Nem attól féltjük a gyerekeinket, hogy a gonosz EU nemváltó műtétet fog rájuk erőszakolni! Legtöbbjük ugyan már általános iskolás, de egyikük sem hisz már rég az ilyen mesékben. Attól féltjük a gyerekeinket, hogy felnőttként majd lehallgatják őket, ha más véleményük lesz a világról, mint a ország kormányának...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@Shikari: 09:06
Sokat sejtet ez a végnélküli buzizásod. (Felmerül a látencia kérdése ? )
Te dolgod DE:
A napi 50-60, elvakult gyűlöletet sugárzó hozzászólásod jelzés értékű.
Javaslom, ne háborúzz, törekedj a lelki egyensúly elérésére. Ha nem megy kérj orvosi segítséget.
Vedd már észre azzal, hogy másokat mocskolsz, önmagad is mocskos leszel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@Horizont: van egy lánya de még idöben lelépett vele a volt neje..
@Shikari: vagy kettö lányod volt,már nem is tudom pontosan !?
Aki Én
@Horizont: Hogy lenne gyereke ennek a nyeszlett @Shikaratyi: nak?
Sziszifusz
@Shikari: 09:06
Sokat sejtet ez a végnélküli buzizásod. (Felmerül a látencia kérdése ? )
Te dolgod DE:
A napi 50-60, elvakult gyűlöletet sugárzó hozzászólásod jelzés értékű.
Javaslom, ne háborúzz, törekedj a lelki egyensúly elérésére. Ha nem megy kérj orvosi segítséget.
Vedd már észre azzal, hogy másokat mocskolsz, önmagad is mocskos leszel.
tudode
Az ovisok köszönik a tájékoztatást!
.
És a kenyerük javát már elfogyasztók is azért, mert mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptak a nemi identitás sokféleségéból+
.
De mintha a kleptomániában szenvedők is orvosi segítségre szorulnak amiatt, mert az LBMTQ-sok a hasonló eltéréssel rendlekezőnek egymásnak szereznek örömet, ellentében a kleptomániásokhoz, akik akár egy társadalmat képesek koldusbotra juttatni, amúgy -- jelen esetben -- közjogilag érvénytelenűl TÖRVÉNYESÍTETTEN!
.
Eljött az ideje a felnőtt lakosság tájékoztatására vigyázzanak földjeikre, egy életre lemondással felépített otthonaikra, táskájukra, mindenre, amit a kleptomáiában szenvedők elcsóriKÁZHATNAK!
.
------ ,Kleptománia tünetei és kezelése
www.hazipatika.com/betegsegek_a_z/kleptomania/1123
,
"""A kleptománia magyarul lopási kényszert jelent: az érintett kényszert érez rá, hogy ezt-azt ellopjon. Ez abban különbözik az egyszerű lopástól, hogy a kleptomániás személyek olyan dolgokat is ellopnak, amelyekre nincs szükségük, illetve olyasmiket is, amiket minden további nélkül meg tudnának vásárolni. Vannak például kifejezetten jómódú kleptomániás emberek."""
-----------------------
.
Aki hasonló tünetekkel él forduljon orvoshoz, mert büntetendő cselekedet, és káros a társadalom minden EGYEDére!
.
Intő példa Repülős Gizi néni, aki fbugyi lopásért fél életét rácsos nyilászárók mögött töltötte/ti!
.
------Repülős Gizi
www.youtube.com/watch?v=-Fv6mrG7398
-------------------------
.
Mi ebből a tanulság? Bárkiből lehet ilyen módon király!
SÍva
Nem akarok kötözködni senkivel sem és nem vagyok híve ovinak és bandájának sem. Az ép eszem szerint viszont tényleg nincs helye sem az óvodás sem a fiatal korúak között egy ilyen propagandának.
karma1
@SÍva: Ugye nem mondod komolyan, hogy ilyesmi elofordulhat akar ovodaban, akar iskolaban? Van neked gyereked? Gondolom, ha lenne, nem mondanal ilyen hulyeseget. Tudod, hogy mi tortenik, amikor egy gyereket elhozol az ovibol vagy az iskolabol? A gyereknek az az elso, hogy elmeseli a szulojenek, hogy aznap mi tortent az oviban, isiben! Ha csak egy fel szoval is mondott volna valami gyanusat a gyerek, mar fordultam is volna vissza az oviba, isibe, es AZONNAL rakerdeznek, hogy mi van??? A masik oldalrol pedig el tudod kepzelni, hogy egyszercsak a semmibol elojon mondjuk egy jololtozott ferfi, meg egy no, akik egy kurva kukkot se beszelnek magyarul, es azt mondjak, hogy csokolom, mi Brusszelbol jottunk, es a nagycsopisoknak a nemvalto mutetek lehetosegerol akarunk beszelni??? Egy idegen ember az iskola epuletebe nem tud bemenni - tapasztalat! amikor be akartam menni a regi altalanos iskolamba, 3 napig keptelen voltam ra, utana viszont megoldottam - de az, hogy valaki az epuletben van, az egyaltalan nem biztos, hogy be tud-e menni barmilyen osztalyba??? Ne legyel mar ennyire furcsa, mondjuk betudom ezt a hulye bejegyzesedet annak, hogy nincs gyereked.
Aki Én
@SÍva: Két gyerekem járt óvodába korábban, egyik sem alszik azbesztlepedőn.
Sírva kérlek, gondolkozzatok.
SÍva
@karma1: @Horizont: @Aki Én: Van egy közel negyven éves nagyfiam és két unokám! Viszont később jutott eszembe, hogy a cikk végűl is nem erről szólt hanem a lehallgatásról. Eddig is megfigyeltek és lehallgatták a telefonbeszélgetéseket, elolvasták a magán levelezést csak nem kapott ekkora nyilvánosságot. Lehet, hogy ha most tagadnék valami nyilvánvalót vagy megkérőjelezném már jönnének is értem és lesittelnek több évre mint Pénzes Henrietta gyilkosát! Visszatérve a témára, ne legyetek ebben olyan biztosak, hogy nem kerülhet be ilyen propaganda. Számos külföldi példával lehetne bizonyítani, hogy tűzön vízen keresztűl viszik az akaratukat és ha nem állsz be a sorba akkor még téged hurcolnak meg mert kirekesztő vagy. A Te (vagy az én) értékrended már nem számít semmit sem nekünk már jóformán csak kötelességeink vannak, jogunk az édes kevés.
karma1
@SÍva: Megertettem a posztodat, de kerlek, Te is ertsd meg, hogy nincs ma Magyarorszagon olyan ovoda, iskola, ahova BARMILYEN propaganda, vagy akar csak egy kulfoldon nyomott, errol a temarol szolo gyerekkonyv be tudna jutni barmilyen oviba, iskolaba! De meg kozepiskolaba sem!
Ezt a kerdest nepszavazasra feltenni - ami sulyos milliardokba fog kerulni - nem nekem, nem az en penzembol, hanem a tietekevol ! - egyszeruen mar feltenni is nonszensz! Vegre a pedagogusok is rajottek, hogy akarva-akaratlanul, de orban olyan dologgal VADOLJA MEG OKET, mintha eddig ezt szabadon tehette volna barki - Te, a Jucu neni, Pista bacsi, vagy eppen az ovo neni, vagy az iskolaigazgato, mert eddig ez nem volt rendszabalyozva! De majd most o ezzel a torvennyel elsopri ezt a mocskot, ami EDDIG VOLT az ovikban, iskolakban! Erted, hogy mi a kulonbseg? Torvenyeket olyankor szoktak hozni, amikor egy temaban oriasi a fejetlenseg, es sok embernek lehet az elete nagyon rossz, de majd az allam bacsi rendet csinal! Hat itt semmiben nem kellett volna rendet csinalni, KIZAROLAG a pedofilok ellen kellett volna a legnagyobb szigorral es sulyos buntetessel fellepni - na ez nincs benne pont a torvenyben, a kaleta-felek rohognek a markukba, es uj portalokrol gyujtik be az ujabb pedofil kepeket.
orban egy tollvonassal most le tudta alazni az egesz pedagogustarsadalmat, akiket meg kell rendszabalyozni, mert pocsekul dolgoznak.
Ugyanezt tette az orvosokkal: eloszor megalazta oket, nem tartotta meg veluk szemben tett igeretet, viszont kitalalta, hogy allasvesztessel sujtja azokat, akik barmilyen halapenzt elfogadnak. Oket is, a tanarokat is ledegradalta a beka feneke ala.
Es most ez a ket reteg felebredt, es egyutt fognak tuntetest tartani. Lehet, hogy ott lesz vege orban uralmanak.
Mit mondjak: megerdemli!
Aki Én
@SÍva: Azt se higgyük el, hogy ha véletlenül óvodásoknak beszélnek a létező másságról (ami sokszor már ovis korban egyértelmű), attól meleg lesz bármelyik gyerek.
Ez egy létező dolog, kb az emberiséggel egyidős. Nem hiszem, hogy abból baj lehet, ha a gyerekek bizonyos keretek között, természetesen az ő nyelvükön erről hallanak. Szerintem előbb lesz toleráns egy létező dologgal szemben, mint meleg.
És lehet, hogy vannak ,,divatbuzik", de egyrészt nem óvodások, másrészt senkinek semmi köze ahhoz.
namihami
@Horizont: 10.36: Az unokámat úgy hozhattam el a bölcsiből, hogy a lányommal (gyengébbek kedvéért--az a tulajdon anyja, nem egy ""felvilágosító"") együtt kellett bemenni és bemutattak a bölcsiben. Pedig a kicsi ""Szia papival"" rohant eléNK (hál'istennek).
karma1
@Aki Én: Nem "kb.", hanem PONTOSAN az emberiseggel egyidos problema - szuletesi rendellenesseg. Van, aki nyulszajjal, van aki nyitott gerinccel vagy szivbillentyuvel szuletik, esetleg Down korral, vagy mas bajjal - ez egy kromoszoma-rendellenesseg, - senki nem tehet rola, ellene - nem gyogyithato! Akik benne vannak, nem is akarnak masok lenni, de amig eljutnak a felismeresig - gyerekkorban - hogy ok masok, az egy fajdalmas es sokszor veszelyes.
Mar csak azert sem lehetnenek ilyen barom otletek az oviban, mert nincs az az orvos a vilagon, aki megcsinalna minimum 18 eves kor elott a nemvalto mutetet, nemhogy kicsi gyerekeknel. Mivel ezt tiltja a torveny jo ideje, olyan specialis engedelyeket kell beszerezni meg 18 eves korban, hogy meg annak is elmegy a kedve az egesztol, akinek valoban szuksege lenne a mutetre, az ararol nem is beszelve, mert az egy kisebb vagyon. Maga a felvetes is nonszensz, es mar ebbol az orbani agymenesbol el kene rendelni orbannal egy alapos mentalis -pszichiatriai vizsgalatot, mert ez semmikeppen nem normalis! De azonnal el kene rendelni ugyanezt - de legalabbis a nemzetbiztonsagi atvilagitast - akik megengedik neki, hogy ilyen baromsagokra koltse a nemzeti vagyont, es meg asszisztalnak is hozza.
Aki Én
@karma1: Alföldi mondta egyszer, hogy szeretne ő hetero lenni, de nem tud. Ezt nem ő választotta.
Ahogy más hiába szeretne meleg lenni, nem tud, mert nem vonzódik a saját neméhez.
karma1
@Aki Én: Ahogy mondod! Es ha azt nezzuk, az egyik legjobb ember o, Alfoldi. Meg a tobbi hozza hasonlo! Elton John, Freddy Mercury (akinek van egy felnott fia is mar, hazastarsi kapcsolatabol), Ellen Degeneres, David Walliam, szuper pali, a szorakoztato bizniszben dolgozik, de szuper gyerekkonyveket ir, es meg egy csomo ilyen ember van hasonlo. (Cher lanya is az, meg az Angelina Jolie -Brad Pitt kettos ikrei kozul a kislany is inkabb fiu, mindenben,) szoval jobban korul kene nezni akar a sajat csaladjaban is, mert a gazsi gyerek viszont tutira szemelyisegproblemakkal kuszkodik - igaz, egy ilyen apa mellett az a legkevesebb. Nem veletlenul kellett neki katonanak menni, mert apuka megse vallhatja be, hogy a fia a fiukat szeretei!?
namihami
@Aki Én: @karma1: Orbánéknál ez nem orvosi, egészségügyi vagy mentális kérdés---csupán egy X-re való uszítása az arra kapható tömegeknek.
Biztos vagyok benne, ahogy a mi közelünkben, úgy az övékében is ott vannak még azok a sajátnemhez vonzódó ismerőseik, barátaik, akikről csak azért nem tudjuk, mert nem merik megvallani.
namihami
@SÍva: 09.57: Csupán egyetlen, rövid kérdésem lenne? Van (vagy tapasztalTÁL ) ilyet?
Mert ha nem, akkor (bocs) neked küldik a pamfletet.
csak úgy....
ez a buzizós,gyermekvédelmesdi csak porhintés fideszéktöl a shikari nívódijasok számára!
laszlobihari
van két fiam és három unokám, az unokák semmilyen "sexista" oktatásban nem részesültek, igaz oroszországban és kazahsztánban élnek, a fiaim szintén nem részesültek ilyen vagy ehhez hasonló oktatásban mivel már ki nőtték a "hiszékeny" kort, a hittant szerencsére egy nő oktatta. De mi van a pedofil papok által megrontott gyerekekkel?
csak úgy....
@Shikari: akkor tibim,te egész nap köpködheted magad a tükör elött..
Sziszifusz
@Shikari: 12:30
Gyűlölöd a gyűlölködő , nem normális szarokat ?
Azok akiket gyűlölsz, pont úgy vannak veled mint ahogy te ő velük. Ők is mondhatják, hogy gyűlölik a gyűlölködő nem normális szarokat.
Ez egy " róka fogta csuka " helyzet. Értelmetlen marakodás.

Nem mellékesen pedig, a keresztény hitvallású ember, mint amilyen a Fidesz szimpatizánsok legtöbbje (?), a gyűlölet érzésétől nagyon távol áll. Vagy talán mégsem ?
simmering73
@Shikari: "Gyűlölöm a gyűlölködő, nem normális szarokat! Bizony!" Ennyire nem vagy kibékülve önmagaddal? Szúrd tökön magadat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.