Ez volt a közéleti menü a héten.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy sajnálatosan korrekt levezetés

dr. Magyar: „Lehallgatási botrány: Magyarország tényleg demokratikus jogállam?”

Az ügy kipattanása óta folyamatosan folyik a süketelés (mármint a kormányzati hablatyolás). Nem csak az egyértelmű, hogy még egymásnak is ellentmondanak, de az is gyakori, hogy saját maguknak is néhány mondattal később.
„Magyarország demokratikus jogállam, ahol senkit nem hallgatnak le törvénytelenül.” – így ex-catedra hangzik az érv, ami egyértelműen méretes öngól.
Most a demokratikust hagyjuk Orbánék is inkább fiatalok, mint demokratikusak. De ez a jogállam dolog??? Dr. Magyar elemezvén a dolgot számos momentumában mutat rá aztokra a tényekre, amik rendre megkérdőjelezik azt, hogy Orbánia valóban jogállam lenne. A felsorolt történések szinte mindegyike igencsak ismerős, s számos más esetben hasonlóak történtek meg.
Amit a post nem mond ki az az a tény, hogy a történések rendre okadatolják azokat a „brüsszeli vádakat”, amikkel évek óta kétségbe vonják Magyarország jogállamiságát! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.