150 nap elteltével hazatérhetett otthonába Bányai Gábor. Az orvosai csodának tartják, hogy végül visszajött az életbe.

A fideszes parlamenti képviselő hónapokig küzdött a koronavírus-fertőzéssel, közben lélegeztetőgépre kellett tenni, és egy darabig úgy tűnt, tüdőtranszplantációra lesz szüksége.

Napra pontosan 150 napja léptem ki az otthonomból, szálltam be a mentőautóba, hogy megküzdjek a koronavírussal. Félelmetesen hosszú és viszontagságos út volt ez, de ma végre hazatérhettem az otthonomba

– írta péntek este Facebook-oldalán Bányai Gábor. A fideszes országgyűlési képviselő hozzátette:

a szegedi klinikai életmentés után, az elmúlt másfél hónap visszaadta az életet, az önállóságot, amit hálásan köszön a balatonfüredi Honvéd Kórház dolgozóinak.

A képviselőt a kórház után Balatonfüreden, egy rehabilitációs program keretében segítették a felépülésben.

Bányai a posztban közölte, hogy még hosszú hónapok állnak előtte, mire visszakapja régi önmagát, de boldog, hogy ezt az utat otthon járhatja végig.

Bányai a Facebookra képeket is feltöltött, ezeken látható, amint megérkezik Jánoshalmára, illetve az otthonába. 

A parlamenti képviselő korábban arról beszélt, a betegség alatt voltak pillanatok, amikor lekapcsolódott a testi életről. Bányai 30 kilót fogyott, az izmai szinte elsorvadtak, szúrások és felfekvések nyomaitól is szenvedett. Kétszer állt meg a szíve, újra kellett éleszteni, de szerencsére az agya nem sérült.

Sok-sok segítségre szorulok a napi teendőim elvégzésében, amelyben a felállás is nehézség, de élek

– nyilatkozta a képviselő azután, hogy legyőzte a betegséget.

Hálával gondolok mindazokra, akik segítettek lélekben és fizikálisan. Elsősorban az orvosokra, az ápolókra. Büszke vagyok a családomra, a feleségemre, a gyermekeimre, az édesanyámra, akik, mint utólag megtudtam, végig velem voltak. Azoknak is köszönettel tartozom, akik a távolból imáikkal vagy az életemért való aggódással kifejezték törődésüket

– mondta nemrég a Halasmédiának adott interjúban még Balatonfüreden.

A képviselő elmondta, átélt olyan pillanatokat, amikor lekapcsolódott a testi életről.

Nem láttam kívülről magamat és hangok, határozott üzenetek jutottak el hozzám. Nem kérdés számomra, hogy Istennel kerültem kapcsolatba. Azt üzente a hang, hogy előkészített mindent, megvan a helyem az örökkévalóságban, találkozhatom például apámmal, de választást is hagyott.

Forrás: 24.hu, hvg.hu, Halasmédia

Címlapkép: Facebook

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.