Nagy lehallgatási botrány tört ki, komoly magyar szállal; addig nem hagyja jóvá az Európai Bizottság a magyar helyreállítási tervet, amíg nincs igazságügyi reform; a kormány népszavazást kezdeményezett. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az ügy kapcsán a mémek - egyébként is gyakran találó volta mellett - ez valóban egyértelmű kor-kép kórkép:
img3.hvg.hu/image.aspx?id=8f488058-f660-438d-b1c0-41cf80aab008&view=b2dea50f-cee1-4f6e-b810-034566fbfb2e
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Ez a Pegazus izé egy zsidó gyártmány. Az is tudott dolog hogy a zsidók mindig is nagyon fejlettek voltak a lehallgatás, a zavarkeltés, az álhírterjesztés technikájában. Most ezzel az izével aki megvette a zsidó államot segíti, annak hoz hasznot...nem kéne vagy miért nyűszítenek úgy egyesek ?
Emlékezni kéne annó amikor a zemeszpé felfogadott a kampányra egy zsidó ügynököt aki kioktatta őket hogy mivel kell operálni mekkora sikere volt...de csak addig amíg ugyanazt tette a fidesz is , és akkor már hudemekkora botrányt faragtak belőle ugyanazok akik előbb lelkesen éljeneztek...teccenek emlékezni vagy azután születtek ?
RonaGyuri
@Csizmás Kond: szelektív a memóriád! pl.:Arthur Jay Finkelstein!!! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: Csak a legközelebbi hazai eseteket említettem...
Eladott Ország
Hihetetlen! A bűnöző és többgenerációs román cigány ( migráns) előbújt a barlangjából, és népszavazást akar tartani, a kiskorúak nemváltoztató műtétjéről. Remélem, még a legelszántabb szektások is tudják, hogy ilyen eddig sem volt, ezután sem lesz, csak a röfinek cselekvési kényszere van a lehallgatási botrány, meg az uniós pénzmegvonás miatt. Kezd nyakába borulni a saját szara.Szerintem képes lemondani akár hány ezer milliárdról is a hatalmáért, mivel tudja, hogy csak addig védett, amíg hatalmon van. Ha már nem lesz hatalmon, akkor jön a mindenre kiterjedő számonkérés, ami vagyon és szabadságvesztéssel jár. Habár ügyesen kihúzza magát állandóan, amikor a szemét törvényeiket szavazzák, szinte soha nincs ott. Pedig mindenki tudja, hogy a szálakat csak ő irányíthatja, még akkor is, ha elbújik a függöny vagy egy vacsora mögé. A stábja még szarni sem mer elmenni a beleegyezése nélkül, aki megteszi az hamarosan kívül találja magát. Ezt nem fogja kockáztatni milliárdokért sem, különben is elég sok milliárdja van a Lölő és más strómanok nevén. Az embereit is félti, na nem a jó szíve miatt, hanem mert tudja, hogy ha bekövetkezik az elszámoltatás, akkor a saját védelmükben mindent kitálalnak róla is.
Nessy
Mennyivel könnyebb dolga van lehallgatás, megfigyelés témában Orbánnak, mint Rákosinak. A notórius feljelentőkön kívül már elég egy program a telefonra.És még bizonyítható is minden szó.Nesze neked megvédendő kereszténydemokrácia!
Eladott Ország
@Csizmás Kond: Orbánnak a tanácsadója az a Finkelstein volt, aki zsidó homoszexuális létére homofób és antiszemita kampányokkal segített diktátoroknak és korrupt politikusoknak választásokat nyerni. Finkelstein volt az egyetlen, akinek esze volt ebben az egész szaros társaságban, akkor is, ha gerinctelen tetű volt. Az ő ötleteiből él a maffia azóta is, de lassan ezek az ötletek elhasználódnak. És nincsen helyette más. Vége van a dalnak, tudomásul kell venni. Az ismeretlen gipszfaragó és szipózó nem fogja elvinni a hátán a maffia kommunikációját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.