Négyen meghaltak egy balesetben az M6-os autópályán Szekszárd közelében, Szedresnél szombat délután – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. Az ügyben embercsempészés gyanúja is felmerült.

Tragédia az M6-oson: négy ember halt meg egy balesetben

A korábbi tájékoztatás szerint az autópálya Budapest felé vezető oldalán a 131-es kilométernél szalagkorlátnak csapódott egy személyautó.

A rendőrség szombat este azt írta: a balesetet megelőzően egy magyar rendszámú személygépkocsi vezetője a hatósági jelzés ellenére nem állt meg a járművel.

A sofőr önmagát és másokat is veszélyeztetve közlekedett az autópályán, és a Budapest felé vezető oldal 131-es kilométerénél elvesztette az uralmát a járműve felett, amely így a szalagkorlátot átszakítva az árokba csapódott.

Tragédia az M6-oson: négy ember halt meg egy balesetbenFotó: MTI/Donka Ferenc

A balesetben – a jelenlegi adatok szerint – négy ember meghalt, három másik sérültet mentőhelikopterrel kórházba szállítottak – írták.

Az esettel kapcsolatban embercsempészés gyanúja is felmerült, ezt a megyei főkapitányság jelenleg is vizsgálja.

Az útszakaszt a rendőrség teljes szélességében lezárta, kerülni a 6-os és a 63-as út felé lehet.

Nem sokkal korábban Kiskunfélegyházánál is történt egy halálos baleset, ott két ember halt meg. Így összesen a szombati napon hatan veszítették életüket a magyar utakon.

Forrás: MTI

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Tehát,heten ültek az autóba.Nem lehet megírni,hogy hat személy nem sápadtarcú volt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.