Négyen meghaltak az M6-os autópályán, amikor 180-nal a védőkorlátnak csapódott, majd azt átszakítva az árokban landolt egy kocsi szombat délután, amit rendőrök üldöztek – számolt be a tragédiáról az RTL Klub híradója.

Autóval menekültek a NAV elől, védőkorlátnak csapódtak, négy halálos áldozat

Fotó: Pixabay

Az autós a Fácánkerti pihenőnél kezdett menekülésbe, amikor a NAV munkatársai megpróbálták megállítani. A hajsza 2 kilométeren át tartott. Összesen heten ültek a kocsiban, a 4 áldozaton kívül ketten életveszélyes sérüléseket szenvedtek, egy embert pedig könnyebb sérülésekkel vittek kórházba.

Négy mentőhelikopter és további 4 földi mentőegység vonult a helyszínre.

Azok haltak meg, akik kirepültek az autóból, egyikük holttestét 100 méterre találták meg a roncstól. Úgy tudja az RTL Klub, hogy az autót egy 26 éves szerb férfi vezette, utasai illegális menekültek voltak.

Forrás: RTL Klub

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Namely
@ómió: ez most félig pozitív lett. A maradék hármat kellene csak @Aki Én: és a hozzá hasonló "gutmensch"-ek számlájára kezelni és hozzájuk szállásolni. :D
Aki Én
@Namely: ...és tudtad még fokozni a mérhetetlen ostoba, demagóg, vérlázító butaságot. Téged meggyőzni??? Mintha egy rozsdás biciklit kellene. Nem meggyőzni kell azt sem, hanem kibaszni a szemétdombra.
Mekkora idióta balfasz vagy...
Namely
@Aki Én: ezt most nagyon megmondtad. De arra persze nem válaszolsz, hogy bevállalod-e a mocskos bűnözőket, hogy téged, és a környezetedet fosztogassanak. Mert te elég könnyen vered más faszával a csalánt: nem te, hanem pl az én cigány muay thai-os edzőpartnereim szenvednek az általatok babusgatott bűnözőktől. Nem a te gyerekedet viszik el, nem téged fenyegetnek.
Egy ostoba, beszűkült látókörű, gonosz, demagóg majom vagy, akinek csak annyit kívánok, hogy egyszer találkozzon a valósággal, egy általa korábban simogatott bűnöző képében.
Akkor majd meglátod mi a különbség az emberség és az öngyilkos, ostoba butaság között.
Aki Én
@Namely: Megint hogy tudsz ennyi faszságot összehordani? Hogy jutottál idáig?
Te nagyon egyszerű emberke vagy...
Namely
@Aki Én: megint nem válaszolsz, mivel nem tudsz. Tudod, hogy nem szeretnél bűnözőket a lakhelyeden, az pedig teljesen felvállalhatatlan, hogy nem érdekel azok sorsa, akik tőlük szenvednek. Így inkább mellébeszélsz. Az nem érv, hogy "faszság, egyszerű emberke".
"Hogy jutottál idáig?"
Kihúztam a fejemet a homokból és láttam, hogy a 2. kerületi zöldövezeti lakhelyemen kívül is élnek emberek. Látom, hogy a Nyugati téren tinilányokat kényszerítenek prostitúcióra. Látom, hogy a bűnözők szabadon, vígan élnek mindenhol az EU-ban.
Te ezt nem látod.
Majd egyszer pofán csap a valóság.
Nem fogom sajnálni.
ómió
@Namely: Ahogy mondod! Hozzá meg Böszme vezéréékhez a Rózsadombra! Úgyis azt mondta "még jól is járna" velük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.