Az unió történetét a föderalizmus és a nemzeti szuverenitás küzdelme szempontjából bemutató sorozatom negyedik, befejező részében az 1992-től, az Európai Unió megalakulásától napjainkig tartó korszakot tekintem át.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Na gyerekek lehet ontani a véleményeket...
csapnivalo
Semmi sem tart örökké (szerencsére), de azért az ilyen mondatokat mindig nagyon szeretem:

"A brüsszeli elit viszont – Angela Merkel és Soros György, illetve a mögötte álló globális pénzügyi körök hathatós inspirálásával – bevándorlásbarát álláspontra helyezkedett, s ezt kérte számon a tagállamokon is."

A Soros random beszúrása ahol lehet, már megkérdőjelezi a cikkíró tisztánlátását, vagy minimum a komolyságát, ha ezt engedi. Soros nem brüsszeli elit. Ha józanul nézzük, Merkel sem az. Egyik sincs delegálva a brüsszeli elitbe, ha már így kell kifejezni magunkat.

Ez csak egy példa több közül, amit a cikkben az író (vagy valaki) elkövet, de amúgy a cikket érdemes elolvasni, azonban fent kell lennie annak a "bizonyos" szűrőnek a szemüvegünkön.
namihami
Ez oszt télleg hiteles forrás.
Talán csak a Bors vagy a Blikk lenne biztosabb. Megerősíti a Metropol...
Csizmás Kond
@namihami: ...ez csak valakinek az észrevétele...
csak úgy....
attól,hogy esetleg a magyar,lengyel lemorzsolódik nem esik szét az unió !
egész jól elvoltak 2004 elött a szarkeverö,korrupt,kekeckedök nélkül is..
balos
@csak úgy...: Na majd hadat üzen a geci és komája az unionak és jól megveri őket!Arra azért kíváncsi leszek,hogy melyik "sportban" lesznek baj-nokok a "ki-válók"!Az biztos,hogy a kipcsak turulbasznádi a szópásban,már maratont nyert!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.