladó, vagy mint egy piaci kofa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.