... ilyen, az orvostudományt is bemocskoló, emberellenes gyalázatot tényleg nem látott még az emberiség a hírhedt náci haláltáborok emberkísérletei óta, csak ott legalább megpróbálták akkoriban még leplezni. Itt pedig nyilvánosan, kormányszintre emelve akarják az orvosetikailag kétes akciókat a megfélemlített, megszorításokkal megzsarolt emberek torkán lenyomni. És hagyjuk kérem, a pánikkeltő, manipulatív és a társadalmat megosztó, az embereket egymás ellen fordító, hazug horror-meséket, hogy a negyedik, meg ötödik, meg hatvanadik “covid-hullámot” majd a beoltatlanok okozzák, mert azt is látja, akinek van szeme, hogy szó sincs semmilyen hullámzásról, és pont ott vannak újra bajok, ahol sikerült a lakosságot nagymértékben beoltani ezekkel a kísérleti micsodákkal! Izrael, Anglia, USA, Ausztrália. Ha a hivatalosnak mondott statisztikákat el kéne, higgyük, akkor ki lehet jelenteni, ahol a legnagyobb az átoltottság, ott jelent meg az a valami, amit „Delta” variánsnak neveztek...

(Forrás: informatialibera.ro, Rockxy által)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
óhát nemis igaz.
ezcsak kitaláció.

a zemberek mind egytől egyig hivatalosan fertőződnek meg.
és a korházba is csak hivatalosan lehet bejutni, átoltott virologusok engedélyével.
igaz-e főhóhérok?
Béla333
Az engedélyeket kiadó Szíjjártónak börtönben a helye. Azok mellett, akik a kínai és az orosz vakcinákat engedélyezték. Ezt nem bosszúból mondom, csak mivel ránk erőltettek olyan oltóanyagot, aminek a hatásossága nem volt megvizsgálva, még a kínai gyártó is azt mondta, hogy 60 év felett nem tudja, hogy az oltóanyaga hatásos-e vagy sem. Hány ember halt meg azért, mert az Unió által bevizsgált oltóanyagok helyett méregdrágán beszerzett bizonytalan oltóanyaggal oltották be őket, ami most derült ki, hogy sok esetben hatástalan!?
SÍva
Ezt mégis hogyan gondolták az illetékes eftásak? Kötelezővé teszik az egészségügyben az vakcinázást az illető meg írja alá a papírt, hogy önként és dalolva oltatta be magát?
sgl
Tessék csak nézni, Lantos Gabriella már márciusban mondta:

Lantos Gabriella:
Tudatosan vállalja fel Orbán az áldozatokat a vírus elleni háborúban, vagy tudattalanul sodor halálba tízezreket?
Orbán Viktor pávatáncos pályafutása során számtalanszor bebizonyította, hogy kijelentései és cselekedetei teljesen ellentétesek.
Sajnos ez a járványkezelés során minden eddiginél nyilvánvalóbbá vált.
És minden eddiginél fatálisabbá.
..Az Orbán-kormány egy éve kitartóan szabotálja a személyre szabott intézkedéseket.
Nem szeretné, hogy kívülállók óriási számban belelássanak a járványügy boszorkánykonyhájába.

444.hu/2021/03/25/tudatosan-vallalja-fel-orban-az-aldozatokat-a-virus-elleni-haboruban-vagy-tudattalanul-sodor-halalba-tizezreket

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.