Társadalmi felzárkóztatásra, egészségügyi, oktatási, közlekedési és helyi fejlesztésekre, illetve a romák integrációjára lett volna fordítható ez a pénz. A hét hónapig tartó huzavona az EGT- és a Norvég Alap 77 milliárdos támogatásáról kudarcba fulladt, hála a Fidesznek. A pénzt számtalan területen lehetett volna felhasználni, ahol a rászorulók segítségre szorulnak, azonban az évek óta húzódó tárgyalások továbbra is sikertelenek. Mi az oka a támogatási folyamat veszteglésének?Míg a két Alap adományozói államtól független, civil kezelőt akarnak a pályázat lebonyolítására, addig Orbánék inkább a saját csicskáikra bíznák a magyarokat megillető milliárdokat. Gulyás Gergely szerint ezzel a pénzzel Norvégia tartozik Magyarországnak, csak arról nem sikerült megállapodni, hogy hogyan rója le a tartozását. Norvégia nem tartozik, de a pénzt valóban Magyarországnak szánják. Pontosabban a magyar embereknek.

(Forrás: ezalenyeg.hu, Északi által)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Mint már írtam!
.
A kedves vezető ha lóvéról van szó úgy viselkedik mint az egyszeri emBŐR, aki azért nem szerez az asszonynak testi örömet, hogy ne élvezzen!
.
Ezt a pasit jól benyalta az ország!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sgl
Idén 77 mrd.

és 2014 óta hânyszáz milliárdtól estünk el a rohadék hazaáruló geczik miatt???
tudode
Mint már írtam!
.
A kedves vezető ha lóvéról van szó úgy viselkedik mint az egyszeri emBŐR, aki azért nem szerez az asszonynak testi örömet, hogy ne élvezzen!
.
Ezt a pasit jól benyalta az ország!
Nessy
@tudode: Amit nem lehet lenyúlni, az nem is kell! Csak itt most a 10% miatt, nincs a többi 90% sem. Köszönjük fidesz!! Azért legközelebb kérdezzenek meg egy alsós általános iskolást, aki ismeri a több, kevesebb fogalmát!
tudode
@Nessy: .
Szerintem a kedves vezető fatornyos faluja leképezi az egész ország helyzetét, ami a karaktergyilkolást, és a cuccolást illeti:
.
---- Polgármester-vadászat Felcsúton
168.hu/itthon/polgarmester-vadaszat-felcsuton-90203
.
""""Polgármester-választás lesz Orbán-falván. A bíróság a napokban úgy döntött: Varga György felcsúti független faluvezetőt köztartozása miatt jogosan menesztette a helyi fideszes többség. Varga szerint azért vadászták le, mert megálljt parancsolt a kormánypárti nyomulóknak. A helyi fideszes erős ember szerint szó sincs politikáról, nincs harag, egyszerűen csak nem akar Vargával együtt dolgozni. PUNGOR ANDRÁS riportja."""
-------------------------
.
Na ez még hiányzott:
.
---- Bövűl a felcsúti Disneyland: Új iskolát építenek Orbán falujában
nyugatifeny.hu/2020/05/22/ez-meg-hianyzott-600-fos-16-tantermes-emeletes-iskolat-epitenek-felcsuton
.
Annak ellenére, hogy nem kértek a felcsútiak fatornyos falujuk nevelhetetlen gyermekéből!!!
--------------------
..
----- Váratlan ütős fricskát mutatott Orbánnak a volt szakkollégiuma
nyugatifeny.hu/2021/07/25/varatlan-utos-fricskat-mutatott-orbannak-a-volt-szakkollegiuma
-----------------------
.
Ha meggondolná magát akkor sincs se koldusnak, se királynak a leejtőn megállás, azzal a különbséggel, hogy az országot is magával rántja a semmibe!
csipetke
Szerencsére már mindenhol tudják,hogy ez a kormány nem teljesen épeszű emberekből áll,ezért a norvégok azt mondták,hogy megtalálják a módját,hogy segítsenek a civil szervezeteknek. Hihetetlen,hogy visszautasítsanak ennyi pénzt, csupán azért,mert orbánnak nem lenne beleszólása,hogy melyik civil szervezet osztja szét ezt a pénzt. Csupa olyan dologra lehetne fordítani,amit a kormány nem szívesen támogat.Különben meg még tán az ellenzéki önkormányzatokhoz is jutna belőle,azt meg orbán mégse engedheti. Gulyás meg azt mondja,hogy ez a pénz Magyarországnak jár. Norvégia nem tagja az EU-nak,de ezt az összeget mégis a magyar embereknek szánják,nem a fidesznek,és holdudvarának.
verőce21
EU mindjárt összeszarja magát hogy Orbán csak feltételekhez kötve hajlandó pénzt elfogadni?

első lépés.
Ha így EU nem adja a pénzt, OV megcsáklyázza az egész helyreállítási alapot.

Második lépés: az EU fog pörögni maga körül, hogy hogyan oldják meg jogszerűen a helyzetet?
csak úgy....
@verőce21: Hááááááá...Háááááááááá...Háááá...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.