Az egykori keleti blokkban az LMBTQ-ellenes törvények és kampányok egyszerre tesznek politikai szolgálatot a hatalmukat féltő vezetőknek, és az orosz geopolitikai érdekeknek. Ha egy nyugat felé kacsingató konzervatív társadalom elhiszi, hogy minden sarkon pedofilok leselkednek a gyerekeikre, gyorsan rávehető az irányváltásra. Orbán olyan társasághoz csatlakozott, ahol nagyjából ő számít felvilágosultnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
orbánt úgy kell takarékra rakni kormányváltás után, hogy esélye ne legyen visszatérni...
tudode
Nincs ember, talán még a saját felmenői sem képesek megfejteni, hogy beragadt a magnója akkor, amikor az Édesapja megrugdosta, a kór előhaladtával még mindig bizonyít, hogy erősebb mint a durva papája, mindenáron győzelmi skupurusa van a mindenáron vlaó győzelemért, amelyet élete párja is érzékelt akkor, amikor ketten versenyeztek, és az asszony nyert, kitalálta, hogy kétfelé osztja, női, éf rérfi versenyzre, a Story magazinra emlékezve, de van róla cikk is, az országgal való cicózásáról, amit még kb. 2 millióan vettek/sznek:
.
----- Úgy járt az ország, mint Orbán Viktor felesége
444.hu/2016/10/03/ugy-jart-az-orszag-mint-orban-viktor-felesege
.
"""" Valahogy úgy jártunk, mint Lévai Anikó. Orbán Viktor felesége a Story magazinnak mesélte el 2014-ben, hogy mennyire nem tud veszíteni a férje. Az egy dolog, hogy ha együtt futnak, végig úgy tesz, mintha megfulladna, de a végén egy sprinttel lehagyja."""
-------------------------
.
Belegondolni is rossz, mire ment volna a rendszerváltás óta enélkül a "ficsúr" nélkül!
.
Talán már megközelítettük volna Ausztria életszínvonalát, ahelyett, hogy a fél ország koldusbotra jutott emiatt a kertitörpe mesterkedése miatt!!!
.
Pech, végzetes pech nem csak a feleségének, az ország, és ma már jó ha az EU-t nem térdelteti le!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.