Egy társaság több éjszaka folyamán a főváros több helyszínén is számos közlekedési kihágást elkövetett, amelyet saját maguk felvételen rögzítettek, és egy videómegosztó portálra fel is töltöttek.

Need For Speed: Budapest – Ámokfutást rendezett három fiatal a XIII. kerületben éjszakánként

Fotó: Pixabay

A Police.hu Need For Speed: Budapest című cikke szerint a rendőrség szabálysértési eljárást indított, a felvételek kiértékelése során a BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitányság megállapította, hogy 2021. január 3-án a háromfős társaság egyik tagja, M. Mátyás egy nagy teljesítményű gépkocsival hajtott végre többször is szabálytalan sávváltásokat, a forgalom elől elzárt területre, illetve az útpadkára hajtott úgy, hogy azon gyalogosok is közlekedtek, valamint többször is driftelve hajtott keresztül a körforgalmakon.

A „trükköket” a fiatalember társa, T. Rafael egy olyan drónnal rögzítette, amelyre légtérhasználati engedéllyel nem rendelkezett, valamint ahhoz eseti légtér kijelölést sem igényelt. Harmadik társuk, J. Ede szintén a videófelvételek elkészítésében vett részt olyan módon, hogy a „főszereplő” járművet kísérő autó nyitott csomagtartóján keresztül hajolt ki kamerázni.

Forrás: Police.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.