Korábban a párizsis fotójával ment nagyot a politikus. Kérdés, a dinnye mennyit hoz a házhoz.

Nincs is jobb a nyári kánikulában mint egy kis dinnye

- írta legfrissebb fotója mellé közösségi oldalán Jakab Péter. A kommentelők többsége imádja a képet, volt, aki azt írta a kommentszekcióba, hogy:

Hideg dinnye, Elnök Úr! Valóban nagyon kellemes, hűsít a kánikulában. Váljék egészségére Elnök Úr

Más azt írta:

Jó is a magyar dinnye. De sajnos a magyar gazdáknak minimális haszon van rajta a multik miatt is.

De akadtak negatív hozzászólások is:

Gondolod Péter, hogy van olyan, akit érdekelnek az étkezési szokásaid? Ha meggyőzőbb szeretnél lenni, egyel hozza egy kis kenyeret.... Sokan fognak imádni

És valóban, van, ahol kenyérrel eszik a dinnyét hazánkban.

Jakab Péternek nem ez az első ételt, italt ábrázoló képe közösségi oldalán: korábban egy párizsis kiflivel szállt be a gasztro csata ringjébe. Parizeles posztja akkor kevesebb mint egy nap alatt 25 ezer lájkott hozott a politikusnak közösségi oldalén. A dinnyés kép is hasít, fél óra alatt közel 3 ezer lájknál jár, szóval van esély, hogy leveri a párizsis fotót.

Fotó: Facebook

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
@istván irén: Nekem is ez jutott eszembe, az árakat látva.
jesz
a dinnyével könnyebb dicsekedni, mint egy munkagéppel a háttérben? azt nagyon elba..ta fiatalember, nem ártana egy bocsánatkérés. na persze a munkgépes kulturáltabb ember..
NKF
Az tuti a munkagépes fiatalember ,százszor különb ember!Ja,és még több esze is van!Hoppá!
Jöhet ez a fasz mindenféle ,krumplival,dinnyével,parizerrel!Jövőre megy a levesbe!
rokker33
@Nessy: @istván irén: Hát elég szomorú hogy 200ft/ kg os árát nem tudjátok kifizetni,de a mekdonáldazos szart meg a kínai moslékot, azért zabáljátok kétpofára! Auchanba vettem mézédes dinnyét 200 ft!
rokker33
@jesz: @NKF: Azért azt ne felejtsétek el, hogy szándékosan tolatott oda Jakabékhoz és balesetet is okozhatott volna a talpig becsületes sofőr!!
Nessy
@rokker33:Tévedni emberi dolog! Ne feledd, hogy a dinnyéből kb. 2/3 amit meg tudsz enni. És egy kisebb mag nélküli dinnye az Auchanban bizony 500 Ft. felett van. Ne érts félre, még nem kell hozzá hitelt felvennem. Egyszer, kétszer veszek dinnyét, és passz. Igaz, a többi friss, szép gyümölcsből is kevesebbet vesz manapság az ember, a fenemód inflációt meghaladó nyugdíjemeléséből, pláne ha 2000 előtt ment valaki nyugdíjba, még 41 év után is, az akkori bérrel számolva! Aki meg még előbb, az a létminimumon él, ha egyedűl van.
rokker33
@Nessy: 2 hete vettem mézédes dinnyét 200 forint volt. Ne a magszegényet meg a spanyol importot vedd, mert az tényleg drága, de az felháborítóbb, hogy a szaros eper például 1400=1600 forintba kerül vagy a barack is 6=800 forint vagy a banán 450 ft/ kg az alma is rohadt drága már A paprikát ne is említsük! Tavasszal 999 forintba került 1 kg paprika és 800 forint volt a víz ízű paradicsom is! A dinnye a legolcsóbb és legfinomabb gyümölcs!
Nessy
@rokker33:Jelenleg a fiam vásárol az Auchanban , a nehezebb dolgokat ő hozza el. Én nem tudok egy kilónál többet vinni. De meg mondta a doki, ezzel meg kell tanulnom együtt élni. Nagyon irigylem a gerinctelen embereket! A piacon az a sárga barack, amit meg is lehet enni, 1000 forint felett. Epret, málnát csak megcsodáltam. A napi többszöri zöldség evés roppant egyszerű! Végy egy nektarint, vágd négy felé. Végy egy kis sárgarépát, reszeld le, kis citromlé, és két napra meg van a zöldség. Feladat megoldva.! :-)))
Még nem tartok itt, de vannak akiknek erre sem jut.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.