Egy ismeretlen személy 2021. július 23-án éjszaka Rákócziújfalu belterületén a 442-es főút mellett kiépített kerékpárút Fő út 6. szám előtti szakaszán, valamint a Fő út és Táncsics Mihály út kereszteződénél a Táncsics Mihály úti járdaszakaszon nagy méretű rajzszögeket szórt ki. A jogsértő magatartásával a közlekedés biztonságát veszélyeztette, a cselekmény eredményeként több kerékpáros járműve megrongálódott.

Hihetetlen! Valaki rajzszögeket szórt ki az útra Szolnokon, a rendőrség szemtanúkat keres

A rendőrség kéri, hogy aki az eseménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Szolnok, Dr. Sebestény Gyula út 5.) vagy hívja az 56/501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Forrás: Police.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...mert gondolom hogy aki kiszórta az előre elmondta valakiknek hogy mi a terve...ez a jelentgetési bíztatás csak arra jó, hogy valakit a rosszakarója belerángassa ebbe a szarságba és vakarózzon ki ha tud.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.