A kormány büntető feljelentést tesz a konzultációs oldalt ért informatikai támadás miatt – olvasható a kormany.hu oldalon hétfő este közzétett hírben.

A kormány büntető feljelentést tesz a konzultáció meghekkelése miattFotó: Tomanovics Gergely/YouTube

A kormányzati szervek azt észlelték, hogy informatikai támadást indítottak a konzultáció hivatalos internetes oldala ellen, tömeges kitöltéssel próbálkoznak az elkövetők.

A kormányzati szervek megteszik a szükséges lépéseket, beleértve a büntető feljelentést is. A korábbi konzultációs honlapot ért támadás ügyében azóta vádemelésre is sor került.

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy egyes szereplők különböző módszerekkel próbálják ellehetetleníteni a járvány utáni életről szóló párbeszédet. A minimálbér-emelés, a családi adóvisszatérítés, a hitelmoratórium vagy a gyermekek védelmének kérdése magyarok millióinak életét érintik, ezért is biztatunk mindenkit arra, hogy mondja el véleményét

- olvasható a kormányzati portálon.

Forrás: MTI

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Shikari
Lecsukatni a nemzetellenes libsi csürhét!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@simmering73: Eltakarítjuk a fajtádat degenerált! 2022 és vége!
RonaGyuri
@karma1: ez a magyar jogállamiság példája! =))
ja és kompenzáció is hiszen a megfigyelések taxatíve jogsértők, mégsem vizsgálandók! =))
kereső
2018-ban miért nem tett feljelentést, amikor az egész választási rendszer leállt? Ja, hogy azt ők csinálták? Bizonyára, hiszen nem volt semmiféle vizsgálat.
Peller Anikó
@kereső: Nem leállt, hanem leállították, mert át kellett fésülni az adatokat, mert nem stimmeltek. Nem stimmeltek a 2/3 -hoz. Ezért egyszerűen kidobtak 800 000 ellenzéki szavazatot, egy kicsit összerázták azt már meg is lett a 2/3.

A tévében meg nyitottak is a győztes parlamenti patkóval, amikor még csak éppen elkezdtek csurogni az összesítő szavazateredmények.

Nem tudom világos-e a seggfejű, baromarcú román trolloknak:

még mielőtt sikerült volna egyetlen körzeti összesített eredményt kiizzadni, már betették a végereményt, a parlamenti patkóval, 2/3-os fidesz győzelemmel.

Ja, hogy ilyen hosszú mondatot már nem sikerül megérteni, ahha, világos.
ómió
"Haladóék heppje" ez. Számukra máig is a "lenini válasz" a mérvadó!
karma1
Majom, nem hekkeltek meg semmifele konzultaciot se, mert tegnap SEMMILYEN konzultacio nem volt fuggoben, ill. az elozot mar lezartak, mas baromsagot meg me'g nem birt kitalalni a csuti torpe.
Az illeto ur csak egy demonstraciot tartott, hogy bemutassa: "igy 'dolgoztok' ti!"
Torvenyt nem sertett, - mert erre nincs - igy hat buntetojogi vonzata sincs. Ezek mar sajatmagukat se ertik, annyit hazudoztak osszevissza

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok