Ismét szabad keretek között, kordonoktól mentesen vonultak a Pride résztvevői Budapesten.

Pride: "Mocskos buzik", "Ria, ria, Hungária" – náci karlendítéssel tüntettek a felvonulók ellen
Fotó: Facebook/Telex

A felvonulás többnyire békés keretek között zajlott, a Telex videója szerint néhány ellentüntető azért elővette az ilyenkor megszokott jelszavakat:

"Mocskos buzik", "Ria, ria, Hungária", "Tiltsák be"

- hallható a felvételen 3:50-től.

Forrás: telex.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@tudode: Van akinek rákkal kell együttélni az élete végéig.

Nekünk is azzal kell, csak remélhetjük, hogy az élete végéig.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
NKF
Miért van mégis kerítés?Ja a büdös buznyákok nyugodtan vonulhassanak.
tudode
Na a budapesi pride-on megjelentek a tudatlan, befolyásolt, Kubatov farmergatyás katonái, akik hálát adhatnák a sorsnak, hogy nem áldotta meg őke a sors, vagy a Jóisten az interszesszel.akik úgy látták meg napvilágot, hogy kromoszóva eltéréssel, kiszolgáltattsággal kell életük végéig együttélni:
.
---- Interszexualitás
hu.wikipedia.org/wiki/Interszexualit%C3%A1s
.
Tehát:
.
""""Az interszexuális vagy interszex emberek olyan biológiai nemi jellegzetességekkel rendelkeznek, amelyek nem sorolhatóak be kizárólagosan tipikus női vagy férfi kategóriába, vagy mindkettőnek megfelelnek.[1][2][2] Ezek a különbözőségek megjelenhetnek a kromoszómákban, nemi mirigyekben, hormonokban vagy nemi szervekben is, tehát eredményezhetnek kívülről látható vagy nem látható tulajdonságokat. Nehéz megbecsülni hány ember interszexuális, a legtöbb számítás 0,5-1,7% közé teszi, amely nagyjából olyan gyakori, mint a vörös haj.""""(...)
----------------------------------
.
Tehát tanulj tínó ökör lesz belőled, amiben nem kivétel a kedves vezető sem, amiatt, hogy az egész világ el van képedve, hogy lehet piros pasis pasi pasi, embernek látszó tárgy az ország második, kleptomániában szenvedő trottyos gatyás közjogi méltósága, akire a legjobb indulattal sem lehet felnézni, nem termete, embertelensége miatt!
Peller Anikó
@tudode: Van akinek rákkal kell együttélni az élete végéig.

Nekünk is azzal kell, csak remélhetjük, hogy az élete végéig.
namihami
Az a kerítés arra kellett, hogy az állatokat KIVÜL tartsa.
tudode
@Peller Anikó: .
Saját élettapasztalatom az, hogy 45 éves koromban, valószínűsítem, hogy egy egyszerű nőgyógyászati műtétet követően kórházi fertőzés miatti életmentő műtétet követően egy hétig voltam kómiában, 1% életeséllyel..
.,
Nem csak ez után, a kétszeri strok, baleset után is az lett az ars poetikám, hogy az életnél nincs klasszabb móka, minden nap ajándék számomra, együttérezve, segítve azokat, akik a környezetemben bajba kerülnek!
rokker33
A barátaim ott voltak! Mondtam nekik, hogy a nevemben is köpjék arcon őket..vagyis köpjék arcon ezeket a tetveket vagy korcsokat!!Nem tudom milyen jelző illik hozzájuk!A tetveket nem akarom megsérteni, hisz 1 tetű többet ér mint 10 buzi!!
vacsi
@rokker33: Nem az a baj, ha valaki buzi, nem tehet róla. De azt már nem viselem jól, ha a gyerekeket azzá akarják aljasítani - mert meg tudhatják tenni. De ez már a pedofília...
gina
Ez OV kedvelt bandája, kik is a nácik??? mocskos szemét cigány, hogy vinne el a járvány a bandáddal együtt
gina
@Shikari: Téged provokálnak te büdös román cigány, büszke lehetsz a fönidre, 10000x egy meleg mint egy gerinctelen tolvaj cigány !!!
FL4K
A nagy tábor...
A kétharmad...
Voltak ötvenen a náci buzik...
Ti vagytok az igazi kis buzik, náci köcsögök !!!
Budaházy Edda - az a lángosképű büdös paraszt náci kurva - nő? Te tényleg?
A terrorista Budaházy György kormányváltás után egyből el kell ásni egy lyukba örökre, ahová a terroristák valók !!!
division
@rokker33: Mit csináltak ott a barátaid? Már leírtam, én sem szeretem ezt a felvonulósdit, de aki sajnos ilyen génnel született az nem tud mit tenni ellene. Az a baj, hogy te még azokat is leköpnéd, akik ott sem voltak, csak mert a saját nemükhöz vonzódnak. Elhiszed, hogy Elton John ezerszer nagyobb zseni nálad?
Istenakinincsen
Valaki mondja meg,hogy miért vonzódik valaki a saját neméhez???
Van erre valami értelmes magyarázat?Buzinak születni kell,vagy ez egy sorozatos génhibák által generált hosszú folyamat?
Sok betegség okozója a "génhiba".
...Beismert betegségként el tudnám fogadni.,de így hogy egyre több a buzi lassan már a normális emberek fognak bujkálni?
Hogyan tovább?Heterofelvonulást is kell csinálni?
rokker33
@vacsi: pontosan és aki azt mondja, hogy a buziság és a pedofília között nincs kapcsolat az ostoba. A legtöbb abbrált buziból lesz kisfiú molesztálö pedofil Ez tény!
rokker33
@division: Írtam már régebben hogy aki a 4 fal között buzi azt nem bánom, hisz azt csinál mindenki a 4 fal között amit akar, de ha 2 fiút csókolózni látok az utcán az acélbetétes cipőm nyoma az arcukon lesz...
division
@rokker33: A melegekből nem lesznek pedofilok, miért hangoztatod ennyire a butaságaidat? A kettő nagyon nem ugyanaz. Amennyiben meg két fiú kézen fogva sétál az utcán milyen jogon rúgnád pofán őket? A leszbi lányokat is pofán rúgnád akkor, vagy beállnál harmadiknak?
rokker33
@Istenakinincsen: Egyszerűen beteg állatok és nem tudnak viselkedni!Az agyuk nem úgy működik mint egy NORMÁLIS hetero embernek!Oda rakják a faszukat ahol a másiknál a szar jön ki ,akkor mégis mi a francért védik úgy ezeket!
percsi
@rokker33: "aki azt mondja, hogy a buziság és a pedofília között nincs kapcsolat az ostoba."
Nincs bizony, nagyon sok családban sajnos ott van a pedofília, a saját gyermekét használja a szemétje. Árvaházak, intézetek mocskos szennyládái. És a rengeteg pedofil képek, amit előszeretettel készítenek mocskos pedofilok, és ezrével gyűjtögetik, amit naponta nézegetnek. Ezek az emberek anya-apa családban élnek, gyerekeik vannak.
percsi
náci karlendítés...
Ezeket kellene büntetni, köpködni!
justhpeter
@rokker33: @vacsi: Nem az a baj, hogy ennyit tudtok ezekről a kérdésekről, hanem az, hogy nem is akartok többet.
Gazella
Felvonultak a kubatov primitiv ultraviola verődrukkerei
simmering73
"Az orosz titkosszolgálat által az amerikai neoprotestáns fundamentalisták uszítására gyártott propaganda legprimitívebb hazugságai köszönnek vissza Orbán törvényében és a népszavazásra szánt “kérdésekben”. Közönséges finkeltseini, goebbelsi, náci propaganda az emberek riogatása azzal, hogy a “meleglobbi” célja a homoszexualitás terjesztése, a homoszexuális fertőzés, a családok elleni támadás, a kereszténység felszámolása, a nemek eltüntetése, a nemváltás népszerűsítése és a gyermekek megrontása. Ezeket csak a legbutább, a leghülyébb és a legszektásabb fanatikusok hiszik el."
nepszava.us/a-kereszteny-gyulolkodok-egyre-jobban-nepszerusitik-a-melegjogokat-es-elosegitik-az-elfogadast/
Katalina62
@division: hát a homoszexuális, és leszbi is lehet pedofil is, de igazad van, ez nem törvényszerű! Az erőszakos nyomulást, én sem szeretem, de a hozzaszólásod többi részével egyetértek!
Józsipapa
Az a karlendítős buzit,remélem a rendőrség levadássza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.