Az utóbbi időben egy egyre gyanúsabb eseménysorozat kezd kirajzolódni Óbudán, amellyel kapcsoltban a ripost.hu most újabb részleteket tárt fel. 

Gyanús halálesetek és életveszélyes fenyegetés Óbudán – Újra virágzik a lakásmaffia?
Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

Tilly László Lászlólakásszövetkezeti elnök a ripost.hu-nak beszélt a gyanús körülmények között elhunyt idős emberekről – akikkel haláluk előtt eltartási szerződést köttettek – és arról, mi történt azóta, hogy elkezdte beleásni magát az ügybe. A férfi ugyanis szóvá tette az óbudai haláleseteket, ráadásul kitett egy hirdetést is az egyik budai társasházi liftbe. 

Miután több platform is foglalkozott az esettel, több internetes hozzászólásból az derül ki, hogy rengetegen tudnak hasonló, a lakásmaffia módszereire emlékeztető lakásszerzésről. Többen el is mondták a történetüket, de a nevüket és arcukat a nyilvánosság előtt nem vállalják: félnek.

A piacon, ahol vásárolni szoktam, az egyik zöldségesnek azt mondták, hogy ne csodálkozzak, ha golyót kapok a fejembe. Azon viszont meghatódtam, hogy amikor a cikkek megjelenése után először mentem a Kórház utcai piacra, a zöldségesek felállva megtapsoltak

– mondta Tilly László.

Lapunk úgy értesült, az óbudai gyanús halálesetek a rendőrség érdeklődését is felkeltették, vizsgálják, történt-e bűncselekmény. Az internetezők úgy gondolják, hogy nem magányos elkövetőkről van szó, hanem egymást ismerő, rokoni viszonyban álló személyekről.

Forrás: ripost.hu
Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
A cikkből kiderül, hogy mindez egyetlen helyen Óbudán történt. Ott is - mint mindenhol - az önkormányzatnál kell intézni a bejelentéseket, halálesetek, lakcímváltozás, stb. Azaz az ott dolgozó ügyintézők nyilván mindent pontosan tudtak - nyilván ők is benne voltak...
Pálinkás Pál
mondjuk ki bátran, cigány hordáról van szó...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.