Beadta lemondását Dányi Gábor Zoltán, a Miniszterelnökség európai uniós fejlesztések koordinációjáért felelős helyettes államtitkára. Dobrev Klárának, Bajnai Gordonnak, Lázár Jánosnak és Palkovics Lászlónak is dolgozott a kormányban.

Július 31-ével megszűnik Dányi Gábor Zoltán európai uniós fejlesztések koordinációjáért felelős helyettes államtitkár megbízatása – írja a Privátbankár.hu a péntek esti Magyar Közlöny alapján.

Dányi Gábor Zoltán lemondott.

A Privátbankár azt írja, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára a hivatkozott jogszabályhely alapján Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterhez intézett írásbeli nyilatkozatával mondhatott le.

A 444.hu korábbi cikke szerint Dányi a magyar EU-tagság óta a fejlesztési pénzek kezelésével foglalkozott, dolgozott a Medgyessy-kormány idején Dobrev Klárának, aztán a Gyurcsány-kormány idején Bajnai Gordonnak, illetve később Lázár Jánosnak, majd Palkovics Lászlónak is.

A határozat szerint augusztus 1-jei hatállyal Hunya Balázst nevezik ki a Miniszterelnökség helyettes államtitkárává.

Forrás: 24.hu, Index.hu

Címlapkép: MTI /Komka Péter

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Hol van már Csepregi Nándor, aki azt kapta feladatául, hogy az EU-s pénzek jelentős részért un. kihelyezze többnyire a kedves vezető körei érdekeltségébe!!!
.
Azt írta az újság, hogy
.
--- Csak a magyarok álltak rá az uniós padlássöprésre a régióban
g7.hu/kozelet/20180226/csak-a-magyarok-alltak-ra-az-unios-padlassopresre-a-regioban/
---------------------------
.
Bizonyára megfontolta a Csepregít követő államtitkár azt, hogy kiszálljon abból a SS buliból, amelyet a kaprjkúrta kedves vezető kavart az EU-s értékek sorozaos leköpésével.
.
Az okos ember nem szívesen viszi a vásárra a bőrét annak az utasítáSÁRA, aki úgy bánik a hazája, és az EU-s adófizetők befieztéseivel, mintha az egész büdzsé a sajátja lenne, azon túl amit feladatkörében több helyről legálisan felmarkolhat:
.
------Fülke: A hatvanpusztai Orbánbírtok kulisszatitkai - hangfájl
hvg.hu/itthon/20210724_Fulke_A_hatvanpusztai_Orbanbirtok_kulisszatitkai
-----------------------
.
Csak annyit, amelet a hatvanpusztára költ az enyveskezű család több élet kellene leélniük!
.
Azzal a hadicsellel, hogy hatvanpuszta több milliárd forintból való őjjáépítéséért hány élet lenne szükséges az egéz familiÁNAK, Z-ig!
.
És ezzel az országban a legtöbb állampolgár tisztában van, többen hánynak mint bárki gondolná:
.
----- HATVANPUSZTA - Az Orbán uradalom központja (részletek)
www.youtube.com/watch?v=RIlBviINVvU&t=50s
-----------------
.
Még Gulyás is zavartan azt nyilatkozta az újságíró hatvanpusztával kapcsolatos felvetésére, hogy onnan tudja, hogy a miniszterelnök mondta!!!
.
Azt a gyalázatot már nincs Isten, ember aki lemossa a pártitKÁRRÓL, hogy népes családja nem a saját eszétől, a székházmutyitól gazdagodott meg, ami őgy bekelgett a mutyikirályra/ba, mint biKÁRA a billog!
.
Kár azokért a fiatal szakemberekért, akiket őfélesége lábakapcájának használja, aztán mikor bebüdösödik eldobja őket mint a felmosórongyot!
.
De kettőn áll a vására!
ómió
Ilyen "vegyes gazdakör" után elbizonytalanodott?
surdilloFUJT
@tudode: Lesz mit államosítani,mert ezt nem viheti Grúziába!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.