A kormány népszavazást kezdeményezett a gyermekvédelmi törvény megvédésének céljából, és arra biztatnak mindenkit, hogy vegyen rajta részt – írja a demokrata.hu.

A Fidesz nagyon keményen beleállt a DK-ba, felháborodtak Vadai nyilatkozatán
Fotó:MTI/Bruzák Noémi

A lap szerint:

Minősíthetetlen stílusban beszélt a népszavazáson résztvevőkről a DK alelnöke az ATV-ben. Vadai Ágnes az ATV Start című műsorban a népszavazáson résztvevőkről alkotott véleményt.

A videó itt tekinthető meg:

Én azt gondolom, tényleg, már a nemzeti konzultáción is lehet látni, hogy teljesen hülyének nézik még a saját választóikat. De aki ennek igazán bedől, ott azt hiszem, hogy az menthetetlen. 

- hallható a videóban, amit egyébként az oldal is kiemelt, bár a cikket azzal a címmel hozták le, hogy

Lehülyézte a népszavazáson résztvevőket Vadai Ágnes

A Fidesz sem hagyta ezt szó nélkül, kiadtak egy közleményt, amelyben azt írják

Felháborító, hogy a Gyurcsány-párt képviselője, Vadai Ágnes hülyének nézi azokat a magyar embereket, akik részt vesznek majd a gyermekvédelmi népszavazáson. Gyurcsányékat nem érdekli a magyar emberek véleménye, mert a baloldal most is első szóra kiszolgálná a brüsszeli követeléseket és módosítaná a gyermekvédelmi törvényt. Beengednék az óvodákba, iskolákba az LMBTQ-aktivistákat és a szexuális propagandát. A Fidesz-KDNP továbbra is kiáll a gyermekvédelmi törvény mellett és támogatja az erről szóló népszavazást is.

Forrás: MTI, demokrata.hu
Címlapkép: MTI/Bruzák Noémi

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.