Az Európai Néppárt frakcióvezetője is kifejtette véleményét a Pegasus-botrányról.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
@Nessy: Az összes külföldi szavazat 1-2 mandátumot hoz!
Legalább Bajnainak higyjétek el!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyar1
Az milyen ügy amiben ránk akarjátok erőltetni a migriket és eltartatni velünk? Mocskok.
verőce21
A német pedig az a nemzet, ahol 150 éve még civakodtak egymás közt a választó-fejedelemségek, mint a rühös kutyák.
Béla333
Hát akkor lépjen végre valamit az Unió ezzel a maffia bandával szemben!
Clavigo
@Shikari: Te ugye @verőce21: - vel egy kórteremben fekszel...
verőce21
@Clavigo: Miért, szeretnél átkerülni oda? :)
Nessy
@magyar1: Hiszen már a fél világot "támogatjuk" , milliárdokat költünk határon túlra.
verőce21
@Nessy: Ha komolyan gondoljuk, hogy "15 millió magyar miniszterelnöke", nem is olyan nagy áldozat, javítani az életkörülményeiken.
Nessy
@verőce21: Ebből vond le azoknak a számát akik nem szavaztak itthon a fideszre. Az ellenőrizetlen, pénzen vásárolt levelezőtagozatosok logikus, hogy még az elhunyt nagypapa után is a fideszre szavaznak.
kereső
Amig lerombolta a magyar demokráciát, felszámolta a jogállamot, kivégezte a sajtószabadságot, látszattá tette a parlamentáris demokráciát, 2018-ban elcsalta a választásokat- létrehozta az unió első fasiszta diktatúráját, addig hol a pichában voltatok?Ja, addig simogattátokj a buksiját, és félre néztetek, mindig mindenért bevédtétek orbánt. Csak most amikor kiderül, hogy szúk lesz a fejére a magyar korona- most ébredtek fel? Eddig hiába kiabáltunk, hogy állitsátok meg Arturo Uit.
verőce21
@Nessy: Az összes külföldi szavazat 1-2 mandátumot hoz!
Legalább Bajnainak higyjétek el!
Nessy
@verőce21: Tudom! Azért szoktam mondani, hogy kutya drága az az egy, két voks! Bár, ha az kell a 2/3-hoz!, akkor a fidesznak a mi zsebünkből megérte! Engem az bosszant, hogy pénzért szavazók beleszólnak az életünkbe, miközben ők nem viselik a döntésük ódiumát, csak az előnyét! Ez viszont tény!
verőce21
@Nessy: Maximum 1-2 mandátummal nem tud beleszólni egyetlen külföldi magyar sem az életünkbe!
Ilyet csak a legnagyobb rosszindulattal és elvakult gyűlölettel mondhat valaki!
Nessy
@verőce21:Hány képviselő is kell a kétharmadhoz? Ha egy hiányzik a kormány frakcióból, még a bírósági tárgyalását is elhalasztják, hogy meglegyen a biztos létszámuk! És pont ez az ominózus 2/3 , ami 49%, biztosítja a kormány legvadabb ötleteinek a megvalósítását is. Nem vagyok elvakult, és nem gyűlölök senkit! Akiknek ez a kormány minden kormányok legtökéletesebbje, lelkük rajta! Megértem aki pénzért,vagy aki meggyőződésből támogatja. Szoktam bárkire alpári jelzőt használni, személyeskedni, gorombáskodni? Ha előfordul, rám lehet szólni.
Béla333
@Nessy: 18.10
Már elnézést, hogy beleszólok! De azt hogyan kell számolni, ha egy erdélyi magyar levélszavaz és a szavazás napján átjön és itt személyesen is leszavaz? Mert ugye ilyenről rengeteg adat van, volt. Ezek a csalók hány szavazatról döntenek?
Nessy
@Béla333: Látod, a voks turizmust, az üres telekre bejelentett akár 50 fő , nem is jutott eszembe. Kösz.
magyar1
@Nessy: Nem is nagyon tetszik nekem, hogy azért dolgoztam évtizedeken át, hogy mások arassák le a munkám meg a többi hasonló korú munkájának gyümölcsét ahelyett, hogy idősebb, betegebb koromban vegetáljak míg máshol sportcsarnokot építenek. De a migriket sem vagyunk kötelesek eltartani, de a két rossz közül, hogy ide jöjjenek vagy otthon támogassuk őket inkább az utóbbi. De sokkal egyszerűbb lenne mindenkinek ha lezárná a határait, boldoguljon mindenki ott ahol született.
Nessy
@magyar1: Tudod, a jelenlegi állandó kereszténységre hivatkozás, és a valós segítség hiánya ami zavaró. Ha a Szent család megjelenne a határon, azt sem fogadnák be, hiszen ők is menekültek, azaz "migrik".
magyar1
@Nessy: Milyen keresztény az aki a saját gyereke kárára, helyett idegeneket tart el? Nem vagyok én egy templomba járó, de hiszek Istenben, vagy a Sorsban és nem a saját szeretteid kárára kell segíteni idegeneken.
Nessy
@magyar1:Hiszen milliárdokat adunk a világ minden sarkába sport pályára, templomra, erre,arra.Azt mi fizetjük, az állam csak elajándékozza!
verőce21
@Nessy: Mindig vannak frakciók, vagy függetlenek, akik kisegítik a 2/3-os szavazás biztosítását... mások is egyetértenek a kormánykoalíció józan politikájával.
magyar1
@durbincs: Ja, én a saját szórakoztatásomra vitatkozok.
Pipás
@verőce21: Ne hozzon egyet se. Mindenki ott szavazzon, ahol adót fizet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.