Négy katona megsérült.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Nehezen tudom elképzelni a szituációt. Felsorakoztak a kerítés két oldalán, a szerb oldalon a támadók, itt meg a védők, és farkasszemet néztek, amikor hirtelen, váratlan előrántották a csúnyák a gázspray-t? Egyébként milyen fajta támadó spray-t hoztak magukkal? Önvédelmi paprikaspray-t? A cserjésben meglapulva várták, hogy a szél kedvező legyen? Vagy volt rajtuk gázálarc, de ez nem keltett gyanút a határvédelem jól képzett, derék alkalmazottaiban? Mi ez az eszközváltás? Télen, fagyban még alagutat ástak, melegben, szárazságban már nem megy? Miért nem vártak sötétedésig, akkor már nem tudtak volna jól célozni a taktikai vegyifegyverrel? Tényleg, milyen kiszerelés volt? Közönséges flakon, vagy háti permetező? Mennyi kérdés, mennyi kétség.
Valamelyik hős forradalmár elmesélhetné, hogyan is volt azon az emlékezetes napon, amikor a hős forradalmárokat próbálták meg rávenni a hazamenetelre azok a brutális rendvédelmisek, többek között gázsprayvel, mennyire volt eredményes a rábeszélés? Pedig ott közvetlen közelről fújtak, itt meg úgy saccra két méterről, vagy tán messzebbről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.