A kormány büntető feljelentést tesz a konzultációs oldalt ért informatikai támadás miatt – olvasható a kormany.hu oldalon hétfő este közzétett hírben.

A kormány büntető feljelentést tesz a konzultáció meghekkelése miattFotó: Tomanovics Gergely/YouTube

A kormányzati szervek azt észlelték, hogy informatikai támadást indítottak a konzultáció hivatalos internetes oldala ellen, tömeges kitöltéssel próbálkoznak az elkövetők.

A kormányzati szervek megteszik a szükséges lépéseket, beleértve a büntető feljelentést is. A korábbi konzultációs honlapot ért támadás ügyében azóta vádemelésre is sor került.

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy egyes szereplők különböző módszerekkel próbálják ellehetetleníteni a járvány utáni életről szóló párbeszédet. A minimálbér-emelés, a családi adóvisszatérítés, a hitelmoratórium vagy a gyermekek védelmének kérdése magyarok millióinak életét érintik, ezért is biztatunk mindenkit arra, hogy mondja el véleményét

- olvasható a kormányzati portálon.

Forrás: MTI

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Röhej, hogy a ""szakértői kormány"" megint (ahogy eddig sohasem) képtelen valamit jól, hibátlanul és üzembiztosan megcsinálni. Mennyit fizethettek vajon ezért a programért, amit ennyi volt megbékélni?
A szavazat összesítő se hazai, biztos vagyok benne, hogy a végén ott a ""Szgyéláno v SzSzSzR!"". címke.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
FL4K
@Shikari: tegnap, 21:16

Buta orbánista őssuttyó!
Fingod sincs... kb. semmiről a világon és a világon túlról!

Orbán Mátyás... Viktor az igazságos, aki álruhában sem... is...
Egyedül Orbán Viktor tud mindent jól, immár nem csak Magyarországon, Európában, hanem az egész világon.
Az kicsit sem zavarja Orbánt, az igazságost és az őt követő szektás csürhét, hogy pár szélsőjobbos náci, meg vérkommunista, meg diktátor kivételével mindenki - aki kicsit is normális (nem kell nagyon normálisnak lenni ehhez, csak kicsit) - támadja őt.
Orbán, az igazságos ezt úgy értékeli, hogy nem ő megy szembe az autópályán, hanem mindenki más.

Ez beteg !!!
Még egy ilyen elbaszott beteg fake népséget, mint az orbánisták...
És ezek újra kalibrálni a kereszténydemokráciát, amikor minden gondolatukban, tettükben megszegig Isten ÖSSZES TÖRVÉNYÉT LELKIISMERETFURDLÁS NÉLKÜL - ÖRDÖGI MÓDON ISTEN ELLENSÉGÉT, SÁTÁNT SZOLGÁLVA !!!
RonaGyuri
@karma1: ez a magyar jogállamiság példája! =))
ja és kompenzáció is hiszen a megfigyelések taxatíve jogsértők, mégsem vizsgálandók! =))
kereső
2018-ban miért nem tett feljelentést, amikor az egész választási rendszer leállt? Ja, hogy azt ők csinálták? Bizonyára, hiszen nem volt semmiféle vizsgálat.
Peller Anikó
@kereső: Nem leállt, hanem leállították, mert át kellett fésülni az adatokat, mert nem stimmeltek. Nem stimmeltek a 2/3 -hoz. Ezért egyszerűen kidobtak 800 000 ellenzéki szavazatot, egy kicsit összerázták azt már meg is lett a 2/3.

A tévében meg nyitottak is a győztes parlamenti patkóval, amikor még csak éppen elkezdtek csurogni az összesítő szavazateredmények.

Nem tudom világos-e a seggfejű, baromarcú román trolloknak:

még mielőtt sikerült volna egyetlen körzeti összesített eredményt kiizzadni, már betették a végereményt, a parlamenti patkóval, 2/3-os fidesz győzelemmel.

Ja, hogy ilyen hosszú mondatot már nem sikerül megérteni, ahha, világos.
ómió
"Haladóék heppje" ez. Számukra máig is a "lenini válasz" a mérvadó!
karma1
Majom, nem hekkeltek meg semmifele konzultaciot se, mert tegnap SEMMILYEN konzultacio nem volt fuggoben, ill. az elozot mar lezartak, mas baromsagot meg me'g nem birt kitalalni a csuti torpe.
Az illeto ur csak egy demonstraciot tartott, hogy bemutassa: "igy 'dolgoztok' ti!"
Torvenyt nem sertett, - mert erre nincs - igy hat buntetojogi vonzata sincs. Ezek mar sajatmagukat se ertik, annyit hazudoztak osszevissza

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.