Korábban Bonyhádon volt verekedés, aztán a szekszárdi kórház sürgősségijén ellátott bonyhádi férfi állt neki verekedni a biztonsági őrrel.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint Bonyhádon és Szekszárdon is felfegyverkezve elkövetett garázdasághoz vonultak ki a rendőrök július 20-án éjjel. 

Karóval támadt a szekszárdi kórház biztonsági őrére – elfogták

Fotó: police.hu

Először 22 óra körül kaptak bejelentést, hogy egy férfi egy bottal több emberre támadt, a rendőrök a helyszínen három embert igazoltattak. A járőr megállapította, hogy egy helyi család tagjai között alakult ki nézeteltérés, amely során bottal és kővel ütötték egymást. Két embert a mentők a szekszárdi kórházba szállítottak, a bonyhádi kapitányságon felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. 

Nem sokkal később újabb bejelentést kaptak a rendőrök, ezúttal Szekszárdról a kórházból, amely szerint az egyik bejáratnál egy, korábban a sürgősségin ellátott személy a biztonsági őrökre támadt, az egyiküket egy karóval többször megütötte.

A kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy 23 éves bonyhádi férfit a biztonságiak felszólítottak a kórház területének elhagyására, aki ezt szitkozódások közepette meg is tette. Ám a kijárati sorompónál a káromkodás mellett a virágos kertből kikapott egy 105 centis karót és a biztonsági őrt azzal ütötte meg többször is, valamint a kórházi dolgozókkal dulakodásba kezdett.

A rendőrök a férfit elfogták és előállították, a szekszárdi rendőrök felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatására.

Forrás: police.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.