A kormánypártiak távolmaradása miatt határozatképtelen volt a Pegasus-botrányt kivizsgálni igyekvő nemzetbiztonsági bizottság ülése, hiába ment el rá Pintér Sándor belügyminiszter. Az ellenzéki tagok szerint ez a Fidesz részéről felér egy beismeréssel, egyébként pedig szeptemberben újabb ülés lesz, és addig saját hatáskörben vizsgálódnak – minderről azonban a közvélemény az ügy titkossága miatt nem tudhat meg semmit.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ez ám a bátorság!!! Pintér efftárs elment, mert tudta, hogy a szektatársak nem mennek el, ezért neki nem kell egy mukkot se szólnia. Viszont ez így tényleg felér egy beismeréssel.
mágnes
Vicckategória amit művelnek ,remélem ,nagyon remélem hamarosan mennek .
tudode
Abba kellene már hagyni ezt a rendőrösdit, nem azokat tekergetteti, akik frászthoznak nem csak az országra, az EU-ra, az egész világra:
.
----Csákányi László - Az öreg fiú dala
www.youtube.com/watch?v=v0HYttmMJxA
.
Kevenc dalom! Ezzel döbbentem arra rá, hogy elszállt már az ifjúság, de nagyot nevettem, mert sajnos az élet véges!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.