Gulyás Gergely minisztert a múlt héten élőben röhögték ki az újságírók a kormányinfón, amikor azt merte állítani, hogy a Fideszben nincsenek homoszexuálisok.

Gulyás után Szijjártót is kiröhögik – rendesen kapják az ívet

Persze megpróbált úgy csinálni, mint aki viccelt, és mintha vele nevetne a teljes magyar sajtó, dehát egyértelmű volt, hogy mindenki rajta kacagott.

Most pedig Szijjártó Péter nyilatkozott egy olyat, hogy azon tényleg a fél ország röhög, ugyanis azt mondta:

Egy nagy nemzetközi lobbihálózat nyomásgyakorlása áll a magyar gyermekvédelmitörvénnyel szembeni támadás mögött

A Telex Facebook-oldalán az erről szóló poszton kb. 7200 nevetős fej van. Ez azért erősen reprezentálja azt, hogy az emberek jelentős része már csak nevet a külügyminiszter ilyen kijelentésein.

Szijjártó Péter szerint az Európai Bizottságnak alapvetően egyetlen nagy problémája van a szóban forgó jogszabállyal, mégpedig az, hogy

innentől kezdve világossá vált, hogy az LMBTQ-aktivisták nem mehetnek be az iskolákba, óvodákba és nem beszélhetik tele kényük-kedvük szerint a magyar gyerekek fejét. Nem fejthetnek ki nekik olyan propagandát, amely a nem megváltoztatására vagy a homoszexualitás népszerűsítésére irányul

– mondta, ennek kapcsán.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
a jól bevált soros-migráncs után a híveket,hogy ne aludjanak el ,most buzizással szórakoztatja a fidesz! :) valóban ennyi szellemi visszamaradott van magyarországon,hogy egy korrupt,hazúg párt,ezzel az ütödött szöveggel választást tud nyerni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fideszes gyökér
@ómió: már szervezik a Békeprájdot, ezzel visszavágunk!
ómió
@fideszes gyökér: Összemosnád őket a vonagló aberráltjaiddal, mi!?
Csizmás Kond
...vannak akik a saját faszának is kacag..
Amúgy Peti egyszer elmondta amit mondott és azóta napirenden ötször írnak róla...most akkor kit is izgat annyira a buzi-pedo jellem ?
tudode
Miközben köszönik az ovisok a vezető bácsik felvilágosítását, ezer kérdést feltéve a nyíladozó kisgyerekek a szüleiknek, hogy
.
----- APU HOD MEGY BE AZ A NAGY ELEFÁNT
www.youtube.com/watch?v=OoGOvGWSJoM&t=39s
------------------------
.
Így lehet belepiszkítani az ártatlan gyermekek tudatvilágába, amelyet a válaszra kénytelen szülők is most értesültek arról, hogy hány féle identitással élnek a társadalom egyedei, melyek közül ami mindenkire károSS az iparszervűen, törvényesítetten űzött KLEPTOMÁNIA!
fideszes gyökér
@ómió: Én egy zsák krumplira is lecserélném a szőrőstalpú román Miniszterelnökurat.
Egy zsák krumpli kevesebbet focizik és kevesebbet lop.
ómió
@fideszes gyökér: Krumplicserén ábrándozol? Szólj Parizer efftársadnak, két bohóckodás között biztos hoz neked! Amúgy, az még elmeosztályi fixa ideád, hogy az lop, akire te ráhazudod, vagy ezt már a foximaxin abszolváltad?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.