Ismét étkezési szokásairól posztolt Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje. Facebook-posztja szerint Jakab menüje ezúttal parizeres kifli volt tejjel.

Nemrég posztoltam arról, hogy dinnyét eszek, és málnát szedek a kertben a gyerekeknek, megjegyezve, nagyon elszabadultak az árak

– kezdte friss posztját a politikus.

Jakab azon felháborodott fel, hogy miután dinnyefogyasztása és málnaszedése kapcsán kitért az egyre inkább elszálló árakra, Szentesi Zöldi László kormányszimpatizáns publicista azt írta róla:

ha valaki tényleg beéri Piros Arany, parizer kombinációval, pedig – figyelem, most jön a lényeg! – megtehetné, hogy normális ételeket fogyaszt, az nem szerény és szegény, hanem primitív, igénytelen ember.

- fogalmazott Jakab.

Na, ezt gondolja egy fideszes értelmiségi, vagy micsoda, azokról, akik ma Magyarországon parizert esznek Piros Arannyal. Primitívek, igénytelenek.

Jakab úgy látja: Szentesi Zöldi a zöldség-gyümölcs drágulásával nem tudott vitatkozni, ezért abba kötött bele, hogy ő országgyűlési képviselő létére parizert eszik Piros Arannyal. A jobbikos politikus szerint a publicista cikkében azt üzente neki, hogy menjen vissza tanítani, és ha még akkor is csak parizerre és Piros Aranyra futja, akkor majd a tehetségesebb keresztények segítenek rajta.

Hogy kikre gondolt, nem tudom, hisz nagyon sok tehetséges tanár kollégámnak a számlák és a hitel kifizetése mellett most is csak erre futja. És nem kapnak segítséget a miniszterelnöktől. Bár tény, ő se nem tehetséges – maximum a lopásban –, se nem keresztény. Azt viszont tudjuk, hogy mit gondolhat azokról, akik a nép kenyerét eszik: primitívek és igénytelenek. A jachton prostizó, drogozó, ereszen akrobatázó kőgazdag fideszesek meg akkor nyilván intelligensek és igényesek

– fogalmaz Jakab Péter, aki szerint ha ez a mérce, akkor köszöni, de marad a parizeres kiflinél.

Ma is az volt a reggeli, Piros Arany helyett most épp tejjel. Tanárként is ezt ettem, és most is ezt eszem. Én ilyen vagyok. A miniszterelnök meg azt mondta, hogy ő régen is luxusrepülővel ment focimeccsre, és most is azzal megy. Ő meg ilyen. Jövőre eldönti a nép, melyik a szimpatikusabb.

Jakab korábbi, dinnyés posztjáról ITT írtunk.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Kovács Attila

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@Dr. Proktor: Az egyszerű ember nem tesz egyenlőségjelet a lopás és a korrupció közé. Számára a lopás az mikor ellopják a pénztárcáját. Azt közvetlenül megéli és felháborítja. A korrupció esetén viszont nincs ilyen közvetlen kapcsolat és nem érzi, hogy meglopták volna. Hogy e miatt 27% már az áfa? Nem probléma, mert a propaganda gépezet ezt elmagyarázza neki miért kell.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Dr. Proktor: Az egyszerű ember nem tesz egyenlőségjelet a lopás és a korrupció közé. Számára a lopás az mikor ellopják a pénztárcáját. Azt közvetlenül megéli és felháborítja. A korrupció esetén viszont nincs ilyen közvetlen kapcsolat és nem érzi, hogy meglopták volna. Hogy e miatt 27% már az áfa? Nem probléma, mert a propaganda gépezet ezt elmagyarázza neki miért kell.
Macskaszem
Kedves Propeller, parízeR az, nem parízeL. Már a múltkor is bántotta a szemem, de azt hittem, hogy véletlen.
Nem Jakab írta rosszul, ő jól írta, tessék másolni, ha amúgy nem megy.
csak úgy....
a fidesz fölsö 10ezernek nem lehet semmivel visszavágni,- a buták,ostobák és bugyuták jobban védik öket mint a szemük világát! :)
namihami
Tény, hogy a párizsis (parizeres) kifli nem a gasztronómia csúcsa. Bár, ha jó a párizsi, akkor az bizony finom.
De még egy közepes minőségű párizsis kifli is inkább gusztusos és emberi fogyasztásra alkalmasabb étel, mint amit a Mi Rezsibuzink szokott az ő asztaláról (szerencsére csupán fotókban) megosztani velünk. Ha már választani kéne, akkor inkább a kifli...
vacsi
@human: "Lázár János gondolatát "Akinek nincs semmije az annyit is ér.". És ebbe nekik belefér az is, ha összelopta, mert ez a szemükben azt jelenti, hogy ügyes"
Kijavítanálak: nem csak "az is belefér", hanem kifejezetten erre gondolt...
ómió
Az agyatlan bohóckodás ilyen gyakran kulminál Parizer efftársnál, vagy csak Böszme efftárs nyomkodja túl gyakran a vezérlőgombot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.