A Fidesz alelnöke szerint megfelel a 21. század követelményeinek. A Vajdasági Birkózóakadémia a magyarkanizsai önkormányzat, a vajdasági Magyar Nemzeti Tanács és a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia összefogásának köszönhetően, a magyar kormány 1 milliárd 273 millió forintos támogatásával jött létre.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Mirabilis:Kellenek a külhoni voksok! Úgy osztogatják a közpénzt a határon túlra sportra, egyházakra, mint gyereknek a csokit, miközben itthon az államadósság az egekbe, nő a nyomor, az infláció, a forint a bányabéka alatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
@Mirabilis: Pár éve a saját számlájára utaltak ennyi pénzt, Csepelen kellett volna felhúzni ezt a csodát. Megtörtént?
percsi
@Nessy: Az államadóság, a szegénység bőségesen nőni fog :(
Kérdés, Magyarország még a magyaroké?
teuton57
Ugy kellett az oda, mint egy falat kenyer! Ja, egy falat kenyer azert jobban jött volna azoknak MAGYAORSZAGON, akiknek meg kenyerre sem nagyon tellik...
kereső
A szerb kormány köszöni szépen. Ahogy a román, ukrán is, a sok-sok milliárdot, amit a magyar kormány adózó állampolgárai kárára ezekbe az országokba juttat- egyházi, kultúrális , sport gazdasági támogatás cimén. A marha magyarországi magyar meg tapsol hozzá.
Nessy
@percsi: Lassan jelzálog kerül az országra!
kereső
@percsi: A Dél-Dunántúl az oroszoké. Bpest belváros az araboké-és törököké. A paks2 hitele, a Bpest-Belgrád vasút hitele , + Fundan,valamint ezek várható túlárazott költségei miatt az egész ország eladatott a kianiaknak, és az oroszoknak. És bizonyára vannak dolgok, amelyekről nem tudunk(még). Úgyhogy jogos a kérdésed.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.