A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a kormány minden erőszakos cselekményt elítél. Ha csak annyira, amennyire korábban Orbán Viktor tette, akkor aggódhatnak a kisebbségek.

(Forrás: hvg.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Mindenki fogadjon szót, mint az oldalbordája, aki lövőlegény korában kikötötte, hogy nem szeretné reggel hajcsavarókkal látni!
.
A Story magazinból tudható meg, hogy Orbán és Lévai még az egyetemi kollégiumban megegyeztek, hogy „Anikó nem mutatkozik hajcsavarókkal a fején, és hogy egyikük sem visel .mackónadrágot (helyette vasalatlan trottyos gatyát!!!
-------------------------
.
Mindenkinek lábhoz iMÁHOZ, ahogy a kedves vezető úgy "diktálja"!
.
Sanyarú sorsa lehet az alárendeltségbe tartozó minisztereknek "is", megjelenik a vaskalapjában, és szót kell fogadniuk, mint a neBULÓKNAK!
------------------------
.
Megtekintve a mai kormányinfót, szabatosan, a magyarosan mormolja el Gulyás a narancsködbe veszett kormányülésen elhangzottakat, nem néz a kérdező újságíró szemébe, össze, vissza tekintget szemtornaszerűen, a szeme állandó mozgásban van, mint egy csapágygolyó, ami nem csoda!
..
Szoptatás kérdése az, hogy egyáltalán hozzá lehet-e szokni egy olyan gazdihoz, aki nem változott semmit, sőt a kór előrehaladtával saját maga, és az ország kárára olyan változáson ment keresztül, akit elviselni nagy megpróbáltatás lehet azoknak, akik közvelenűl, kénytelenek elviselni a minden napos szineváltozásától kezdve a szirénhangjátn keresztűl az un. gyermekek védelmében, saját magát mentve a csőstől rászakadt balhékig!
.
Szív az ország rendesen, egyik napról a másikra a hatalom és pénzéhes pasitól:
.
----- Orbán Viktor a hatalomról 1995
www.youtube.com/watch?v=1xIh97rkwI8
--------------------------------
.
A diktátor első jelei már akkor mutatkoztak amikor az első titkárnőjét páros lábbal rúgta ki amiatt, mer nem őt pesztrálta, hanem a beteg gyermekét..
.
---Orbán első titkárnője nyilatkozott. Az Isten óvja meg tőlük Magyarországot!
propeller.hu/itthon/3155960-orban-elso-titkarnoje-nyilatkozott-isten-ovja
---------------------
.
Minden jel arra mutat, hogy Isten nem óvta meg Magyarországot a fura urától!!!
.
Ezt a büdöske virágot...
csak úgy....
"Orbán Viktor egy beszélő tályog az ország testén, egy olyan fekély, amely egyszerre formálja meg Hitlert, Sztálint és Rákosit."

"Szóban elítéli az erőszakot, miközben ő maga gerjeszti. Ahogy törvényessé teszi a törvénytelent, ahogy hazafiasnak mondja a hazaárulást, ahogy támadással vádolja a védekezőt, ahogy demokráciának mondja a diktatúrát…mindent így csinál, és mindenről így kommunikál… nem túl bonyolult, láttuk ezerszer, nézzük 11 éve…"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.